- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bekle canım, adet olmazsan ümit var demektirmerhaba kizlar bende ayin 23 bekliyorum ama her ay 2 gun erken geliyor adet -hamile programlarinda 21 diyor kafam karisti bugun test yaptim dayanamadim negatif ama calismalar sonrasi hep kasikta bacaklarimda agri gibi sızı oldu hatta adet oluyorum sandim bi ara bakalim ne olacak umarim hepimiz guzel haberler yazariz
İyi güldürdün beni bugün, Rabbimde seni ayın 26 sında güldürsün inşallahyaniii ortada emek var ben 3 gün zorlayarak oldu sen daha çok hakediyorsun bende de sadece kasık sancım var, birde sanki adet olacakmışım hissi. Başka yok. Çok belirtilerim olduğunda hep hüsrandı, bu sefer sevinç olur inşallah hepimiz için
Aslında bu ay için zorlasam da kendimi pek ümidim yok açıkçası. Çünkü ovulasyon testi kullanmıştım ben. Koyu çıktığı günü, ertesi gün daha koyuydu o günü, birde ertesi günü değerlendirdim. En son ilişkiye girdiğim günün ertesi ve onun ertesi gün aşırı bel ağrım olmuştu. Galiba ben o günlerde yumurtladım ama birliktelik olmadı. 2 gün yaşar spermler rahimde deniliyor biraz ordan ümitlenmek istiyorum ama hiç hamile gibi hissetmiyorumAmin cnm insalalh hepimizin yüzü gülsün haftaya bende cok belirti oldu önceki aylarda ama hepsi bos cikti
spermlerin canli kalma süresi en yüksek kalitede 5 günü bulabiliyormus ama sikma canini olmayinca olmuyor Ben hic sorun yokken bile catlama günümü ultrason ile hesaplatip doktora ona göre denedik ama yine olmadi yani tam o güne denk getirsen bile olmayabiliyor.. tabi veririm sende ver burada bir bebek haberı mutlu olmaya yetıyorAslında bu ay için zorlasam da kendimi pek ümidim yok açıkçası. Çünkü ovulasyon testi kullanmıştım ben. Koyu çıktığı günü, ertesi gün daha koyuydu o günü, birde ertesi günü değerlendirdim. En son ilişkiye girdiğim günün ertesi ve onun ertesi gün aşırı bel ağrım olmuştu. Galiba ben o günlerde yumurtladım ama birliktelik olmadı. 2 gün yaşar spermler rahimde deniliyor biraz ordan ümitlenmek istiyorum ama hiç hamile gibi hissetmiyorumnasip inşallah önümüzdeki ayadır hayırlısıyla sen haber ver ama müjdeyi alınca, bizde sevinelim
Yaş geçiyoya spermler de kalitesini yitirir diye düşünüyorumspermlerin canli kalma süresi en yüksek kalitede 5 günü bulabiliyormus ama sikma canini olmayinca olmuyor Ben hic sorun yokken bile catlama günümü ultrason ile hesaplatip doktora ona göre denedik ama yine olmadi yani tam o güne denk getirsen bile olmayabiliyor.. tabi veririm sende ver burada bir bebek haberı mutlu olmaya yetıyor
aynen yaş insanı korkutuyor malesef..yok canım bu telaşıma bakma benım 3. Olacak buYaş geçiyoya spermler de kalitesini yitirir diye düşünüyorumBen alıştım canım aylardır, ilk başlarda büyük bir kırgınlık yaşıyor insan ama sonradan alışıyor Allah'ım bizim hakkımızda en iyisini bilendir deyip verdiğine de vermediği ki vermiyorsa hayırlı değildir! şükrediyorum ama galiba senin ilk olacak, senin adına senin kadar sevinirim bende. Burda hamile kalanları gördükçe onlar adına heyecanlanıyorum bende, ve dua etmeye başlıyorum. Sağlıcakla kucaklarına almaları için. Ben olmasamda ki var benim hamdolsun olanların sevincini paylaşmak bile yetiyor. Mesela burda tanıdığım bir arkadaş var, kızı olsun çok istiyor, inan kendimi bıraktım onun kızı olması için dua ediyorum inşallah onunda seninde isteyen herkesinde olur inşallah
İster 3 ister 5, bebiş istemek her zaman hakkımız canım, neden hakkın olmayacakmış ki? Bende sanki ilk defa olacakmış gibi heyecanlanıyorum. Hatta bugün ruyamda dünya tatlısı bir oğlum oluyordu. Ameliyat olurkenki halimi bile hissediyordum rüyamda, o neşterin kesme hissini. Rüya bu elbet hayırdır diyorum. Benim eltim ilk çocuklarında bişey anlamamış ama küçük kızına ayrı tapar. Anneliği ben bunda yaşadım, diğerlerinde çocuktum der. İstediği gibi bakamamış, istediği şekilde büyütememiş, etraftan binbir ses içinde, kendisi çocukmuş zaten, 16 yaşında evlenmiş. İnşallah olur canım, istiyorsan 3 istiyorsan 5. Bu herkesin hakkı, kendine haksızlık etme. Hem senin olunca kimsenin olmayacak diye bir kural yok. Rabbim 'in hazinesi sonsuz, sanada verir isteyen herkesedeaynen yaş insanı korkutuyor malesef..yok canım bu telaşıma bakma benım 3. Olacak buama iki oglumu erken yaşta dünyaya getirdiğim ve ilk denememde oldu hatta ıkıside tek ilişki ile adetten hemen sonra oldu ama bu 4.5 aydır tutmadı bir türlü doktor sorun yok desede bence var neden olmuyor o zaman üstelik korunmak için hap falanda kullanmadımki hormonlara baglayım...ama sankı ilk bebegım olacak gibi her adet günü mahvoluyorum ve bılıyorum buna hakkım yok iki tane var zaten ama elde degil
istenmeyen kan bugun geldi dun musaitmisiniz uyarisi yapmisti ,saniim bende hamilelik testine karsi cekicilik varBekle canım, adet olmazsan ümit var demektirinşallah dediğin gibi olur
Aslında öyle tabi canımİster 3 ister 5, bebiş istemek her zaman hakkımız canım, neden hakkın olmayacakmış ki? Bende sanki ilk defa olacakmış gibi heyecanlanıyorum. Hatta bugün ruyamda dünya tatlısı bir oğlum oluyordu. Ameliyat olurkenki halimi bile hissediyordum rüyamda, o neşterin kesme hissini. Rüya bu elbet hayırdır diyorum. Benim eltim ilk çocuklarında bişey anlamamış ama küçük kızına ayrı tapar. Anneliği ben bunda yaşadım, diğerlerinde çocuktum der. İstediği gibi bakamamış, istediği şekilde büyütememiş, etraftan binbir ses içinde, kendisi çocukmuş zaten, 16 yaşında evlenmiş. İnşallah olur canım, istiyorsan 3 istiyorsan 5. Bu herkesin hakkı, kendine haksızlık etme. Hem senin olunca kimsenin olmayacak diye bir kural yok. Rabbim 'in hazinesi sonsuz, sanada verir isteyen herkesede
Ayyy canım hiç anlamam bu testlerdenistenmeyen kan bugun geldi dun musaitmisiniz uyarisi yapmisti ,saniim bende hamilelik testine karsi cekicilik varne zaman test yapsam o gun adet oluyorum neyse onumuzdeki maclara bakacagiz artik napalim ,bu arada ben kasim 2018 de hormon testi yaptirmistim( bi amh bide yumurtalik kanali acikmi onu yaptirmadim ) simdi mart ayindayiz yeniden yaptirayimmi yoksa o degerlere goremi dr degerlendirirki yeniden dr ye gitmek istiyorum , biliyorsunuz adetin 3. gunu her zaman hafta icine denk gelmiyor yada dr randevusu hazir olmuyor bi saglik ocagina sorayim diyorum hormon testi yaparmi diye bagzisi evet demis bagzisi hayir hastane yapiyor demis internette bilgisi olanlarda yazarsa sevinirim kizlar umarim sizleri hamis haberlerini aliriz bu ay ben pas geçtim yasta umarim bana gecmez benim yas 42
Hadi inşallah, Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin canım benimAslında öyle tabi canımsöylediklerin iyi geldi bana şuanda her bebek yenı bir hayat tabiki heycanıda yenı... rüyalar gerçek çıkabılırde bakalım..katılıyorum bende ilkinde anne oldugumu anlayamadan büyüdü çocuk üçüncü gelecek olan tatlı niyetıne olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?