• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetime bir hafta kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama hiç belirti kasık ağrısı yok olabilr mi ya kan testi verdm pazartesi çıkacak
Belirti hemen olmuyor kı adetı 1 2 hafta geçe başlıyor, onlar da çok bariz değil.kan testini bekleyin,adet geçsin oyle garantıleyın değerler yükselmeli ona bakıyorlar,yoksa ıkıde bır kan testı ısteyecekler

Yaa gerçekten mi bir tane daha var test evde yapsammı yarın mı yapsam bilemdm
Yarın sabah ilk idrar ile yap bugün yaptığının resmi ile kıyaslarsın

Bunuda bu sabah ilk idrarla yaptm ama yarın fark olr mu acaba
Ben size testimi ekledim gordunuz mu ;)
Yarın sabah yapin yine de. Koyulaşması gorursunuz. Kan sonucunuz da gece cikmis olur sanirim. Internetten bakabilirsiniz.

Bunuda bu sabah ilk idrarla yaptm ama yarın fark olr mu acaba

Çok hafifte olsa fark eder yada sabredebilirim dersen pazar yap. Şahsen benim başıma gelse duramam hergün çifter çifter yaparım inşallah bizede kısmet olur

Çok hafifte olsa fark eder yada sabredebilirim dersen pazar yap. Şahsen benim başıma gelse duramam hergün çifter çifter yaparım inşallah bizede kısmet olur
Aynen oyle oluyor,ben netten o kaset testlerden 20li almıştım,merak ettıkce yapıyordum😁Allah size de kısmet etsin,en uygun zamanda,sağlıklı güzel bir evlat.

Aynen oyle oluyor,ben netten o kaset testlerden 20li almıştım,merak ettıkce yapıyordum😁Allah size de kısmet etsin,en uygun zamanda,sağlıklı güzel bir evlat.

Bende 10 lu aldım negatifi bile görsem yine yapıyorum test çok olunca 🤭
Pozitif görsem ne yaparım bilemiyorum 😄
Amin canım inşallah tez vakitte nasip olur🙏🙏🙏
Sende evladına sağlıkla bir avazda kavuş inşallah çok güzel bir ömrü olsun🙏🧿

Kodu aldım evet ama hangi siteden nasıl bakılıyor ben sağlk ocağnda verdim kan pazartesi çıkar dediler

Canım bende tam bilmiyorum ama öyle bakanlar duydum Google da sağlık ocağı kan sonucu diyip ilk çıkan siteye girsene orası yönlendiriyor seni

Adetine bir hafta kala evde test yapıp pozitif sonuç alan var mi
Bende erken öğrenenlerdenim. O kadar silik çıkmıştı ki telefonun flaşıyla anca seçiliyordu. Ertesi gün kanda 14,77 çıkmıştı😬 biraz sabırsız olduğum doğrudur 😄

Keşke acilden verseydiniz kanı 1 saate çıkıyor acilden . Benimde aşırı silikkti adete 2 gün kala yapmıştım Şuan 4 haftamız bitiyor

Kodu aldım evet ama hangi siteden nasıl bakılıyor ben sağlk ocağnda verdim kan pazartesi çıkar dediler
O kod ile internetten bakabilirsiniz.
Ilk sayfadan okuyun, yazdim ben size. testi de görürsünüz;) benim kızım 6 aylık şimdi.

Back