- 26 Şubat 2022
- 102
- 16
- 28
- 24
- Konu Sahibi Seviiilllllllll
Olabilir fazla sitres yapma cnmİnternetten okudum da ateş de olur yazıyordu bir kaç gündür sürekli ateşim oluyor bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir fazla sitres yapma cnmİnternetten okudum da ateş de olur yazıyordu bir kaç gündür sürekli ateşim oluyor bilemedim
Henüz sonuçlar çıkmadı daha çok strese girdimOlabilir fazla sitres yapma cnm
Güzel haber alırsınız inşallahHenüz sonuçlar çıkmadı daha çok strese girdim
İnşallah teşekkür ederimGüzel haber alırsınız inşallah
Merhaba sizin kan sonucunuz ne kadar süre de çıkmıştı acaba dün sabah verdim ben hala çıkmadıGüzel haber alırsınız inşallah
Merhaba sizin kan sonuçunuz ne kadar sürede çıkmıştı dün sabah verdim hala çıkmadıOlabilir fazla sitres yapma cnm
Bende verdim dün daha çıkmadı akşam yada sabah çıkar zaten sabah gidecem sağlık ocağına sonuç anca cikiyoMerhaba sizin kan sonuçunuz ne kadar sürede çıkmıştı dün sabah verdim hala çıkmadı
Normal de tahliller öğlenden sonra çıkıyor ama şaşırdım uzun sürmesine bakalım inşallah çıkar en kısa zamandaBende verdim dün daha çıkmadı akşam yada sabah çıkar zaten sabah gidecem sağlık ocağına sonuç anca cikiyo
merhaba, yumurtlama günüm 13 ekimdi. ben 6,9 ve 11 ekimde ilişkiye girdim. Yani yumurtlamadan 2 gün önce de ilişki oldu ve sonrasını değerlendiremedik. Sizin de mi bu şekilde olmuştu? Bu arada bebeğiniz de hayırlı olsun. :)Adet bitiminden sonra yumurtlama gününde ve 2 gün önce iliskiyee gir bende yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girip hamile kaldım rabbim inşallahsanada nasip etsin
Evet canım yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girip hamile kaldım bir seferde teşekkür ederimmerhaba, yumurtlama günüm 13 ekimdi. ben 6,9 ve 11 ekimde ilişkiye girdim. Yani yumurtlamadan 2 gün önce de ilişki oldu ve sonrasını değerlendiremedik. Sizin de mi bu şekilde olmuştu? Bu arada bebeğiniz de hayırlı olsun. :)
Beta HCG kec çıkıyor cnmNormal de tahliller öğlenden sonra çıkıyor ama şaşırdım uzun sürmesine bakalım inşallah çıkar en kısa zamanda
Peki ilk denemeniz miydi?Evet canım yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girip hamile kaldım bir seferde teşekkür ederim
Beta HCG kec çıkıyor cnm
Evet öyleymiş gerçektenEvet canım yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girip hamile kaldım bir seferde teşekkür ederim
Beta HCG kec çıkıyor cnm
Evt cnmPeki ilk denemeniz miydi?
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)Evt cnm
Amin inşallah cnm herkes nasip etsin rabbimAllah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Amin inşallah
Amin inşallah cnm herkes nasip etsin rabbim
İlki 29.9 çıktı bugün sonuç 336. ÇıktıEvet canım yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girip hamile kaldım bir seferde teşekkür ederim
Beta HCG kec çıkıyor cnm
Henüz sonuçlar çıkmadı daha çok strese gir
Benimde 7 günüm kalmıştı. Test yaptım ama çıkmadı. ÜzüldümCanım bugün 7. Günüm kaldı erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı ellim ayağım titriyor
Hiç sorma bacım ben 6 gün kala erken gebelik testi aldım üstünde 6 gün kala yaziyo kız eczaneyi baya zengin ettik zaten HELEKİ sabır yoksa bi sabah bı akşam kullandım en son dedim Allah'ım bu son 6 gün kaldı baktım silik cikti bugün adetimin 4. Günü beta 335. ÇıktıBenimde 7 günüm kalmıştı. Test yaptım ama çıkmadı. Üzüldüm
Tekrar test alsam mı almasam mı diye düşünürken baktım siz maşallah bol bol denemişsiniz. Alayım bari dedim bende Şimdi gidip yeni testler alıcam.
Kaset testler sadece adet gecikince sonuç veriyor ama erken test al boşa gitmesin para eczaneler sayemizde zengin oldu benden kesin sıkılmışlardır bı hamile cksada kurtulsakBenimde 7 günüm kalmıştı. Test yaptım ama çıkmadı. Üzüldüm
Tekrar test alsam mı almasam mı diye düşünürken baktım siz maşallah bol bol denemişsiniz. Alayım bari dedim bende Şimdi gidip yeni testler alıcam.
İki tane daha alıp geldim bendeKaset testler sadece adet gecikince sonuç veriyor ama erken test al boşa gitmesin para eczaneler sayemizde zengin oldu benden kesin sıkılmışlardır bı hamile cksada kurtulsak