Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 14 ü beklenen adet günüm ,8 inde test yaptım hayalet gibi çıktı şaşı oluyosun böyle bakınca dayanamadım 9 unda yani dün gece tekrar test yaptım bu sefer daha net çıktı bu sabah yine yaptım dünküyle aynı netlikte
şimdi aklıma takılan kan testini hemen yaptırmak istemiyorum kese görünmüyo falan diyolar adetimi 1 hafta geçsin istiyorum ama benim bukadar erken idrar testinde çıkması şüphelendiriyo genelde adetten 1 hafta 10 gün sonra çıkarmış yani ben adet günümde gitsem keseyi görür müyüm ,, çooook heycanlııııyıııım
yok cnm cok erken daha adet gununden bı hafta falan gecsın ozaman git.yanı hem net olur..git gel yapmazsın allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
canım bekliycem bugün gidicektim ama cuma gitmeye karar verdim ozaman bir gün geçmiş olucak inşallah ozaman keseyide görürüm ,bide canım benim geceleri adet sancısı gibi sancılarım oluyo bide uyandırıyo gece ama öyle sancım benim söküldüğüm zaman olurdu öncesinde olmazdı şimdi bişey yok belirtilerim yavaş yavaş mı başlıycak acaba :26:
sancıların olması çok normal aynen benimde geceleri uyandıracak kadar sancım oluyordu. hem korkuyordum adet olacağım diye hemde seviniyordum bu işte bir gariplik var sancılarım bu kadar erken başlamazdı kesin hamileyim diye :) bi de kese hemen görünmeyebilir endişelenme.
İnsan cok sabirsiz oluyo ya bide bende sinir mi yapti piskolojik mi anlamadim esimde noluyo sana diyo bide sicak basiyo cok ben hamileyim diye kaptirdim kendimli beslenme programi bile yaptim kolaya aburcubura cok duskunum bide azicik kiloluyum esim gayet soguk kanli doktor soylemeden inanmiycak heralde
Sen keseden önce gidip bir kan testi yaptır bence hamileliğin netleşsin kese için çok erken,sağlıkocağından veya özel hastanelerden kana baktırabiirsin canım inşaallah hamilesindir..
:) ne güzel, hepsi hatalı olamaz bence de hamilesin. yaaa benim de 5 gün var adete. belirtileri var. ne zaman test yapsam ki, şimdi seni okuyunca heveslendim.
Simdi bitane daha yaptim biraz daha koyu yarin gitmek istiyorum ama korkuyorum arada adet belirtisi gibi belirtilerim oluyo :26: ama bu yaptigim 4. test hepsinde 2. cizgi cikti napayim kizlar[/QUOTE
SAĞLIK OCAGINDA KAN TESTI YAPTIR CANIM BİZİDE MERAKTA BIRAKMA
Kizlar kan verdim bugun devlet hastanesinde beklemek olum resmen
Saba İdrar testi yapmistim iyice netlesti onuda goturdum belki bukadar erken cikmasinin sebebi onceki ay gorup ustune gormus olabilirsin dedibakalim 3 gibi gelin dedi orda sirada bekleyenlerlede konustuk biri ikiz gebelik olabilir bukadar erken belli olmus dedi iyice heyecanlandim
inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım ikiz gebelik benim en çok istediğim şey ama hayırlısını allah bilir daha tekine hamile kalamadım
dualarım seninle inşallah bebeğin seninledir
İnsallah canim benim Allah razi olsun ruyalarimada girdi 2 gun ikiz bebekler hayirlisi artik
Allah sanada en yakin zamanda hayirli evlatlar versin insallah canim benimde dualarim seninle
2 saat var daha cok sabirsizim
Kizlar kan verdim bugun devlet hastanesinde beklemek olum resmen
Saba İdrar testi yapmistim iyice netlesti onuda goturdum belki bukadar erken cikmasinin sebebi onceki ay gorup ustune gormus olabilirsin dedibakalim 3 gibi gelin dedi orda sirada bekleyenlerlede konustuk biri ikiz gebelik olabilir bukadar erken belli olmus dedi iyice heyecanlandim
Kizlaaaaaaaaaaaaaarr
Aldim sonuclarimi 190,92 yalasik 2 haftalik dedi cuma tekrar gidicem eger 2 katina cikarsa olumlu diyebiliriz dedi keseyi gormek icin 12 gun sonra gel dedi
Adedime bi gun var yani yarin deger nasil sizce kizlarr cok heycanliyimmmm
Yorum yazan bana destek olan herkese cok tesekkur ederimm
Sahi bide polic plus verdi
Kizlaaaaaaaaaaaaaarr
Aldim sonuclarimi 190,92 yalasik 2 haftalik dedi cuma tekrar gidicem eger 2 katina cikarsa olumlu diyebiliriz dedi keseyi gormek icin 12 gun sonra gel dedi
çooooooookkkkk sevindim canım yaaa Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ayy kendim olmuş gibiyim şuan
ben değerlerden anlamam ama 2 haftalıkken nasıl hissettin çok şaşırdım
folıc plus kullan mutlaka. ben folacin kullanıyorum canım günde 1 defa.
folıc plus günde 3 defa alınıyor diye biliyorum.
hadi bakalım bol göbekli 9 ay diliyorum sana
ama nolur banada dua et noooooluuuuuuuurrrr
ilaydaheyyyyyyyyyyy hayirli ugurlu olsunn canimmmmmmmmmmmmvalla demekki 7 gün öncedende test pozitif cikiyomus bi kez daha ispatlandiiiiiirabbim tamamina erdirsinnnbence deger cok güzelllllllllllll
Cok tesekkur ederim canim benim valla doktor tahmini iki hafta dedigine gore e bende bir hafta onceden anladigima gore 1 haftalikken mi ogrenmis oluyorurm :44: kafam karisti ,folicflusa gelince evet canim 3 defa aliniyomus insallah faydasi olur cunku hap icmem ben migdem bulaniyo icince .....
Zaten canim bol gobekliyim 82 kiloyum suanda napicam bilmiyorum vrmem gereken simdiden 25 kilo dersek hamilelikte nekadar alirim allah bilir
Dua edicem canim sozveriyorum bana ozelden sadece adini yaz sana duada istiycem canim bi buyugumuzden insallah
Cok sagol canim benim Allah razi olsun ,ara ara ozelliklede geceleri uyandircak kadar edet sacisi gibi sancilarim oluyo ,sanciya bukadar sevinicem aklimin ucundan bile gecmezdi w
Kizlaaaaaaaaaaaaaarr