adetime 7 gün varken silik çizgi :))))

kızlar 14 ü beklenen adet günüm ,8 inde test yaptım hayalet gibi çıktı şaşı oluyosun böyle bakınca dayanamadım 9 unda yani dün gece tekrar test yaptım bu sefer daha net çıktı :KK52: bu sabah yine yaptım dünküyle aynı netlikte

şimdi aklıma takılan kan testini hemen yaptırmak istemiyorum kese görünmüyo falan diyolar adetimi 1 hafta geçsin istiyorum ama benim bukadar erken idrar testinde çıkması şüphelendiriyo genelde adetten 1 hafta 10 gün sonra çıkarmış yani ben adet günümde gitsem keseyi görür müyüm ,, çooook heycanlııııyıııım :KK52::KK52:

Sen keseden önce gidip bir kan testi yaptır bence hamileliğin netleşsin kese için çok erken,sağlıkocağından veya özel hastanelerden kana baktırabiirsin canım inşaallah hamilesindir..

:) ne güzel, hepsi hatalı olamaz bence de hamilesin. yaaa benim de 5 gün var adete. belirtileri var. ne zaman test yapsam ki, şimdi seni okuyunca heveslendim.

yok cnm cok erken daha adet gununden bı hafta falan gecsın ozaman git.yanı hem net olur..git gel yapmazsın allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.

Sagol canim yok 1 hafta bekleyemem valla :KK1: zaten benim baya erken gorundu testte belki gorunur cuma gidicem bakalim
Elimde 2 tane dah test var dayanabilirsem yarin sabah yapicam bitanesini

canım bekliycem bugün gidicektim ama cuma gitmeye karar verdim ozaman bir gün geçmiş olucak inşallah ozaman keseyide görürüm ,bide canım benim geceleri adet sancısı gibi sancılarım oluyo bide uyandırıyo gece ama öyle sancım benim söküldüğüm zaman olurdu öncesinde olmazdı şimdi bişey yok belirtilerim yavaş yavaş mı başlıycak acaba :26:

sancıların olması çok normal aynen benimde geceleri uyandıracak kadar sancım oluyordu. hem korkuyordum adet olacağım diye hemde seviniyordum bu işte bir gariplik var sancılarım bu kadar erken başlamazdı kesin hamileyim diye :) bi de kese hemen görünmeyebilir endişelenme.

İnsan cok sabirsiz oluyo ya bide bende sinir mi yapti piskolojik mi anlamadim esimde noluyo sana diyo :KK53: bide sicak basiyo cok ben hamileyim diye kaptirdim kendimli beslenme programi bile yaptim kolaya aburcubura cok duskunum bide azicik kiloluyum :KK1: esim gayet soguk kanli doktor soylemeden inanmiycak heralde

Sen keseden önce gidip bir kan testi yaptır bence hamileliğin netleşsin kese için çok erken,sağlıkocağından veya özel hastanelerden kana baktırabiirsin canım inşaallah hamilesindir..

Cuma gidicem canim insallah hayirli haberler alirim , sagol canim

:) ne güzel, hepsi hatalı olamaz bence de hamilesin. yaaa benim de 5 gün var adete. belirtileri var. ne zaman test yapsam ki, şimdi seni okuyunca heveslendim.

Valla canim bilemem ki cunku forumdada okuyorum genelde geciktikten sonra cikiyo kanda bi dene istersen belki cikar bide idrar testindede beli seviyeye gelince beta cikiyo diyolar :26: insallah sende hamilesindir canim Allah bebek isteyen herkesin dualarini kabul etsin

Benimde adetine baya vardı amatüm belirtiler vardı test yaptım akşam 6 da pozitif sasirdim ilk idrarla yaptım pozitif kan verdim kocaman Negatif :KK43:

Kizlar kan verdim bugun devlet hastanesinde beklemek olum resmen
Saba İdrar testi yapmistim iyice netlesti onuda goturdum belki bukadar erken cikmasinin sebebi onceki ay gorup ustune gormus olabilirsin dedibakalim 3 gibi gelin dedi orda sirada bekleyenlerlede konustuk biri ikiz gebelik olabilir bukadar erken belli olmus dedi iyice heyecanlandim :KK1:

Son düzenleme:
Saba İdrar testi yapmistim iyice netlesti onuda goturdum belki bukadar erken cikmasinin sebebi onceki ay gorup ustune gormus olabilirsin dedibakalim 3 gibi gelin dedi orda sirada bekleyenlerlede konustuk biri ikiz gebelik olabilir bukadar erken belli olmus dedi iyice heyecanlandim :KK1:

inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım ikiz gebelik benim en çok istediğim şey ama hayırlısını allah bilir daha tekine hamile kalamadım:KK14:
dualarım seninle inşallah bebeğin seninledir:emir_bebek:

inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım ikiz gebelik benim en çok istediğim şey ama hayırlısını allah bilir daha tekine hamile kalamadım:KK14:
dualarım seninle inşallah bebeğin seninledir:emir_bebek:

İnsallah canim benim Allah razi olsun ruyalarimada girdi 2 gun ikiz bebekler hayirlisi artik
Allah sanada en yakin zamanda hayirli evlatlar versin insallah canim benimde dualarim seninle :KK16:
2 saat var daha cok sabirsizim

İnsallah canim benim Allah razi olsun ruyalarimada girdi 2 gun ikiz bebekler hayirlisi artik
Allah sanada en yakin zamanda hayirli evlatlar versin insallah canim benimde dualarim seninle :KK16:
2 saat var daha cok sabirsizim

amin inşallah allah razı olsun.
burda durma burada zaman geçmiyor ev işiyle falan oyala kendini. yemek yap toz al ne bileyim yada git bi duş al rahatla. burada malesef zaman geçmek bilmiyor :KK31:

hayırlısı olsun cnm benim:))) bekliyoruz hayırlısıyla güzel haberini saat3 tee

Kizlaaaaaaaaaaaaaarr :KK52:

Aldim sonuclarimi 190,92 yalasik 2 haftalik dedi cuma tekrar gidicem eger 2 katina cikarsa olumlu diyebiliriz dedi keseyi gormek icin 12 gun sonra gel dedi

Adedime bi gun var yani yarin deger nasil sizce kizlarr cok heycanliyimmmm :KK1:

Yorum yazan bana destek olan herkese cok tesekkur ederimm

Aldim sonuclarimi 190,92 yalasik 2 haftalik dedi cuma tekrar gidicem eger 2 katina cikarsa olumlu diyebiliriz dedi keseyi gormek icin 12 gun sonra gel dedi

Adedime bi gun var yani yarin deger nasil sizce kizlarr cok heycanliyimmmm :KK1:

Sahi bide polic plus verdi

çooooooookkkkk sevindim canım yaaa Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. :KK8:
ayy kendim olmuş gibiyim şuan :emir_bebek:
ben değerlerden anlamam ama 2 haftalıkken nasıl hissettin çok şaşırdım :KK53:
folıc plus kullan mutlaka. ben folacin kullanıyorum canım günde 1 defa.
folıc plus günde 3 defa alınıyor diye biliyorum.
hadi bakalım bol göbekli 9 ay diliyorum sana:KK49:

ama nolur banada dua et noooooluuuuuuuurrrr:KK14:

ilaydaheyyyyyyyyyyy hayirli ugurlu olsunn canimmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:valla demekki 7 gün öncedende test pozitif cikiyomus bi kez daha ispatlandiiiiii:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:rabbim tamamina erdirsinnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bence deger cok güzelllllllllllll:KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
çooooooookkkkk sevindim canım yaaa Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. :KK8:
ayy kendim olmuş gibiyim şuan :emir_bebek:
ben değerlerden anlamam ama 2 haftalıkken nasıl hissettin çok şaşırdım :KK53:
folıc plus kullan mutlaka. ben folacin kullanıyorum canım günde 1 defa.
folıc plus günde 3 defa alınıyor diye biliyorum.
hadi bakalım bol göbekli 9 ay diliyorum sana:KK49:

ama nolur banada dua et noooooluuuuuuuurrrr:KK14:

Cok tesekkur ederim canim benim valla doktor tahmini iki hafta dedigine gore e bende bir hafta onceden anladigima gore 1 haftalikken mi ogrenmis oluyorurm :44: kafam karisti ,folicflusa gelince evet canim 3 defa aliniyomus insallah faydasi olur cunku hap icmem ben migdem bulaniyo icince .....

Zaten canim bol gobekliyim 82 kiloyum suanda napicam bilmiyorum vrmem gereken simdiden 25 kilo dersek hamilelikte nekadar alirim allah bilir :KK53:

Dua edicem canim sozveriyorum bana ozelden sadece adini yaz sana duada istiycem canim bi buyugumuzden insallah

ilaydaheyyyyyyyyyyy hayirli ugurlu olsunn canimmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:valla demekki 7 gün öncedende test pozitif cikiyomus bi kez daha ispatlandiiiiii:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:rabbim tamamina erdirsinnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bence deger cok güzelllllllllllll:KK9::KK9::KK9::KK9:

Cok sagol canim benim Allah razi olsun ,ara ara ozelliklede geceleri uyandircak kadar edet sacisi gibi sancilarim oluyo ,sanciya bukadar sevinicem aklimin ucundan bile gecmezdi :KK1:w

Cok tesekkur ederim canim benim valla doktor tahmini iki hafta dedigine gore e bende bir hafta onceden anladigima gore 1 haftalikken mi ogrenmis oluyorurm :44: kafam karisti ,folicflusa gelince evet canim 3 defa aliniyomus insallah faydasi olur cunku hap icmem ben migdem bulaniyo icince .....

Zaten canim bol gobekliyim 82 kiloyum suanda napicam bilmiyorum vrmem gereken simdiden 25 kilo dersek hamilelikte nekadar alirim allah bilir :KK53:

Dua edicem canim sozveriyorum bana ozelden sadece adini yaz sana duada istiycem canim bi buyugumuzden insallah

Cok sagol canim benim Allah razi olsun ,ara ara ozelliklede geceleri uyandircak kadar edet sacisi gibi sancilarim oluyo ,sanciya bukadar sevinicem aklimin ucundan bile gecmezdi :KK1:w

onlar saglikli olsunda insan herseye razi olup seviniyo ilaydaheyimmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:ama normal bu sancilar :KK9:

ßeßişim Cok sevındım :) değerin bence Cook Guzelll
:KK70: ınsallah Gorursun melegının Kesesısınıde

Eşine NAsıl soyledın Suprız yaptınmııı

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: bu hamilelik haberleri beni çok sevindiriyo yaaa bide ben alsam şu haberi uçacam yaniii..ohh hadi bakalım sanada hayırlı uğurlu olsuuunn :)

X