Adetime beş gün var çok halsizim üç gecedir bacak ağrısı çekiyorum

İnşallah canımm inşallaah öyledir. Rabbim yüzüme gülsün mübarek ramazan ayında başka hiçbir şey istemiyorum. Sinirlerim çok bozuldu yaa
Moralini yüksek tut gülüm inşallah temennim yerleşme kanamasidir ama öyle değilse moralini bozma ve ayet yankilansin kulaklarında "o geciktiriyorsa güzelleştiriyordur" dua etmekten beklemekten başka çaremiz yok en iyisini en güzelini rabbim bilir

Ben hiç ümidimi kesmedim allahtan bu ay değilse de bir daha ki ay diye ümitlendim hep. Düşük yaptım 2 kez yine ümidimi kesmedim. Çünkü hep dua ettim ve allah kimsenin duasını geri çevirmeyeceğini biliyorum er ya da geç kabul olacak dualarımız. Ama üzülüyorum olmayınca da. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için. İnşallah en kısa zamanda alacağız kucaklarımıza yavrularımızı

Hayırlısı canım benim insaAllah kabul olacak birgün rabbim kucağımizi boş boynumuzu bükuk bırakmasın çok zor gerçekten her ay umitlenip hüsrana uğramak ben hiç hamile kalmadım iki yillik evliyiz. İnşallah adet olmadın gülüm güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…