- 26 Şubat 2022
- 102
- 16
- 28
- 24
- Konu Sahibi Seviiilllllllll
Cnm naptın sonucDua etbana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm naptın sonucDua etbana
Adet bitiminden sonra yumurtlama gününde ve 2 gün önce iliskiyee gir bende yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girip hamile kaldım rabbim inşallahsanada nasip etsinAdet oldum
Ovulasyonla mi takip etmiştin canim yumurtlamayıAdet bitiminden sonra yumurtlama gününde ve 2 gün önce iliskiyee gir bende yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girip hamile kaldım rabbim inşallahsanada nasip etsin
Ovulasyonla mi takip etmiştin canim yumurtlamayı
Adetl tavkimi indiriyorsun eğer adetin duzenliyse adet tarihini giriyorsun sana yumurtlama gününü hangi günler yüksek düşük gebe kalma gösteriyor ben yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girdim bir kez oda tutu ama sen hangi günler yüksek de nekadar sık ilişkiye girersen okadar çok ihtimal oluyocnmOvulasyonla mi takip etmiştin canim yumurtlamayı
Bacım kaset test yaptınmi bide test yap sonuca bak bazen stresten de kaynaklaniyor adet gecikmesi bı kaset test yap yada sabah erkrnden kan ver adet gecikmen var zaten kesin çıkar eğer gebeysen cnm haber ver merak ettim insalah gebesindirMerhaba bana da yardımcı olabilir misiniz lütfen adetim 6 gün gecikti ama her an olacak gibiyim sanki karın agrısı var bel ağrısı var , sürekli idrara çıkıyorum, 2 kere şiddetli baş dönmesi oldu 1 kere mide bulantısı da olmuştu geçen hafta sürekli uykum geliyor 7. Gün de kan tahlili yaptırmalımıyım
Ben gebeliğimi adete 7 .6 gün kala öğrendim erken gebelik testi ile seninki gecikmiş bile önce bı kaset testi al eczaneden dene bakalımMerhaba bana da yardımcı olabilir misiniz lütfen adetim 6 gün gecikti ama her an olacak gibiyim sanki karın agrısı var bel ağrısı var , sürekli idrara çıkıyorum, 2 kere şiddetli baş dönmesi oldu 1 kere mide bulantısı da olmuştu geçen hafta sürekli uykum geliyor 7. Gün de kan tahlili yaptırmalımıyım
Teşekkürler canım benim gözün aydın insallah sağlıkla gelsinAdetl tavkimi indiriyorsun eğer adetin duzenliyse adet tarihini giriyorsun sana yumurtlama gününü hangi günler yüksek düşük gebe kalma gösteriyor ben yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girdim bir kez oda tutu ama sen hangi günler yüksek de nekadar sık ilişkiye girersen okadar çok ihtimal oluyocnm
15i yumurtlama günümdü ama 14ü ilişki oldu sadece olmucak diye üzülmüştük 2 gün önceden bile olmuş buna denk geldiğime sevindim....Adet bitiminden sonra yumurtlama gününde ve 2 gün önce iliskiyee gir bende yumurtlama döneminde 2 gün önce ilişkiye girip hamile kaldım rabbim inşallahsanada nasip etsin
2 gün öncesi zaten hamile kalma şansı çok yüksek bildiğimiz gibi SP..m canlı kalma özeli var yumurtlama gününe kadar canlı kaldı galiba ondan gebe kaldim15i yumurtlama günümdü ama 14ü ilişki oldu sadece olmucak diye üzülmüştük 2 gün önceden bile olmuş buna denk geldiğime sevindim....
Çok yüksek ihtimal zaten15i yumurtlama günümdü ama 14ü ilişki oldu sadece olmucak diye üzülmüştük 2 gün önceden bile olmuş buna denk geldiğime sevindim....
3. Günü erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı dün de tekrar normal test yaptım hiç çizgi çıkmadı bozuktu herhalde o zaman emin olamadım yarın kan tahlili yaptırmalımıyım sizceBacım kaset test yaptınmi bide test yap sonuca bak bazen stresten de kaynaklaniyor adet gecikmesi bı kaset test yap yada sabah erkrnden kan ver adet gecikmen var zaten kesin çıkar eğer gebeysen cnm haber ver merak ettim insalah gebesindir
Hatta 6 gün önce öğrendim adetimden15i yumurtlama günümdü ama 14ü ilişki oldu sadece olmucak diye üzülmüştük 2 gün önceden bile olmuş buna denk geldiğime sevindim....
Aynen ama streste olabilir adet gecikmesinin çok nedenleri var ama inşallah olur negatif çıkıp kanda pozitif çıkan çok arkadaşım oldu3. Günü erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı dün de tekrar normal test yaptım hiç çizgi çıkmadı bozuktu herhalde o zaman emin olamadım yarın kan tahlili yaptırmalımıyım sizce
sağlıkla kucağına alırsın inşallah sevil :) darısı isteyenlerin başına...Hatta 6 gün önce öğrendim adetimden
İnşallah cnmTeşekkürler canım benim gözün aydın insallah sağlıkla gelsin
Amin inşallahsağlıkla kucağına alırsın inşallah sevil :) darısı isteyenlerin başına...
Yarın sabah kan tahlili yaptırayım o zaman en sağlıklı o şekilde öğrenirimAynen ama streste olabilir adet gecikmesinin çok nedenleri var ama inşallah olur negatif çıkıp kanda pozitif çıkan çok arkadaşım oldu
Peki belirtileri normal mi sizce 2 kere şiddetli baş dönmesi oldu sık sık idrara çıkıyorum sürekli uykum geliyorAynen ama streste olabilir adet gecikmesinin çok nedenleri var ama inşallah olur negatif çıkıp kanda pozitif çıkan çok arkadaşım oldu