Adetime 1 hafta var erken gebelik testinde silik çizgi

ilaydapekel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2020
3
4
1
29
Kızlar adetime bir hafta var. En son adet tarihimde 22 gün geçti ve son birkaç gündür kasıklarımda ağrı hissediyorum adet sancısı gibi ama hafif. Göğüslerimde şiş ve çok hassas. Bu sabah test aldım erken gebelik testi silik ikinci çizgi çıktı. Erken öğrenen var mı aranızda kızlar başına gelen var mı? Kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum

ben de erken ogrenmistim belirtilerden suphelenip test yapip. Erken gebelik testleri var ondan yapabilirsin, hassasiyeti daha fazla o testlerin. Silik cizgi de hamilelik demek aslinda, bir iki gun sonra daha netlesir cizgi.

Bende 5 gün varken daha düşüktü 9.48 Di sonradan yükseldi merak etme hayırlı olsun inşallah

Bende 5 haftalığım çok sıkıntı beklemek yok kalbini duymak yok keseyi görmek için beklemek. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.

Kan testi yaptırdım 47,79 çıktı bundeğer normalmidir?
kan testi yaptırmadım ben, adet geciktikten sonra ultrasona gitmiştim kese görünmüştü. Kan değerlerini bilmiyorum açıkçası. Bence biraz daha bekleyip testi tekrarla, ben net görünmüyor ikinci çizgi.

Belli ki tahmininden erken yumurtlamışsın :) hayırlısı olsun değerin de güzel

Erken gebelik testi aldım silik çıktı fotoğrafını ekledim. Şimdi kan testi sonucunu bekliyorum
Merhaba ben dostnx kullanıyorum ilk ayım yarın progesteron testi yapılıcak ve adetime 6 gün kaldı ben dayanamadım test yaptım ama negatif (((( Keşke yapmadaydım... yarın kanda gebelik de bakılacak sizce gebe olma şansım var mı arkadaşlar

Eklentiler

• image.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 1.207
[QUOTE="birmelegimolsun, post: 64621025, member: 994343"] Merhaba ben dostnx kullanıyorum ilk ayım yarın progesteron testi yapılıcak ve adetime 6 gün kaldı ben dayanamadım test yaptım ama negatif :KK43:(((( Keşke yapmadaydım... yarın kanda gebelik de bakılacak sizce gebe olma şansım var mı arkadaşlar [/QUOTE] Test negatif gibi

Evet canım gebelik var gibi duruyor hayırlı olsun normal testler yanılabiliyor ama erken gebelik testlerinin yanıldığı çok ama çok nadir olur. Kan testin gayet normal ben yalnızca 7,03 iken öğrendim. Önemli olan 2 gün sonra en az %60 yükselmiş olması. Düzenli yükseliş gerçekleşirse durum netleşir. Hayırlı olsun

haklısınız bi süre sonra böyle oldu test

Eklentiler

• 955924BD-C649-41F2-BDBB-793313319D40.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 1.035
bunda silikte olsa var gibi canım yanıltma payıda var ama kan ver hemen eğer vermediysen
Değil mi sanki ben mi öyle görüyorum dedim ama biraz daha net çektim şimdi, yarın progesteron testi yaptırıcam işte o zaman herhalde kanda da bakarlar adetime bir hafta kaldı, çok heyecanlandım inşallah vardır

Eklentiler

• 8EF6D00E-2EF6-4F34-8A7F-08ED48627813.jpeg
    19,4 KB · Görüntüleme: 1.003
Kuruma çizgisi bu canım test negatif. İnş gönlüne göre olsun her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…