Hayır hiç bı ilaç içmedim geçen ay kahverengi leke geldi adet günü ertesi günü kanama oldu ama çok değil üstüne görme gibi olma ihtimali olabilir mi sağ kaşık ağrısı yaşadım erken gebelik testi aldım şimdi 6 gün önceki testi aldım şuan tarihe baktım 20 sinde yapmışım testi tarihe yanıldım reglden 8 gün önce olmus oluyorHormon içerikli bir ilaç vs kullandınızmı 18 inde çift çizgi zor
Üstüne görmüş olabilşrsiniz. Yoksa çıkmazdı çift çizgi. Gebelde adet günü bu belirginlikte çizgi çıkarHayır hiç bı ilaç içmedim geçen ay kahverengi leke geldi adet günü ertesi günü kanama oldu ama çok değil üstüne görme gibi olma ihtimali olabilir mi sağ kaşık ağrısı yaşadım erken gebelik testi aldım şimdi 6 gün önceki testi aldım şuan tarihe baktım 20 sinde yapmışım testi tarihe yanıldım reglden 8 gün önce olmus oluyor
Ya bakalım inşallah vardır ya belirtiler var gibi ama yinede nasipBende geçen ay 5gün öncesinde erken gebelik yaptım pozitifi gördüm saniyesinde çıktı. Kan vermeye gittim 1.20cıktı diğer dün regl oldum. 4gün önce erken bat oldum. Kan verin varsa kanda cıkar zaten
4 dkdaGecen ay Bu test bana da oyle cikarmisti ama hamile degildim. Kalin olmasi lazim cizgi, kac dk da cikti?
Ama göğüs ucum koyulaşma ve koyu kısım genişleme varGecen ay Bu test bana da oyle cikarmisti ama hamile degildim. Kalin olmasi lazim cizgi, kac dk da cikti?
Yurt dışında bu varBen bu test markasina guvenmiyorum. Baska bir test deneyin bnce
Belirti varsa ihtimal var tabi action dan al erkn gebelik testi ins vardirAma göğüs ucum koyulaşma ve koyu kısım genişleme var
Bu testler genel de yanıltmıyor bende hamileyken regli olmuştum tabi haberim yoktu hamile olduğumdan bir kaç defa midem kötü olunca en son test aldım ve çift çizgi çıktı.Merhaba ayın 8 den beri adet ağrısı gibi bel ve kasık ağrısı çektim sonra kasıkta batmalar başladı ağır kaldırınca kasık ve bel ağrısı cekiyodum ayın 28 de adetim ama ayın 18 de test yaptım çizgi çıktı 3 gün önce test yaptım yine çizgi çıktı yurt dışında yaşıyorum şuan Noel tatili olduğu için hastaneye gidemiyorum fikirlerinize ihtiyacm var büyük olan yer hamilelik belirtisi olan yer şimdiden teşekkür ederim alttaki test ayın 18 de yaptığım test üstteki 3 gün önce yaptığım testEki Görüntüle 3526272
3 günüm var adete aaa siz hangi ulkedesinizBelirti varsa ihtimal var tabi action dan al erkn gebelik testi ins vardir
Mide bulantısı oluyor ama kusma yok arabaya binince artıyor normalde araba beni tutmaz aslaBu testler genel de yanıltmıyor bende hamileyken regli olmuştum tabi haberim yoktu hamile olduğumdan bir kaç defa midem kötü olunca en son test aldım ve çift çizgi çıktı.
Fransa3 günüm var adete aaa siz hangi ulkedesiniz
Hangi şehir bende FransaFransa
Amin inşallah ya rabbim hayırlı bı şekilde nasip eder bende bu ay hiç umursamadımUmarım vardır gebelik kan testi verin kafanız rahat etsin bence, Rabbim isteyen herkese doğru zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Stres çok etkiliyor bence ben bu ay saldım bakalım neler olucak :)