• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetime bir hafta kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kod ile internetten bakabilirsiniz.
Ilk sayfadan okuyun, yazdim ben size. testi de görürsünüz:KK66: benim kızım 6 aylık şimdi.
Senle daha önce konuşmuştuk hangi topikten olduğunu tam hatırlayamadım ama bebeğin olduğuna çok sevindim. Benim oğlumda 15 aylık şimdi☺️

Daha önce böle bi durumunuz oldu mu yada çevrenizde karşılaştnz mı hiç
Bana böle oldu kanda çıkmadı Kanda çıkması adet gecikmesinden sonra oldu muttamelen hamılesin gecikmeyi beklemekle fayda var kan testi için

İlk dakikalrda çıktı daha önceki aylarda hep bekletiyrdm saatler sonra böyle oluyordu umutlanydm ama negatifmiş saatler sonra çıkan çizgi. ilk defa hemn oldu 5 dakika bile geçmedi çift cizgi çıktı
🤰 hamilssiniz kesin

Çok tuhaf ama 5 gün var daha adetime her gün daha da belirginleşiyor ikinci çizgi
Kesinlikle hamilesiniz kan testi için gecikmeyi bekleyin lütfen ümidiniz kesilmesin deşiğim gibi geçilme olmadan kanda çıkmıyor idrarda çıkıyor cok tuhaf

Erken yumurtlama olduysa falan belli oluyor sanırım ikinci çizginiz gözüküyor hamilesiniz büyük ihtimal hayırlısı olsun 🤲

Back