Adetime 1 hafta var ve idrar testi yaptım

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Adetine 1hafta varken idrar testinde çift çizgi gören var mı hanımlar?
Benim bat 25 mart, dün akşam yaptım negatifti..
33 günde bir adet oluyorum.
Ama bu ay soğan kürü yaptığım için beklentim vardı, siz çift çizgiyi bu kadar erken görebildiniz mı?
Kan testi yaptirsam belli olur mu?
Yardımcı olur musunuz?

Idrar testi icin cok erken canım ama kan testi adet gununden 3 gün önce sonuç verebiliyormus.
Benimde 25 mart ve 33 gün süruyor :)
Beklemedeyim son 6 gün sonra direk kan testi düsünuyorum :)

Idrar testi icin cok erken canım ama kan testi adet gununden 3 gün önce sonuç verebiliyormus.
Benimde 25 mart ve 33 gün süruyor :)
Beklemedeyim son 6 gün sonra direk kan testi düsünuyorum :)
Hemen hemen aynı durumdayız canım:)
Çok teşekkürler, negatif diye üzülmeyeyim o zaman.
Ilk kızımda adet günümde yaptigimda silik bir çizgi görmüştüm ama bu sefer dayanamadım yaptım erkenden, bekleyip göreceğiz bakalim:)

Yaaa inanamıyorum bu kadar mı benzerlik olur. Bende 26 martı bekliyorum. Ve bu ay bende 10 günlük bir soğan kürü yaptım. Öğlen test yaptım öylesine negatifti elbet sonra bel ve kasık karın agrım başladı. Dedim heralde soğan kürü bu ay adetimi önce getirecek. Ped bile taktım ama gelen giden olmadı çok şükür bence bekle canım, zaten şunun şurasında 5 güncüğün kalmış. İnşallah gönlümüzdeki olur hayırlısıyla ve sağlıklısıyla

Canım ya içimizdeki bebek aşkına lanet olsun:))))
Şaka bir yana ben de dün yaptım benim de negatif, ama adetim henüz gelmedi, ben de merakla bekliyorum, bu kez adetimi bekleyeceğim bakalim:)
Inşallah ikimiz de güzel haberleri alırız:)

Vallahi öyle merak insanın içini kemiriyor işte evdede test varken yapmadan duramıyoruz. Ama dert etme, aklıma geldide kızımı öğrenmeden birkaç gün önce test yapmıştım negatifti. Adet günü yaptım nepnet iki çizgiyi görmüştüm. Bu teste hiç moralini bozma tatlım, inşallah bebişin seninledir nasibimde varsa eğer inşallah bende sevinirim her isteyen de tabii

Ben de kızıma hamileyken adet günümde yapmıştım testi, ikinci çizgi silik cikmisti:) o yüzden umutlanıyorum, bir de kür de yapınca insan niye olmasın diyor:) demek ki sen de bir kız annesisin benim gibi. Bebisler inşallah bu ay yüzümüze güler , ablalarini cok bekletmezler kuzum:)

Umutlan umutlan canım benim, Rabbim ümidini kırmayacaktır elbet evet benimde prensesim var, canımızın parçaları, Rabbim biz öldükten sonra onları sığınacağı, dertleşeceği, iyi günde kötü günde yanında olacağı kardeşinden geri koymasın, yalnız bırakmasın inşallah umarım güzel haberini alırım canım, beraber seviniriz.

Ay canım ne güzel yazmışsın öyle duygulandım:))
Kardeşlik çok güzel, keşke layıkıyla isteyen herkes yaşasa bu duyguyu kuzum.
Merakla senin alacağın güzel haberi de bekliyorum, mutlaka yaz olur mu:)

Ay canım ne güzel yazmışsın öyle duygulandım:))
Kardeşlik çok güzel, keşke layıkıyla isteyen herkes yaşasa bu duyguyu kuzum.
Merakla senin alacağın güzel haberi de bekliyorum, mutlaka yaz olur mu:)
Estağfurullah canım benim, bu benim kendim ve dediğin gibi hakeden anne adaylarına ettiğim duam her daim.
İnşallah o gün beraber yazarız, ben biraz sabırsızım daa testler varken dayanmaya çalışacağım 25. İnde bende yaparım artık, 1 gün eksikle bişey olmaz. Hayırlı geceler, tatliş rüyalar canım benim

Slm kizlar bende 26 marti bekliyorum adet günüm o gün simdiye kadar ayiptir söylemesi adetten sonra her iki güne bir calismamiz oldu ama bir hafta kala gercekten biktik biraz bu calismalardan yeterli olmustur degilmi simdiden sonra birliktelik önemli degil sanirim hamilelik icin belirtilere gelince henüz hicbirsey yok

Bende bıkardım gerçekten bakalım 26 sını bekleyenler çoğalıyor inşallah hepimiz güzel haberler alırız benim dünden beri kasıklarıma özellikle sağ sancı gibi bişey giriyor. Öyle ağrı değil, batma felanda değil. Hafif sancı gibi giriyor, geçiyor. Sonra yine. Birden hareket yapınca da hayırlısı olsun inşallah

Valla ya bazen okuyorum burda kendimde denemek istedim cok can sikiciymiso dedigin batmalar bende aylardir var doktor sorun yok dedigi icin üzerine düsmüyorum ama sende hic olmadiysa bir belirti olabilir tabi insallah aynen güzel Haberler hepimizden haftaya

İnşallah emekler boşa gitmez canım benimki batma değil, o aylardır oluyordu galiba kist belirtisi o. Bu hafif sancı gibi bişey, batma olmamasına seviniyorum ben. Bakalım ne çıkacak sen de var mı değişiklikler

yok arada krem gibi akinti oluyo ama bikac gün arayla onun disinda akinti yok baska hissedebildigim hicbir belirti yok malesef aynen insallah bunca emek bebek getirir

merhaba kizlar bende ayin 23 bekliyorum ama her ay 2 gun erken geliyor adet -hamile programlarinda 21 diyor kafam karisti bugun test yaptim dayanamadim negatif ama calismalar sonrasi hep kasikta bacaklarimda agri gibi sızı oldu hatta adet oluyorum sandim bi ara bakalim ne olacak umarim hepimiz guzel haberler yazariz

yok arada krem gibi akinti oluyo ama bikac gün arayla onun disinda akinti yok baska hissedebildigim hicbir belirti yok malesef aynen insallah bunca emek bebek getirir
İyi güldürdün beni bugün, Rabbimde seni ayın 26 sında güldürsün inşallah yaniii ortada emek var ben 3 gün zorlayarak oldu sen daha çok hakediyorsun bende de sadece kasık sancım var, birde sanki adet olacakmışım hissi. Başka yok. Çok belirtilerim olduğunda hep hüsrandı, bu sefer sevinç olur inşallah hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…