- 21 Ağustos 2024
- 645
- 194
- Konu Sahibi nuurrrrksjdks
Hayırlı olsun canımm asıl süreç şimdi başlıyor hazır mısıııınVerdimmm 27 cikti hamileyimmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canımm asıl süreç şimdi başlıyor hazır mısıııınVerdimmm 27 cikti hamileyimmmmm
Hayırlı olsun canımm asıl süreç şimdi başlıyor hazır mısıııı
Sagolll hazırım galibaHayırlı olsun canımm asıl süreç şimdi başlıyor hazır mısıııın
Benmde 55 ti pazartesi bugün verdim 208Sagolll hazırım galiba
Bende Salı gününe normal doktor randevusu aldım folik asite baslatiyolar diye kese gözükmez ama degerden anlarlar bende değeri aslında daha yüksek bekliyordum çünkü baya koyuydu testte 27 cikti o da olsun o kdr önemli değil yani bisi olmaz diye düşünüyorumBenmde 55 ti pazartesi bugün verdim 208
Sanki silik var gibiMerhaba bayanlar ben çatlatma iğnesi olalı bugün 13. Günüm dün 3 tane Dıpıll marka kaset test yaptım sabah ilk idrarla oglede ve akşam hepsi silik çıktı eşim predictor express aldı ama anlamadı meğer adet gecikince sonuç veren testmiş pembe olan değil sarı kutulu idi . Şimdi hangisine guvenmeliyim iğnenin etkisi geçmişti 8. Günde yaptığım testler son görselde mevcut üç testte de silik çıkınca bir umut oluyor ama korkuyorum fikrinize ihtiyacım var
Bu sabah tekrar test yaptım ama 2. Çizgi koyulasmadiBenmde 55 ti pazartesi bugün verdim 208
Canım koyulasmıs bı anda kıpkırmızı olmaz zaten,pazartesı yıne kan verırsın yukselısı takıp edersın ama ben bı sorun oldugunu dusunmuyorum.Bu sabah tekrar test yaptım ama 2. Çizgi koyulasmadi
2 gün önce yaptığım test buydu bana silikleşmiş gibi geldi amaCanım koyulasmıs bı anda kıpkırmızı olmaz zaten,pazartesı yıne kan verırsın yukselısı takıp edersın ama ben bı sorun oldugunu dusunmuyorum.
Perşembe günü kan verdim 28 cikti iste ekledim resmi tekrar test yapmak istedim evde böyle çıktıCanım koyulasmıs bı anda kıpkırmızı olmaz zaten,pazartesı yıne kan verırsın yukselısı takıp edersın ama ben bı sorun oldugunu dusunmuyorum.
Canım ılk ıdrarla yaptın degılmı su falan ıcmeden?yarın bıdaha tekrarla bakalım bazen testler yanıltıcı olabılıyor.2 gün önce yaptığım test buydu bana silikleşmiş gibi geldi ama
Doğru soyluyosunuz çünkü bu kdr koyu çıkmadan bi gün öncede direk negatif cikmisti aynı test hatta bizde çok şaşırmıştık bi gün önce negatif çıkıp bi gün sonra bu kdr koyu çıkmasına o zaman testtendirCanım ılk ıdrarla yaptın degılmı su falan ıcmeden?yarın bıdaha tekrarla bakalım bazen testler yanıltıcı olabılıyor.
Gayet iyi bence betaya göre bunlar hassas yaBu sabah tekrar test yaptım ama 2. Çizgi koyulasmadi
Ben daha çok koyulaşmasını bekliyodum bu akşam yine kan vericemGayet iyi bence betaya göre bunlar hassas ya
Ver bakalım ama sorun yok için rahat olsun buraya da belirtir misiniz sonucu hayırlı olsunBen daha çok koyulaşmasını bekliyodum bu akşam yine kan vericem
İnsan tedirgin oluyo ya tabiki veririmVer bakalım ama sorun yok için rahat olsun buraya da belirtir misiniz sonucu hayırlı olsun
Haber ver mutlaka bizede sonucun çıkıncaİnsan tedirgin oluyo ya tabiki veririm
İnsallah artmıştır veririm tabikiHaber ver mutlaka bizede sonucun çıkınca
87 cikti 3 katı artmış yaaaHaber ver mutlaka bizede sonucun çıkınca