Adetime 5 gün var test yaptım pozitif gözüküyor

Sizi umutlandırmış olmayayım ama hamilesiniz bence regliniz bitince kan testi de yapın o zaman netleşir her şey.Bir çizgi kalın diğeri silik olsa bile hamilelik belirtisi çünkü

Sizi umutlandırmış olmayayım ama hamilesiniz bence regliniz bitince kan testi de yapın o zaman netleşir her şey.Bir çizgi kalın diğeri silik olsa bile hamilelik belirtisi çünkü
Yaa inşallah 3 gün sonra adet günüm bakalım inşallah vardır yazacağım buraya

Merhabalar naptınız hamilemisiniz
Merhaba adet günüm 28 yani bugundu olmadım normalde olmadan bı gün önce ağrı oluyordu hiç ağrım yok 2 3 gün bekleyip test yapacam 4 ocakta randevu aldım bakalım hayırlısı olsun

Merhaba canim bende fransada yasiyorum bu testin aynisini yaptim 6 gun kala gosteren regle 6 gun varken yaptim aninda cizgi belirdi tam emin olmadim digital gebelik testi yaptim enceinte yazdi suan 6+4 haftaligim bence hamilesin Félicitations

Merhaba canim bende fransada yasiyorum bu testin aynisini yaptim 6 gun kala gosteren regle 6 gun varken yaptim aninda cizgi belirdi tam emin olmadim digital gebelik testi yaptim enceinte yazdi suan 6+4 haftaligim bence hamilesin Félicitations
Bakalım normalde 27yi 28 bağlayan gece oluyodum daha bişey yok inşallah güzel haberler alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…