adetime 7 gün varken silik çizgi :))))

ßeßişim Cok sevındım :) değerin bence Cook Guzelll
ınsallah Gorursun melegının Kesesısınıde

Eşine NAsıl soyledın Suprız yaptınmııı

Sagol canim benim ,insallah cuma gunu degerlerim guzel bi sekilde katlar sonrada bebegimi gorurum
Supriz yapmadim valla dayanamadim ilk testi yaptigimda soyledim tabi o biraz supheli bakti sonra testler koyulmaya baslayinca oda benim gibi heycanlanmaya basladi sonuclarida birlikte aldik , bos bos yuzume bakiyo gulup gulup

bu hamilelik haberleri beni çok sevindiriyo yaaa bide ben alsam şu haberi uçacam yaniii..ohh hadi bakalım sanada hayırlı uğurlu olsuuunn :)

Cok sagol canim benim ,insallah seninde guzel haberlerini aliriz burda canim

Kizlar bugun gittim sonuclarimi almaya 190 dan 380 e yukselmis doktor cok iyi dedi buyuk ihtimal tekil gebelik dedi ,ama benim artik migde bulantilarim basliycak galiba bi acayipim

Kizlar bugun gittim sonuclarimi almaya 190 dan 380 e yukselmis doktor cok iyi dedi buyuk ihtimal tekil gebelik dedi ,ama benim artik migde bulantilarim basliycak galiba bi acayipim

ilaydaheyyyyyy canimm masallah degerinn cok güzel yükseliyo

insallah yakinda keseni görürsünn ve kalp atisinida duyarsinnn

Sagol canim benim
Simdide bursada hastane arayisina girdim cok kararsizim ay sonu gidicez keseyi gormeye insallahta goruruz

kızlar benim adetime 8 gün var ama yoğun beyaz akıntım geliyo kasıklarımda ağrı var bide sağ kasığımda batma oluyo sızlıyo iğne batıyo sanki birazdan sağlık ocağına gidicem test yapsam çıkmaz dimi acil cvp yazın kızlar yaa

bence erken döllenme olduysa çıkar
bizede haber ver emi

gittim sağlık ocağına doktor 28 ine kadar bekle şimdi belli olmaz dedi beklicem bakalım çatlamassam ogüne kadar tabi

kasık ağrılarımın ve akıntımın sebebini buldum lahana kürü yapmıştım 5 gün içtim şimdi ara verdim şimdi inanılmaz akıntı yapıyo temizliyo vücudu
eşim şimdi benle ne dalga geçicek sabah kahvaltıda çaydanlığı almış eline sen taşıma hamilesin aşkım diyo bide gülüyo offf diline düşücem

Kizlar bende yarin sabah test yapmayi düsünüyorum sizce ne dersiniz kafam cok karisik en son 25 ocakda oldum ve ayin 7 sinde yumurtlama günümdü birazda belirti var ama umutlanmakda istemiyorum..bana bi akil verin

birgül cnm yaptınmı test

Yaptim cnm doktora bile gittim :))
Test pozitifti sabahda doktorumu aradim hemen alttan keseyi gördü ama cok kücücüktü daha 3 ml 3 hafta sonraya tekrar randevu verdi bakalim nasip insallah hayirlisi ile kucagimiza aliriz .. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bende 5 gün kala test yaptım negatif çıktı Ertesigün halı yıkama makinasını çalıştırdım halıları yıkarken dur ben bi daha bi yapıyım dedim. Testi yaptım tek çizgi canım sıkıldı koydum kenara işe koyuldum. Bi ara yine aklıma geldi gittim testime bi baktım amanını böyle var yok arası 2. çizgi:) Halıyı öyle sabunlu sabunlu bırakıp uça uça tıp merkezine gitmiştim. Hey gidi günler güzel günler :) sonucum 21.1 çıkmış idi :)

hayırlı olsun canım çok sevindim hamil olanları duyunca seviniyorum çok güzel bi duygudur eminim tebrik ederim cnm

Ay cok guldum canim ya ,Allah en kisa zamanda bebek haberini almayi nasip etsin canim

hayirli olsun canim cok sevindim
Peki degerin kac cikti ,ben de bekliyorum ayin sonunda gidicem insallah guzel haberler aliriz

Ne guzel o heyecan bambaska bisey

Kizlar gittim dun doktora ,pembemavi ye gittim dun ismail kucukerdogan a ,bikac kisi tavsiye edince deneyelim dedik ,guleryuzlu biri guzel karsilasti bizi ultrasona gectik baya bi bakti bastan gorduler kalp atislarinida gorduler tabi ben heycanlandim goremedim kafami kaldirinca kacti minigim cok netmis o anda sonra bisa o netligi yakalayamadilar 6+3 mus 2 milim 10 gun sonra 2 cm olur dedi 15 gun sonra tekrar gidicez ,ggiriste kilomu olctuler odada da doktor boyumu sordu ne yapmamiz ne yapmamamiz hakkinda bilgiler verdi ,boyle iste kizlar insallah memnun kaliriz devam ederiz

Ultrason cektiler kesenin en sol kosesinde duruyo kucucuk

Kızlar benimde adet günüm yarın ama sizleri okuyunca çok umutlandım yarın test yapıcam ben aşılama olmuştum bu ay çok heyecanlıyım inş tutmuştur bebişim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…