- 7 Mart 2022
- 74
- 68
- 3
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet olablrMerhaba Kızlar adetime 5 gün varken bugün kahverengi lekelenme gibi birşey oldu sizce hamile olabilir miyiimm ???
Göğüslerimde uzun zamandır hassasiyet var ve kasık ağrımda oluyor ama adet ağrısından Farklı gibi hissediyorum
Hemen test yapsam Çıkar mı yoksa beklemeli miyim ilk defa böyle bir şey oldu çok korktumEvet olablr
Peki kanamanız kaç gün dürdüYerleşme kanamasıysa yarın sabah ilk idrarla bir deneyin silikte olsa çıkabilir. Ama en geç 3 gün içinde çıkar. Ya da direkt kan verebilirsiniz. Benim yerleşme kanamasının ertesi günü beta 45 çıkmıştı
Ayy çok heyecanlı test yaptınız mı acaba belirtiler hamilelik yönündeeMerhaba anneler acil bilgilerinize ihtiyacim var.4 subatta regl oldum 10 subatta bitti ve 20 subatta kahverengi lekeler geldi 3 gün sürdü kesildi ara ara kasik agrisi devam etti 5 mart regil günüm olmadim 4 gün reglden gecti ve goguslerde gerginlik var idrar yaparken sol kasıkta agrı var sizce hamilemiyim 1 senelik evliyim korunmasiz iliski oldu yardimci olursaniz sevinirim
Ben adetime 3 gün kala test yapmıştım vebaya pozitif çıkmıştı. Testi deneyebilirsiniz gebelik varsa silik çıkabilirMerhaba Kızlar adetime 5 gün varken bugün kahverengi lekelenme gibi birşey oldu sizce hamile olabilir miyiimm ???
Göğüslerimde uzun zamandır hassasiyet var ve kasık ağrımda oluyor ama adet ağrısından Farklı gibi hissediyorum
Lekelenme gördükten 1 gün sonra test yapmıştım çıkmıştıAyy çok heyecanlı test yaptınız mı acaba belirtiler hamilelik yönündee
Negatif çıkmasından korkuyorum açıkçasıBen adetime 3 gün kala test yapmıştım vebaya pozitif çıkmıştı. Testi deneyebilirsiniz gebelik varsa silik çıkabilir
lekelenmeniz kaç gün sürmüştü acabaLekelenme gördükten 1 gün sonra test yapmıştım çıkmıştı
1 kere geldilekelenmeniz kaç gün sürmüştü acaba
Benim dün akşamüstü başladı hala arada geliyor azar azar1 kere geldi
Yerlesme kanaması herkeste aynı olmaz kendinizi baskalarıyla kıyaslamayın. Bende 6.haftada basladı 12.haftaya kadar oldu.. ara ara kırmızı bile geldiği oldu. Herkeste farklı olur. Kiminde hiç olmaz. Test yapmanız daha kesin sonuç olur sizin için.Benim dün akşamüstü başladı hala arada geliyor azar azar
Kendimi birileriyle kıyaslamıyorum internetten araştırdığımda lekelenmeden 4-5 gün sonra sonuç çıkar yazıyor daha önce böyle birşeyler karşılaşmadım acele edipte tekrar negatifi görmek istemiyorum sadece kimler ne yaşadı onu merak ediyorum motive olmak içinYerlesme kanaması herkeste aynı olmaz kendinizi baskalarıyla kıyaslamayın. Bende 6.haftada basladı 12.haftaya kadar oldu.. ara ara kırmızı bile geldiği oldu. Herkeste farklı olur. Kiminde hiç olmaz. Test yapmanız daha kesin sonuç olur sizin için.
Adetinize 5 gün kalmıs zaten suan test yapsanız cıkar. Adetiem 5 gün kala pozitifi erken gebelik testinde gördüm. 3 gün kala cok net gördüm kaset testte de cıktı.Kendimi birileriyle kıyaslamıyorum internetten araştırdığımda lekelenmeden 4-5 gün sonra sonuç çıkar yazıyor daha önce böyle birşeyler karşılaşmadım acele edipte tekrar negatifi görmek istemiyorum sadece kimler ne yaşadı onu merak ediyorum motive olmak için
Bugünde bekleyip yarın yapıcam o zaman teşekkür ederimAdetinize 5 gün kalmıs zaten suan test yapsanız cıkar. Adetiem 5 gün kala pozitifi erken gebelik testinde gördüm. 3 gün kala cok net gördüm kaset testte de cıktı.
Kırmızı değil kahverengi çamur gibi adet olsaydı akşamdan beri artardı diye düşünüyorum ama kasıklarımda hafif ağrı oluyor aradaBenim tek seferlikti. Kırmızı, pıhtılıysa adetiniz başlıyor da olabilir. En iyisi test yapmak
Evet daha iyi olur en azından sonucu görmüs olursunuzBugünde bekleyip yarın yapıcam o zaman teşekkür ederim