Bı test yapın bence ne olur ne olmazAdetim biteli 10 gün oldu. Adet bitiminden 10 günde 2 kere ilişki oldu. Fakattt göğüs ağrım, adet kramplarım, kasık ağrılarım, bel sızlamalarım, çok az su içmeme rağmen sık ve koşturma derecesinde idrar sıklığım vee aşırı duygusallığım en ufak olumsuzluğa ağlamam varr. Ve daha 23 günüm var yaniii. Test yapmadım çünkü 23 gün var yani olabileceğini düşünmüyorum. Size sormak istedim böyle bişey yaşayan yada bilgisi olan var mı?
Valla ben adetten 11-12 gün sonra kasıklarımda bi sancı olunca acaba yumurtluyor muyum diye ovulasyon testi yaptım. 3 gün üst üste pik çıkınca gebelik testi yaptım ve pozitifti. Hem de bir kaç günlük pozitif. Öyle çok silik bi çizgi değildi yani. Bi denemek gerekirAdetim biteli 10 gün oldu. Adet bitiminden 10 günde 2 kere ilişki oldu. Fakattt göğüs ağrım, adet kramplarım, kasık ağrılarım, bel sızlamalarım, çok az su içmeme rağmen sık ve koşturma derecesinde idrar sıklığım vee aşırı duygusallığım en ufak olumsuzluğa ağlamam varr. Ve daha 23 günüm var yaniii. Test yapmadım çünkü 23 gün var yani olabileceğini düşünmüyorum. Size sormak istedim böyle bişey yaşayan yada bilgisi olan var mı?
Bence test yapmalısın ben hamileliğimin üstüne 2 kere adet olmuştum hamile olduğumu da gelen kahverengi akıntıdan anlamıştımAdetim biteli 10 gün oldu. Adet bitiminden 10 günde 2 kere ilişki oldu. Fakattt göğüs ağrım, adet kramplarım, kasık ağrılarım, bel sızlamalarım, çok az su içmeme rağmen sık ve koşturma derecesinde idrar sıklığım vee aşırı duygusallığım en ufak olumsuzluğa ağlamam varr. Ve daha 23 günüm var yaniii. Test yapmadım çünkü 23 gün var yani olabileceğini düşünmüyorum. Size sormak istedim böyle bişey yaşayan yada bilgisi olan var mı?
Adetim biteli 10 gün oldu. Adet bitiminden 10 günde 2 kere ilişki oldu. Fakattt göğüs ağrım, adet kramplarım, kasık ağrılarım, bel sızlamalarım, çok az su içmeme rağmen sık ve koşturma derecesinde idrar sıklığım vee aşırı duygusallığım en ufak olumsuzluğa ağlamam varr. Ve daha 23 günüm var yaniii. Test yapmadım çünkü 23 gün var yani olabileceğini düşünmüyorum. Size sormak istedim böyle bişey yaşayan yada bilgisi olan var mı?
Tamam birazdan yapacağımValla ben adetten 11-12 gün sonra kasıklarımda bi sancı olunca acaba yumurtluyor muyum diye ovulasyon testi yaptım. 3 gün üst üste pik çıkınca gebelik testi yaptım ve pozitifti. Hem de bir kaç günlük pozitif. Öyle çok silik bi çizgi değildi yani. Bi denemek gerekir
Tamamdır yapacağım birazdanSon adetinizden sonra hamile kalacak bile olsanız henüz yumurta döllenmemiştir bile. Öncekinde kaldıysanız çıkar test yaptığınızda.
Birazdan yapacağımBı test yapın bence ne olur ne olmaz
Ahh Allah korusunaynı belirtileri birebir yaşadığım ay hayatımın en ağır idrar yolu enfeksiyonunu yaşadığımı öğrendim, hiçbir belirtim olmadığı ay da hamile olduğumu
Yapacağım birazdanBence test yapmalısın ben hamileliğimin üstüne 2 kere adet olmuştum hamile olduğumu da gelen kahverengi akıntıdan anlamıştım
Yaptınız mıTamam birazdan yapacağım
Evet negatifYaptınız mı
Hayırlısı olsun inşallahEvet negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?