adetime 7 gün varken silik çizgi :))))

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
kızlar 14 ü beklenen adet günüm ,8 inde test yaptım hayalet gibi çıktı şaşı oluyosun böyle bakınca dayanamadım 9 unda yani dün gece tekrar test yaptım bu sefer daha net çıktı bu sabah yine yaptım dünküyle aynı netlikte

şimdi aklıma takılan kan testini hemen yaptırmak istemiyorum kese görünmüyo falan diyolar adetimi 1 hafta geçsin istiyorum ama benim bukadar erken idrar testinde çıkması şüphelendiriyo genelde adetten 1 hafta 10 gün sonra çıkarmış yani ben adet günümde gitsem keseyi görür müyüm ,, çooook heycanlııııyıııım

Son düzenleme:
Canım inşaAllah hamilesindir ama idrarda gebelik testlerine fazla güvenme derim.Ben 15 aylık evliyim ve baştan beri istiyoruz.14 ay boyunca idrarla yaptığım testlerin çoğunda 2. çizgi çıktı ama gebelik yoktu.Bu ayda idrardaki testimde tek çizgi çıktı ama kanda baktırınca gebelik var.Yani idrar testlerine çok güvenme,adetin 5 gün geçince kanda baktır en kesini o veriyor.

bence gebesin hatta hayırlı olsun
tekrar tekrar çizgi cıkmıssa bence vardır
istersen yarın bir test daha yap daha net cıkar

ama bu dediğin düşük bi ihtimal değil mi canım :26: yani 3 testtede silik çıkmazı az rastlanır heralde :44:

bence gebesin hatta hayırlı olsun
tekrar tekrar çizgi cıkmıssa bence vardır
istersen yarın bir test daha yap daha net cıkar

sağol canım :)
eşim alıcak canım gelirken akşama yapsam olur mu çok sabırsızım

Hayır canım düşük bir ihtimal değil.Ben 3 farklı markanın gebelik testini yaptım bir adet gecikmemde.Hepsinde çift çizgi çıktı,hatta doktorumada gösterdim ama kanda gebelik yoktu zaten 2 gün sonrada adet olmuştum.Özellikle bebetime marka gebelik testi genelde çift çizgi çıkarıyor,hatta kk'da konusuda var.
İnşaAllah hamilesindir,inşaAllah sende doğru çıkmıştır.

ya aslinda daha bi hafta varken banada cikmaz gibime geldi:44::44::44: aama birinde daha duymustum doru sonuc vermisti galiba...hani regle iki gün kala yapsan kesin doru derdim ama simdi süphedeyimmm

merhaba,
heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki tahmin edemezsin. bir hafta on gün kadar önce bende seninle aynı şeyleri yaşadım. Adetime üç gün kala yaptım ilk testimi ve dünyanın en silik ikinci çizgisini gördüm:) öyle ki onu benden başka kimse göremezdi. Takip eden iki gün boyunca sabahları testi tekrarladım çizgi git gide koyulaştı. Adetime bir gün kala b-HCG baktırdım 69 çıktı üç gün sonra 250 oldu. Beş gün sonra da keseyi gördük. umarım silik çizgili başlayan hikayen benimki gibi devam eder.
sağlıcakla..

inşallah canım sağol

ya aslinda daha bi hafta varken banada cikmaz gibime geldi:44::44::44: aama birinde daha duymustum doru sonuc vermisti galiba...hani regle iki gün kala yapsan kesin doru derdim ama simdi süphedeyimmm

erken döllenme olabilir mi acaba :26:

inşallah canım ya çok sağol ,inşallah sağlıkla alırsın sende kucağına bebeğini yarın pazartesi gitmek istiyorum aslında ama çok mu erken olur en az 10 gün sonra gelinmesini istiyo doktorlar test örneğimle gitsem olur mu ki

Son düzenleme:

canim ne zaman yumurtladigini tahmin edebiliyosunmu...olabilir tabi erken döllenme

canim ne zaman yumurtladigini tahmin edebiliyosunmu...olabilir tabi erken döllenme

canım ben düzenli 30 günde adet olurum sanki 29 3 arası acayip akıntım oldu sonra bi kuruluk oldu 3 4 gün sonra tekrar başladı ama okadar yoğun değil ama kru kalmıyorum normal hala devam ediyo ama çalışmalara geçen ay adetim biter bitmez tani 17 sinde başladık sık sık ama konum var hatta bu tahmini yumurtlama dönemimde eşimin tembelliği tuttu yani ondan sonrada pek olmadı yani tirip yaptım olduysada korundum yapmıycam sana çocuk diye yani olmuşsa ilk haftalar tutmuştur yada yumurtlamama kadar dayanan siperm varsa o tutunmuştur

yaw sanki ne bilim olabilir gibime geldi ozaman calismadan sonraki bugün 25 .günün..bence sen 3 gün daha bekle tekrar testi yenile..silikte olsa ikinci cizgi cikarsa kesin hamilesin...

aaaa şuan şoka girdim
ben de bu ay dediğin marka ile gebelik testi yaptım ve 2 defa çizgi cıktı
cok heveslenmiştim
bir sonraki gün yaptım o zaman cıkmadı
zaten kırmızıları da gördüm
demekki o test markası gerçekten bozuk

aslında en önemlisini arkadas yazmıs
her gecen gün test koyulasmalı
en önemli belirti bu
o zaman gebelik olur

aslında en önemlisini arkadas yazmıs
her gecen gün test koyulasmalı
en önemli belirti bu
o zaman gebelik olur

Simdi bitane daha yaptim biraz daha koyu yarin gitmek istiyorum ama korkuyorum arada adet belirtisi gibi belirtilerim oluyo :26: ama bu yaptigim 4. test hepsinde 2. cizgi cikti napayim kizlar

dediğim gibi ben bir gün kala gittim değerim olası bir hamilelik seyilesindeydi ama yine de tatmin olmuyor insan. Bir kaç gün sonra testin tekrarını istiyor doktor değerlerin yükselmiş mi diye bakmak için o da tatmin olmuyor yani yükselen değerden:) Ben derim ki gününün geçmesini bekle öyle git çünkü çok fazla stres yapıyor insan. Keseyi görmek için de bekleyeceksin daha.Sabır dilerim

Simdi bitane daha yaptim biraz daha koyu yarin gitmek istiyorum ama korkuyorum arada adet belirtisi gibi belirtilerim oluyo :26: ama bu yaptigim 4. test hepsinde 2. cizgi cikti napayim kizlar

Tatlım inşallah allah gonlundeki verir zaten çıkmış biraz bekle derim hem zaman geçer belki bebek varsa keseyi görmüş olursun ama dayanamam diyorsan git bir kan degerine baktır. Zaten değer yükselince kese görünüyor. doktor göremeyince kana gönderiyor .adet gününü biraz geçsin derim ben

canım bekliycem bugün gidicektim ama cuma gitmeye karar verdim ozaman bir gün geçmiş olucak inşallah ozaman keseyide görürüm ,bide canım benim geceleri adet sancısı gibi sancılarım oluyo bide uyandırıyo gece ama öyle sancım benim söküldüğüm zaman olurdu öncesinde olmazdı şimdi bişey yok belirtilerim yavaş yavaş mı başlıycak acaba :26:

sağol canım inşallah ,cumayı bekliycem araya hafta sonu giriyo bida pazartesi tekrar giderim inşallah çabucak öğrenirim

Hayirli olsunnn bebisin simdidennnn cnm

Çok sağol canım

yok cnm cok erken daha adet gununden bı hafta falan gecsın ozaman git.yanı hem net olur..git gel yapmazsın allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…