• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetime 8 gün kala hamilelik belli olur mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde adete 8 gün var benimde goguslerim çok ağrıyor benim 2 ayim daha denemede 2. Çocuğu düşünüyorum inşallah hayirli haberlerimizi veririz birbirimize rabbim hayirlisini versin inşallah bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
6 gün kala erken gebelik testiyle bakarsınız nasıl olsa deneyimlisiniz sakin olun

Durumlar nasıl bayanlar sizde ben 7 gün varken yaptin test negatif çıktı bakalım 4 gün var regl ime sizde ne var ne yok

Durumlar nasıl bayanlar sizde ben 7 gün varken yaptin test negatif çıktı bakalım 4 gün var regl ime sizde ne var ne yok
Bende bugün yaptım regliye 5 gün kala çıkmadı 26 sinda yapicam regli olmazsam hayırlısı Allah'tan diyelim

Bende bugün yaptım regliye 5 gün kala çıkmadı 26 sinda yapicam regli olmazsam hayırlısı Allah'tan diyelim
Hayırlısı inşallah rabbim gönlünüzce versin haber vermeyi unutmayalım ama birbirimize

Ben daha yapmadım 3 günüm kaldı ama şimdi de çok korkuyorum olcam diye hissediyorum ☹️
Hamilelik belirtiside olabilir şişkinlik adet olacakmış hissi falan iyi dusun iyi olsun stres olmasa oluyor ama ferah tut içini

Bu kadar erken sadece kan testi ile öğrenebilirsiniz. İdrarda gebelik en erken 6 gün kala belirlenebiliyor o da %75 doğru sonuçla.
Ben 3 gün kala öğrenmiştim 🤗

Meraba adetime 8 gün var daha 5 aydır bebek için uğraşıyoruz 3 gündür göğsüm çok ağrıyor dokunamıyorum yürürken bile ağrıyor vajinam da oturduğumda sızlama oluyor yumurtalama gününden iki gün sonra ağzım da böyle metal tadı gibi bi tat vardı 2 gün boyunca mümkün mü yine heveslenmek istemiyorum günğme de daha cok var bu kadar erken belirti olur mu
Adetleriniz istinasız duzenliyse eczanenedeki ucuz idrar testiyle bile çıkar. Çok silik cizgi olarak. Ben adetime 5 gün kala öğrendim 5 tl.lik idrar testiyle. Hemen ikinci cizgi çıktı silik olarak

Adetleriniz istinasız duzenliyse eczanenedeki ucuz idrar testiyle bile çıkar. Çok silik cizgi olarak. Ben adetime 5 gün kala öğrendim 5 tl.lik idrar testiyle. Hemen ikinci cizgi çıktı silik olarak
Bende 7 gün varken yaptim çıkmadı hiç gününde geçmez 27 günde döngü olur hep bakalım çarşamba regl gunum piskolojik mi bilmiyorum ama bende belirtiler var galiba ikinci hamilelik olacak olursa ama 5 yıl geçtiği icinmi ilk defa istiyirmuscasina heyecan bilgisizlik 🙈

Bende 7 gün varken yaptim çıkmadı hiç gününde geçmez 27 günde döngü olur hep bakalım çarşamba regl gunum piskolojik mi bilmiyorum ama bende belirtiler var galiba ikinci hamilelik olacak olursa ama 5 yıl geçtiği icinmi ilk defa istiyirmuscasina heyecan bilgisizlik 🙈
Cnm bence 7 gün kala bile çıkardı. Bende 27 günde bir olurum. Silikte olsa cikti. Inşallah vardır haberdar edersen sevinirim.

Kizlaaar ilk müjde benden gelsinnn reglime 3 gün vardı dayanamadim test aldım yaptim silikte olsa gördüm ikinci çizgiyi 😢hayirli haberlerinizi bekliyorum darisida size olsun inşallah 😍

Eklentiler

• 158244638606652422867.jpg
    158244638606652422867.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 320
Kizlaaar ilk müjde benden gelsinnn reglime 3 gün vardı dayanamadim test aldım yaptim silikte olsa gördüm ikinci çizgiyi 😢hayirli haberlerinizi bekliyorum darisida size olsun inşallah 😍
Giddikce daha belirgin oluyor çizgi 😍

Eklentiler

• 158244821789352422867.jpg
    158244821789352422867.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 157
Senin adına çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alacağın günler nasip olsun bana nasip olmadı yine iki günüm vardı bugün hasta oldum ☹️
Allah razı olsun canım allahtan umut kesilmez vardır bundada bir hayr ovulasyon testi denedin mi sen hiç

Allah razı olsun canım allahtan umut kesilmez vardır bundada bir hayr ovulasyon testi denedin mi sen hiç
Hayır yapmadım hiç düzenli hastalanıyorum denk gelir diye düşündüm 5 ay geçti bu ayda olmadı bu ay deneyim bende yumurtalama gününü denk getiremiyorum galiba

Ben düzenli adet görüyorum birde yüksek olduğu zamanlarda hep ilişki oluyor günaşırı denk getiremediğim için değil galiba benimkisi ama bu ay test deniceö birde öyle yapalım

Meraba kızlar bu ayın 6 sinde rahim filmi çektim ve şuan göğsüm de 1 haftaya yakın sizi ve hafid ağrı var bide kasıklarım da ara ara adet ağrsu gibi olyor sizce hamile lik olabilr mi?lütfen cvb verin...
Canım bende Ocak ayının sonunda çekildim seninle aynı belirtileri yaşıyorum bi kaç gün bar adetime ağrı oluo korkuyorum hasta oldum diye perşembe cuma öğrenmiş olurum 😢

Bende ama inş yoktur canım kırmızıları görmeyiz inş şuan bile kaşık ağrım var.

Back