Ay inşallah inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 2 senedir korunmuyoruz bizde ama olmuyor maalesef pcos var bendeHadi inşallah ya ben her gun dua edıyorum ayet okuyorum besmele cekıyorum isteyen herkeze nasıp olsun dıye duam inşallah yerine ulaşır
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Artimed silik çizgi bakar mısınız 🥹🥹
- Konu Sahibi Laallaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mayıs 2024
- 1.031
- 327
- 38
Stres yok hamıle kalanlar var olmıcak anlamına asla gelmez Allah ol der olur zamanı varmıs kuzum demekkı biz istedıgımızde degıl o bizi istediğinde olur bı bakmıssın gelmiş dünyayaAy inşallah inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 2 senedir korunmuyoruz bizde ama olmuyor maalesef pcos var bende
Çok haklısınız benim 5 yaşında bir oğlum var pcos olmama rağmen 5. Ay denememiz de olmuştu hemde o yüzden dediğin gibi hayırlı saatinde gelsin yeterkiStres yok hamıle kalanlar var olmıcak anlamına asla gelmez Allah ol der olur zamanı varmıs kuzum demekkı biz istedıgımızde degıl o bizi istediğinde olur bı bakmıssın gelmiş dünyaya
- 16 Mayıs 2024
- 1.031
- 327
- 38
Gelcek annesı sen istemeyı bırakma morelini bozma pazarteyı sabırla bekleyım inşallah güzel haber gelır inşallah kızımızda olur Allahın ıznıyleÇok haklısınız benim 5 yaşında bir oğlum var pcos olmama rağmen 5. Ay denememiz de olmuştu hemde o yüzden dediğin gibi hayırlı saatinde gelsin yeterki
Ay ne güzel dedin inşallah pazartesi mutlaka haber vereceğimGelcek annesı sen istemeyı bırakma morelini bozma pazarteyı sabırla bekleyım inşallah güzel haber gelır inşallah kızımızda olur Allahın ıznıyle
- 16 Mayıs 2024
- 1.031
- 327
- 38
Bol bol dua edıcem sana olmazsada uzulmek yok bak üzülmenı istemiyorum rahat ol varsa var yoksa yok de kafanda bunu kur her türlü kafa rahat olucak ona göre buraya streslı gelmek yok kavga ederızAy ne güzel dedin inşallah pazartesi mutlaka haber vereceğim
Yok yok stres yapmıcam üzülmeyeceğim söz bir dahaki ay için ovulasyon testlerinden alacağım ilk kez onu düşünmeye sararım ben zaten unuturum negatif çıksada dövüşmeyelim kuzumBol bol dua edıcem sana olmazsada uzulmek yok bak üzülmenı istemiyorum rahat ol varsa var yoksa yok de kafanda bunu kur her türlü kafa rahat olucak ona göre buraya streslı gelmek yok kavga ederız
- 16 Mayıs 2024
- 1.031
- 327
- 38
Ben bilmem stresını benle atarsınyumurtlama testını rica edıyorum kafaya takmadan yapacaksan al bak benı o cok etkıledı dene kullan trendyoldan sıparıs ver sana kaset teste önerıcem onu da al alacagın zaman soyle ben sana atarımYok yok stres yapmıcam üzülmeyeceğim söz bir dahaki ay için ovulasyon testlerinden alacağım ilk kez onu düşünmeye sararım ben zaten unuturum negatif çıksada dövüşmeyelim kuzum
İlk kez kullancam ya kafaya takmam muhtemelen toyluktan ay nasıl bitti anlamam inşallah tamam ben regl olayım buradan yazcam yine sana trendyoldan almak için önerini dinlerim çünkü hiç almadım nasıl yapcam onu da sorarımBen bilmem stresını benle atarsınyumurtlama testını rica edıyorum kafaya takmadan yapacaksan al bak benı o cok etkıledı dene kullan trendyoldan sıparıs ver sana kaset teste önerıcem onu da al alacagın zaman soyle ben sana atarım
- 16 Mayıs 2024
- 1.031
- 327
- 38
Ben buradayım yardımcı seve seve olurum inşallah gerek bıle kalmaz pazartesi beklıyorum senı buralaraİlk kez kullancam ya kafaya takmam muhtemelen toyluktan ay nasıl bitti anlamam inşallah tamam ben regl olayım buradan yazcam yine sana trendyoldan almak için önerini dinlerim çünkü hiç almadım nasıl yapcam onu da sorarım
Testi tekrarladınız mı acabaMerhaba bnmde ayni cikti merak ediyorum günüm 1gun gecti ayni cikti simdi bekliyirum nobetci eczanede uzak baska marka alamdim
Ben bugün nimo marka erken gebelik yaptım dayanamadım ama tek çizgi çıktı maalesef yarını bekleyemedim tüh sabah kan vereceğim artıkBen buradayım yardımcı seve seve olurum inşallah gerek bıle kalmaz pazartesi beklıyorum senı buralara
- 23 Nisan 2023
- 490
- 58
- 18
- 36
Adet oldum ama olmadan önce tekrarlamistim negatif tiTesti tekrarladınız mı acaba
Hayırlısı olsun canımAdet oldum ama olmadan önce tekrarlamistim negatif ti
Merhaba kan verdiniz mi ?Hayırlısı olsun canım
Evet verdim negatif ama yarın regl günüm o yüzden doktor haftaya kadar olmazsan yine gel dediMerhaba kan verdiniz mi ?
- 12 Nisan 2023
- 13
- 1
- 6
- 32
- 12 Nisan 2023
- 13
- 1
- 6
- 32
Gebelik yok elbette diyemem kesin konuşamam ama bende yalancı pozitif çıkardı başka marka ile tekrar dene ya da kan vererek en garanti sonuca ulaşırsınKızlar benimde beş gün geçti artim3d yaptım yani gebelik yokmu
- 22 Kasım 2024
- 76
- 80
- 3
- 28
Benimde böyle silik çıkmıştı akşamına kan verdim ve hamile oldugumu öğrendim