- 26 Şubat 2022
- 102
- 16
- 28
- 24
- Konu Sahibi Seviiilllllllll
Aynen cnmYarın sabah kan tahlili yaptırayım o zaman en sağlıklı o şekilde öğrenirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cnmYarın sabah kan tahlili yaptırayım o zaman en sağlıklı o şekilde öğrenirim
Cnm bişey diyemem ama sık idrar baş donmesii mide bulantısı bendede var özelikle yorgunluk böyle sürekli uyuma isteğiPeki belirtileri normal mi sizce 2 kere şiddetli baş dönmesi oldu sık sık idrara çıkıyorum sürekli uykum geliyor
Evet bende de var hepsi o yüzden kafam karıştı ne yapacağımı bilemedimCnm bişey diyemem ama sık idrar baş donmesii mide bulantısı bendede var özelikle yorgunluk böyle sürekli uyuma isteği
Kan testi ver sonuç çıkar cnm negatife stres olabilir cnmEvet bende de var hepsi o yüzden kafam karıştı ne yapacağımı bilemedim
Teşekkür ederim sabah erken gideceğim sağlık ocağınaKan testi ver sonuç çıkar cnm negatife stres olabilir cnm
Onuc çıkınca banada söyler misin cnm ben heyecan yaptım bakTeşekkür ederim sabah erken gideceğim sağlık ocağına
Tabi ki söylerim yarın öğleden sonra inşallahS
Onuc çıkınca banada söyler misin cnm ben heyecan yaptım bak
BekliyorumTabi ki söylerim yarın öğleden sonra inşallah
Merhaba ben sağlık ocağında kan verdim evde şimdi test yaptım negatif çıktı eger testte negatif kanda değişim olur muBekliyorum
Testlere guven olmuyor bazen umutlandirmak istemem ama kan testi doğru sonucu veriir belki geç dolenmede olabilirMerhaba ben sağlık ocağında kan verdim evde şimdi test yaptım negatif çıktı eger testte negatif kanda değişim olur mu
O zaman kan testin de net sonuç olurTestlere guven olmuyor bazen umutlandirmak istemem ama kan testi doğru sonucu veriir belki geç dolenmede olabilir
Aynen cnm bende tekrar vermeye geldim nekadar yükselmiş diyo rutin kontrolO zaman kan testin de net sonuç olur
Hayırlı uğurlu olsun canımAynen cnm bende tekrar vermeye geldim nekadar yükselmiş diyo rutin kontrol
Teşekkür ederim canımHayırlı uğurlu olsun canım
Sonuç nezmn cikcakMerhaba ben sağlık ocağında kan verdim evde şimdi test yaptım negatif çıktı eger testte negatif kanda değişim olur mu
Akşama sistemden bak dedi yoksa çarşamba günü çıkar ancak dediSonuç nezmn cikcak
E nabizda çıkar akşama doğruAkşama sistemden bak dedi yoksa çarşamba günü çıkar ancak dedi
Bakalım inşallah sizde ateş oluyor muydu bide sürekli uykunuz geliyor muydu ilk öğrendiğinizdeE nabizda çıkar akşama doğru
Ateş değil ama uyku vardıBakalım inşallah sizde ateş oluyor muydu bide sürekli uykunuz geliyor muydu ilk öğrendiğinizde
İnternetten okudum da ateş de olur yazıyordu bir kaç gündür sürekli ateşim oluyor bilemedimAteş değil ama uyku vardı