Adetime 5 gün var test yaptım pozitif gözüküyor

ekkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
13
0
29
Merhaba ayın 8 den beri adet ağrısı gibi bel ve kasık ağrısı çektim sonra kasıkta batmalar başladı ağır kaldırınca kasık ve bel ağrısı cekiyodum ayın 28 de adetim ama ayın 18 de test yaptım çizgi çıktı 3 gün önce test yaptım yine çizgi çıktı yurt dışında yaşıyorum şuan Noel tatili olduğu için hastaneye gidemiyorum fikirlerinize ihtiyacm var büyük olan yer hamilelik belirtisi olan yer şimdiden teşekkür ederim alttaki test ayın 18 de yaptığım test üstteki 3 gün önce yaptığım test

Hormon içerikli bir ilaç vs kullandınızmı 18 inde çift çizgi zor

Hormon içerikli bir ilaç vs kullandınızmı 18 inde çift çizgi zor
Hayır hiç bı ilaç içmedim geçen ay kahverengi leke geldi adet günü ertesi günü kanama oldu ama çok değil üstüne görme gibi olma ihtimali olabilir mi sağ kaşık ağrısı yaşadım erken gebelik testi aldım şimdi 6 gün önceki testi aldım şuan tarihe baktım 20 sinde yapmışım testi tarihe yanıldım reglden 8 gün önce olmus oluyor

Üstüne görmüş olabilşrsiniz. Yoksa çıkmazdı çift çizgi. Gebelde adet günü bu belirginlikte çizgi çıkar

Ya iki teste yanılma payı olmuş mu bilmiyorum 1 testi ayın 20sinde yaptım 1 testi ayın 23 de yaptım pcos hastasıyım 8 aralıkta bel ve sağ kasik batması yaşadım her ağır tasidigimda ağrı problemim var daha önce hiç böyle olmadım ayakta durunca kasik ağrısı çekiyorum 28 Aralık adet gunum

Bende geçen ay 5gün öncesinde erken gebelik yaptım pozitifi gördüm saniyesinde çıktı. Kan vermeye gittim 1.20cıktı diğer dün regl oldum. 4gün önce erken bat oldum. Kan verin varsa kanda cıkar zaten

Bende geçen ay 5gün öncesinde erken gebelik yaptım pozitifi gördüm saniyesinde çıktı. Kan vermeye gittim 1.20cıktı diğer dün regl oldum. 4gün önce erken bat oldum. Kan verin varsa kanda cıkar zaten
Ya bakalım inşallah vardır ya belirtiler var gibi ama yinede nasip

Gecen ay Bu test bana da oyle cikarmisti ama hamile degildim. Kalin olmasi lazim cizgi, kac dk da cikti?

Bu testler genel de yanıltmıyor bende hamileyken regli olmuştum tabi haberim yoktu hamile olduğumdan bir kaç defa midem kötü olunca en son test aldım ve çift çizgi çıktı.

Bu testler genel de yanıltmıyor bende hamileyken regli olmuştum tabi haberim yoktu hamile olduğumdan bir kaç defa midem kötü olunca en son test aldım ve çift çizgi çıktı.
Mide bulantısı oluyor ama kusma yok arabaya binince artıyor normalde araba beni tutmaz asla

Umarım vardır gebelik kan testi verin kafanız rahat etsin bence, Rabbim isteyen herkese doğru zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Stres çok etkiliyor bence ben bu ay saldım bakalım neler olucak :)

Umarım vardır gebelik kan testi verin kafanız rahat etsin bence, Rabbim isteyen herkese doğru zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Stres çok etkiliyor bence ben bu ay saldım bakalım neler olucak :)
Amin inşallah ya rabbim hayırlı bı şekilde nasip eder bende bu ay hiç umursamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…