• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 10 kala gebelik testi?

Adet bitiminden sonra yumurtlama gününde ve 2 gün önce iliskiyee gir bende yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girip hamile kaldım rabbim inşallahsanada nasip etsin 🙏♥️
merhaba, yumurtlama günüm 13 ekimdi. ben 6,9 ve 11 ekimde ilişkiye girdim. Yani yumurtlamadan 2 gün önce de ilişki oldu ve sonrasını değerlendiremedik. Sizin de mi bu şekilde olmuştu? Bu arada bebeğiniz de hayırlı olsun. :)

merhaba, yumurtlama günüm 13 ekimdi. ben 6,9 ve 11 ekimde ilişkiye girdim. Yani yumurtlamadan 2 gün önce de ilişki oldu ve sonrasını değerlendiremedik. Sizin de mi bu şekilde olmuştu? Bu arada bebeğiniz de hayırlı olsun. :)
Evet canım yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girip hamile kaldım bir seferde teşekkür ederim 😊
Normal de tahliller öğlenden sonra çıkıyor ama şaşırdım uzun sürmesine bakalım inşallah çıkar en kısa zamanda
Beta HCG kec çıkıyor cnm

Henüz sonuçlar çıkmadı daha çok strese gir
Canım bugün 7. Günüm kaldı erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı 😳 ellim ayağım titriyor 🤗
Benimde 7 günüm kalmıştı. Test yaptım ama çıkmadı. Üzüldüm 🥲

Tekrar test alsam mı almasam mı diye düşünürken baktım siz maşallah bol bol denemişsiniz. Alayım bari dedim bende 🤣 Şimdi gidip yeni testler alıcam.

Tekrar test alsam mı almasam mı diye düşünürken baktım siz maşallah bol bol denemişsiniz. Alayım bari dedim bende 🤣 Şimdi gidip yeni testler alıcam.
🤣Hiç sorma bacım ben 6 gün kala erken gebelik testi aldım üstünde 6 gün kala yaziyo kız eczaneyi baya zengin ettik zaten HELEKİ sabır yoksa bi sabah bı akşam kullandım en son dedim Allah'ım bu son 6 gün kaldı baktım silik cikti bugün adetimin 4. Günü beta 335. Çıktı 🤣

Kaset testler sadece adet gecikince sonuç veriyor ama erken test al boşa gitmesin para eczaneler sayemizde zengin oldu benden kesin sıkılmışlardır bı hamile cksada kurtulsak💃

Back