Çıkınca yazcamBende merak ettim kan sonucunu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkınca yazcamBende merak ettim kan sonucunu
Senle daha önce konuşmuştuk hangi topikten olduğunu tam hatırlayamadım ama bebeğin olduğuna çok sevindim. Benim oğlumda 15 aylık şimdiO kod ile internetten bakabilirsiniz.
Ilk sayfadan okuyun, yazdim ben size. testi de görürsünüzbenim kızım 6 aylık şimdi.
Bana böle oldu kanda çıkmadı Kanda çıkması adet gecikmesinden sonra oldu muttamelen hamılesin gecikmeyi beklemekle fayda var kan testi içinDaha önce böle bi durumunuz oldu mu yada çevrenizde karşılaştnz mı hiç
İlk dakikalrda çıktı daha önceki aylarda hep bekletiyrdm saatler sonra böyle oluyordu umutlanydm ama negatifmiş saatler sonra çıkan çizgi. ilk defa hemn oldu 5 dakika bile geçmedi çift cizgi çıktı
Çok tuhaf ama 5 gün var daha adetime her gün daha da belirginleşiyor ikinci çizgihamilssiniz kesin
E nabiz in yokmu ordan bakardin sonucunaAma hiç belirti kasık ağrısı yok olabilr mi ya kan testi verdm pazartesi çıkacak
E nabiz in yokmu ordan bakardin sonucuna
[/QUOTE
E.nabıza geç yansıyo
Kesinlikle hamilesiniz kan testi için gecikmeyi bekleyin lütfen ümidiniz kesilmesin deşiğim gibi geçilme olmadan kanda çıkmıyor idrarda çıkıyor cok tuhafÇok tuhaf ama 5 gün var daha adetime her gün daha da belirginleşiyor ikinci çizgi
Bnmde uc gun kala kipkirmiziydi yapsam oncedende cikarmis demekAdetine bir hafta kala evde test yapıp pozitif sonuç alan var mi
Benmde her geçen gün daha kırmzı oluyor çizgiBnmde 3 g
Bnmde uc gun kala kipkirmiziydi yapsam oncedende cikarmis demek
O o cok guzel hadi hayirlisi hakkindaBenmde her geçen gün daha kırmzı oluyor çizgi