Yaaa aslında bu sefer oldu gibi hissediyorum allahım inşallah nasip eder içimde olucak gibi his var ama hayal kırıklığı olmasından kotkuyorumSelam cnm oluyo bu ay 3 şubat yumurtlama zamanımdı o zmn anladım yumurtamın çatladığını dediğin gibi göğüslerim çok acıyordu hiç geçmiyen kasık ve bel ağrım vardı ağzımda garip bi tat dilim damağım kuruyodu adetime 8 gün kala test yaptım bir saat sonra çıkan ikinci çizgi çıktı pek inanmadım 4 gün kala yaptım anında çift çizgi 2 gün öncede kan testinde doğrulandı hissediyosan gerçekten olabilir allah gönlüne göre versin
Aynen cnm hala hamile olduğuma inanamıyorum Çok garip bi his. Ama herkesteaynı olmaz biraz daha sabretmelisin zor biliyorum. İkinci hamileliğim bu benim ilk hamileliğimde 6. Ayda kaldım senin gibi çok kafama taktım doktor bi sorun yok demişti banada sitres ve üzüntü yapma inşallah bebiğin seninledir.Yaaa aslında bu sefer oldu gibi hissediyorum allahım inşallah nasip eder içimde olucak gibi his var ama hayal kırıklığı olmasından kotkuyorum
ayni BenYaaa aslında bu sefer oldu gibi hissediyorum allahım inşallah nasip eder içimde olucak gibi his var ama hayal kırıklığı olmasından kotkuyorum
Benimde sat 26 Şubat bende beklemedeyim ins ikimizde hayırlı haberler alirizMeraba adetime 8 gün var daha 5 aydır bebek için uğraşıyoruz 3 gündür göğsüm çok ağrıyor dokunamıyorum yürürken bile ağrıyor vajinam da oturduğumda sızlama oluyor yumurtalama gününden iki gün sonra ağzım da böyle metal tadı gibi bi tat vardı 2 gün boyunca mümkün mü yine heveslenmek istemiyorum günğme de daha cok var bu kadar erken belirti olur mu
İnşallah öyledirAynen cnm hala hamile olduğuma inanamıyorum Çok garip bi his. Ama herkesteaynı olmaz biraz daha sabretmelisin zor biliyorum. İkinci hamileliğim bu benim ilk hamileliğimde 6. Ayda kaldım senin gibi çok kafama taktım doktor bi sorun yok demişti banada sitres ve üzüntü yapma inşallah bebiğin seninledir.
Amin isteyen herkese nasip olsunİnşallah rabbim kucagınızı boş bırakmaz
Umarım sizede bana da nasip olurBenimde sat 26 Şubat bende beklemedeyim ins ikimizde hayırlı haberler aliriz
Bnmde bat a 2 gün var gaz sancısına benzer kasıklarıma yakın Bi sancım var senin bole Bi şeyin var mı ya da bunu yaşayıp gebe olan var mı5 yada 6 gün kala erken gebelik testiyle öğrenebilirsiniz varsa cikiyo ama heveslenme konusunda biraz daha bekleyin derim varsa zaten adet gormezsiniz belirti olabilir çok istediğiniz için üzülmeyin diye söylüyorum
Bana da çok oldu artık bisey olsa da aman belirti değildir diyorum üstünde durmuyorum olursa olur stres yapmamaya çalışıyorumBnmde bat a 2 gün var gaz sancısına benzer kasıklarıma yakın Bi sancım var senin bole Bi şeyin var mı ya da bunu yaşayıp gebe olan var mı
KAsıklarımda cok fazla yok ara ara saniyelik gelip gidiyor ama karnımda çok şişlik oluyor vajinada da aniden sızı gibi bişey olup geçiyor bende ona yormak istemiyorum ama bi umut işteBnmde bat a 2 gün var gaz sancısına benzer kasıklarıma yakın Bi sancım var senin bole Bi şeyin var mı ya da bunu yaşayıp gebe olan var mı
Bn çok stres yapıyorumBana da çok oldu artık bisey olsa da aman belirti değildir diyorum üstünde durmuyorum olursa olur stres yapmamaya çalışıyorum
Rabbim hepimize nasip etsin inşKAsıklarımda cok fazla yok ara ara saniyelik gelip gidiyor ama karnımda çok şişlik oluyor vajinada da aniden sızı gibi bişey olup geçiyor bende ona yormak istemiyorum ama bi umut işte
Benimde adete 8 gün var benimde goguslerim çok ağrıyor benim 2 ayim daha denemede 2. Çocuğu düşünüyorum inşallah hayirli haberlerimizi veririz birbirimize rabbim hayirlisini versin inşallah bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorumKAsıklarımda cok fazla yok ara ara saniyelik gelip gidiyor ama karnımda çok şişlik oluyor vajinada da aniden sızı gibi bişey olup geçiyor bende ona yormak istemiyorum ama bi umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?