Belirti hemen olmuyor kı adetı 1 2 hafta geçe başlıyor, onlar da çok bariz değil.kan testini bekleyin,adet geçsin oyle garantıleyın değerler yükselmeli ona bakıyorlar,yoksa ıkıde bır kan testı ısteyeceklerAma hiç belirti kasık ağrısı yok olabilr mi ya kan testi verdm pazartesi çıkacak
Yarın sabah ılk ıdrarla yap cnmYaa gerçekten mi bir tane daha var test evde yapsammı yarın mı yapsam bilemdm
Yarın sabah ilk idrar ile yap bugün yaptığının resmi ile kıyaslarsınYaa gerçekten mi bir tane daha var test evde yapsammı yarın mı yapsam bilemdm
Ben size testimi ekledim gordunuz muBunuda bu sabah ilk idrarla yaptm ama yarın fark olr mu acaba
Nasıl bakılıyo kan sonucunaBen size testimi ekledim gordunuz mu
Yarın sabah yapin yine de. Koyulaşması gorursunuz. Kan sonucunuz da gece cikmis olur sanirim. Internetten bakabilirsiniz.
O zaman 2 gun sonra yap farkı görmek için,ptz sabahBunuda bu sabah ilk idrarla yaptm ama yarın fark olr mu acaba
Bunuda bu sabah ilk idrarla yaptm ama yarın fark olr mu acaba
Yok sizeBen size testimi ekledim gordunuz mu
Yarın sabah yapin yine de. Koyulaşması gorursunuz. Kan sonucunuz da gece cikmis olur sanirim. Internetten bakabilirsiniz.
Sizin testi görmedm nereye ekledinz kusura bakmayın bu siteye yeniyim çok bilmiyorm kulanmasınıYok size
Aynen oyle oluyor,ben netten o kaset testlerden 20li almıştım,merak ettıkce yapıyordumÇok hafifte olsa fark eder yada sabredebilirim dersen pazar yap. Şahsen benim başıma gelse duramam hergün çifter çifter yaparım inşallah bizede kısmet olur
Nasıl bakılıyo kan sonucuna
Aynen oyle oluyor,ben netten o kaset testlerden 20li almıştım,merak ettıkce yapıyordumAllah size de kısmet etsin,en uygun zamanda,sağlıklı güzel bir evlat.
Kodu aldım evet ama hangi siteden nasıl bakılıyor ben sağlk ocağnda verdim kan pazartesi çıkar dediler
Bende erken öğrenenlerdenim. O kadar silik çıkmıştı ki telefonun flaşıyla anca seçiliyordu. Ertesi gün kanda 14,77 çıkmıştıAdetine bir hafta kala evde test yapıp pozitif sonuç alan var mi
O kod ile internetten bakabilirsiniz.Kodu aldım evet ama hangi siteden nasıl bakılıyor ben sağlk ocağnda verdim kan pazartesi çıkar dediler
Benim ki silik değil bayağı belirginBende erken öğrenenlerdenim. O kadar silik çıkmıştı ki telefonun flaşıyla anca seçiliyordu. Ertesi gün kanda 14,77 çıkmıştıbiraz sabırsız olduğum doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?