- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Yapma oyalanicak bisey bul çok zor olduğunu biliyorum Bende düşünmeden duramiyorum ama beklemek zorundayızBn çok stres yapıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma oyalanicak bisey bul çok zor olduğunu biliyorum Bende düşünmeden duramiyorum ama beklemek zorundayızBn çok stres yapıyorum![]()
6 gün kala erken gebelik testiyle bakarsınız nasıl olsa deneyimlisiniz sakin olunBenimde adete 8 gün var benimde goguslerim çok ağrıyor benim 2 ayim daha denemede 2. Çocuğu düşünüyorum inşallah hayirli haberlerimizi veririz birbirimize rabbim hayirlisini versin inşallah bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Bende bugün yaptım regliye 5 gün kala çıkmadı 26 sinda yapicam regli olmazsam hayırlısı Allah'tan diyelimDurumlar nasıl bayanlar sizde ben 7 gün varken yaptin test negatif çıktı bakalım 4 gün var regl ime sizde ne var ne yok
Ben daha yapmadım 3 günüm kaldı ama şimdi de çok korkuyorum olcam diye hissediyorumDurumlar nasıl bayanlar sizde ben 7 gün varken yaptin test negatif çıktı bakalım 4 gün var regl ime sizde ne var ne yok
Hayırlısı inşallah rabbim gönlünüzce versin haber vermeyi unutmayalım ama birbirimizeBende bugün yaptım regliye 5 gün kala çıkmadı 26 sinda yapicam regli olmazsam hayırlısı Allah'tan diyelim
Hamilelik belirtiside olabilir şişkinlik adet olacakmış hissi falan iyi dusun iyi olsun stres olmasa oluyor ama ferah tut içiniBen daha yapmadım 3 günüm kaldı ama şimdi de çok korkuyorum olcam diye hissediyorum![]()
Adetleriniz istinasız duzenliyse eczanenedeki ucuz idrar testiyle bile çıkar. Çok silik cizgi olarak. Ben adetime 5 gün kala öğrendim 5 tl.lik idrar testiyle. Hemen ikinci cizgi çıktı silik olarakMeraba adetime 8 gün var daha 5 aydır bebek için uğraşıyoruz 3 gündür göğsüm çok ağrıyor dokunamıyorum yürürken bile ağrıyor vajinam da oturduğumda sızlama oluyor yumurtalama gününden iki gün sonra ağzım da böyle metal tadı gibi bi tat vardı 2 gün boyunca mümkün mü yine heveslenmek istemiyorum günğme de daha cok var bu kadar erken belirti olur mu
Pazartesi bende yaptıracağım kan testi bakalımBu kadar erken sadece kan testi ile öğrenebilirsiniz. İdrarda gebelik en erken 6 gün kala belirlenebiliyor o da %75 doğru sonuçla.
Ben 3 gün kala öğrenmiştim![]()
Bende 7 gün varken yaptim çıkmadı hiç gününde geçmez 27 günde döngü olur hep bakalım çarşamba regl gunum piskolojik mi bilmiyorum ama bende belirtiler var galiba ikinci hamilelik olacak olursa ama 5 yıl geçtiği icinmi ilk defa istiyirmuscasina heyecan bilgisizlikAdetleriniz istinasız duzenliyse eczanenedeki ucuz idrar testiyle bile çıkar. Çok silik cizgi olarak. Ben adetime 5 gün kala öğrendim 5 tl.lik idrar testiyle. Hemen ikinci cizgi çıktı silik olarak
Cnm bence 7 gün kala bile çıkardı. Bende 27 günde bir olurum. Silikte olsa cikti. Inşallah vardır haberdar edersen sevinirim.Bende 7 gün varken yaptim çıkmadı hiç gününde geçmez 27 günde döngü olur hep bakalım çarşamba regl gunum piskolojik mi bilmiyorum ama bende belirtiler var galiba ikinci hamilelik olacak olursa ama 5 yıl geçtiği icinmi ilk defa istiyirmuscasina heyecan bilgisizlik![]()
Giddikce daha belirgin oluyor çizgiKizlaaar ilk müjde benden gelsinnn reglime 3 gün vardı dayanamadim test aldım yaptim silikte olsa gördüm ikinci çizgiyihayirli haberlerinizi bekliyorum darisida size olsun inşallah
![]()
Senin adına çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alacağın günler nasip olsun bana nasip olmadı yine iki günüm vardı bugün hasta oldumGiddikce daha belirgin oluyor çizgi![]()
Allah razı olsun canım allahtan umut kesilmez vardır bundada bir hayr ovulasyon testi denedin mi sen hiçSenin adına çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alacağın günler nasip olsun bana nasip olmadı yine iki günüm vardı bugün hasta oldum![]()
Hayır yapmadım hiç düzenli hastalanıyorum denk gelir diye düşündüm 5 ay geçti bu ayda olmadı bu ay deneyim bende yumurtalama gününü denk getiremiyorum galibaAllah razı olsun canım allahtan umut kesilmez vardır bundada bir hayr ovulasyon testi denedin mi sen hiç
Ben düzenli adet görüyorum birde yüksek olduğu zamanlarda hep ilişki oluyor günaşırı denk getiremediğim için değil galiba benimkisi ama bu ay test deniceö birde öyle yapalımAllah razı olsun canım allahtan umut kesilmez vardır bundada bir hayr ovulasyon testi denedin mi sen hiç
Canım bende Ocak ayının sonunda çekildim seninle aynı belirtileri yaşıyorum bi kaç gün bar adetime ağrı oluo korkuyorum hasta oldum diye perşembe cuma öğrenmiş olurumMeraba kızlar bu ayın 6 sinde rahim filmi çektim ve şuan göğsüm de 1 haftaya yakın sizi ve hafid ağrı var bide kasıklarım da ara ara adet ağrsu gibi olyor sizce hamile lik olabilr mi?lütfen cvb verin...