• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetime 9 gün var acaba hamile olabilirmiyim?

mayasiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2019
571
727
53
46
kızlar merhaba , adetime 9 gün var ama okadar fazla belirti yaşıyorumki. acaba psikolojik olarakmı yaşıyorum bilmiyorum çok istediğim için.. devamlı ince sızı halinde kasık ağrışı. göğüslerime nerdeyse dokunamıyorum okadar çok hassasiyet oluştu. ve belli belirsiz baş dönmesi. sizce hamilelik testi için çokmu erken :hamarat:

Erken psikolojik olabilir bekleyin bakalım inşallah güzel haber alırsın

benımde 9 gün var. bat 21 eylül
birlikte bekleyelim
bende sadece gögüs hassasiyeti var

6 gün daha sabret ve bir test yap o zaman varsa bir şeyler silik cikabilir..

Bende dediginiz seyleri gecen ayki adetim bittikten sonra denemelere başladık ve adetten sonraki yumurtlamamdan beri göğüs agrım gecmedi kasıklarımdaki ara ara batmalar gecmedi bakalım benimde 5gün var bata bekliyorum inşallah hepimiz hamileyizdir🤗 buarada 6aydır deniyoruz sonuç hep hüsran oluyo ama bu defa inşallah psikolojik degilse hissediyorum bişeyler

Bende dediginiz seyleri gecen ayki adetim bittikten sonra denemelere başladık ve adetten sonraki yumurtlamamdan beri göğüs agrım gecmedi kasıklarımdaki ara ara batmalar gecmedi bakalım benimde 5gün var bata bekliyorum inşallah hepimiz hamileyizdir🤗 buarada 6aydır deniyoruz sonuç hep hüsran oluyo ama bu defa inşallah psikolojik degilse hissediyorum bişeyler
benımde yumurtlamadan beri gögüslerim inmedi. acaba daha önceki aylarda böylemiydi diyorum hiç farketmemişim.

benımde yumurtlamadan beri gögüslerim inmedi. acaba daha önceki aylarda böylemiydi diyorum hiç farketmemişim.
Benim genelde hep adetime 8 gün kala fln gögüs agrım baslardı bu defa yumurtlamadan beri hiç gecmedi hayırlısı olur hakkımızda inşallah bide kasık batmam hiç olmazdı bu ay sürekli sag ve sol kasıgımda bariz hissettigim kasık batması yasadım hatta test alıp yapmayıda düsündüm ama gecen ayda hüsranla sonuçlandıgı için beklemek en dogrusu dedim kendi kendime

Benim genelde hep adetime 8 gün kala fln gögüs agrım baslardı bu defa yumurtlamadan beri hiç gecmedi hayırlısı olur hakkımızda inşallah bide kasık batmam hiç olmazdı bu ay sürekli sag ve sol kasıgımda bariz hissettigim kasık batması yasadım hatta test alıp yapmayıda düsündüm ama gecen ayda hüsranla sonuçlandıgı için beklemek en dogrusu dedim kendi kendime
bende regl 1gün kala yapacagım
kendime söz verdim

Ay bende 2gün gecerse öyle yapıcam diye kendime söz verdm 😂😂 yaptıgında burayada yaz haber ver sonucunu inşallah güzel haber verebiliriz birbirimize
tamam canım inşallah. bazen ben forumları bulamıyorum :halay:o_Osen benı etıketle sonucu bacım

kızlar merhaba , adetime 9 gün var ama okadar fazla belirti yaşıyorumki. acaba psikolojik olarakmı yaşıyorum bilmiyorum çok istediğim için.. devamlı ince sızı halinde kasık ağrışı. göğüslerime nerdeyse dokunamıyorum okadar çok hassasiyet oluştu. ve belli belirsiz baş dönmesi. sizce hamilelik testi için çokmu erken :hamarat:

Kan testi için bile çok erken canim. Ben adete 3 gun kala yaptığımda 10 çıkmıştı 9 gun kala yapsam 0 çıkardı heraldr

Benimde yumurtlama günü ilişkim oldu ama farkında değildim yumurtlama günü olduğunu bi kaç gündür acayip kasık ve karın ağrım var ve bu gün eşimle dışarı çıktık artık bunaldım ağrıdan dizlerimin bağı çözülüyodu bayılsam bayılırdım tansiyonum düşüyo gibiydi ama kesinlikle piskolojik değil normalde asla yumurtlamadan sonra yada önce bunları hissetmem bu ay değişik oldu adetim eylül 26 yada 27 olucak adetlerim 31 gün sürüyo normalde ama her ay bir gün öne atıyo anlamadım ilk bebeğimde takip etmedim yumurtlama günü falan kendi oldu bu ayda ilk defa bunları yaşıyorum bakalım bende sizler gibi beklicem 11 günüm var inşallah hamile kalırım 4 aydır deniyoruz 🙏🙏

Kasıklarım gün aşırı ağrıyo gerçekten piskolojik olsa anlarım göğsüme batıklar oluyo ama ben ne hamilelikte nede adetimde göğsümde hiç bişey hissetmem o yüzden göğüsten bi belirti aramıyorum ve belimde kasık ağrısıyla beraber çok ağrıyo bacaklarıma vuruyo fıtık gibi günler geçsede bi öğrensek aslımda yarın sağlık ocağında kan versem çıkarmı ya yumurtlama günümden 6 gün geçti. Sizce ???

Bütün gebeliklerimde adetten 4_5 gün önce yaptım hepsinde de pozitif çıktı. Silik pembe oluyordu çizgi

Back