- 22 Temmuz 2020
- 3
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi ilaydapekel
-
ben de erken ogrenmistim belirtilerden suphelenip test yapip. Erken gebelik testleri var ondan yapabilirsin, hassasiyeti daha fazla o testlerin. Silik cizgi de hamilelik demek aslinda, bir iki gun sonra daha netlesir cizgi.Kızlar adetime bir hafta var. En son adet tarihimde 22 gün geçti ve son birkaç gündür kasıklarımda ağrı hissediyorum adet sancısı gibi ama hafif. Göğüslerimde şiş ve çok hassas. Bu sabah test aldım erken gebelik testi silik ikinci çizgi çıktı. Erken öğrenen var mı aranızda kızlar başına gelen var mı? Kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum
ben de erken ogrenmistim belirtilerden suphelenip test yapip. Erken gebelik testleri var ondan yapabilirsin, hassasiyeti daha fazla o testlerin. Silik cizgi de hamilelik demek aslinda, bir iki gun sonra daha netlesir cizgi.
Kan testi yaptırdım 47,79 çıktı bundeğer normalmidir?
kan testi yaptırmadım ben, adet geciktikten sonra ultrasona gitmiştim kese görünmüştü. Kan değerlerini bilmiyorum açıkçası. Bence biraz daha bekleyip testi tekrarla, ben net görünmüyor ikinci çizgi.Kan testi yaptırdım 47,79 çıktı bundeğer normalmidir?
Merhaba ben dostnx kullanıyorum ilk ayım yarın progesteron testi yapılıcak ve adetime 6 gün kaldı ben dayanamadım test yaptım ama negatifErken gebelik testi aldım silik çıktı fotoğrafını ekledim. Şimdi kan testi sonucunu bekliyorum
[QUOTE="birmelegimolsun, post: 64621025, member: 994343"]
Merhaba ben dostnx kullanıyorum ilk ayım yarın progesteron testi yapılıcak ve adetime 6 gün kaldı ben dayanamadım test yaptım ama negatif :KK43:(((( Keşke yapmadaydım... yarın kanda gebelik de bakılacak sizce gebe olma şansım var mı arkadaşlar
[/QUOTE]
Test negatif gibi
haklısınız[QUOTE="birmelegimolsun, post: 64621025, member: 994343"] Merhaba ben dostnx kullanıyorum ilk ayım yarın progesteron testi yapılıcak ve adetime 6 gün kaldı ben dayanamadım test yaptım ama negatif :KK43:(((( Keşke yapmadaydım... yarın kanda gebelik de bakılacak sizce gebe olma şansım var mı arkadaşlar [/QUOTE] Test negatif gibi
bunda silikte olsa var gibi canım yanıltma payıda var ama kan ver hemen eğer vermediysenhaklısınızbi süre sonra böyle oldu test
Değil mi sanki ben mi öyle görüyorum dedim ama biraz daha net çektim şimdi, yarın progesteron testi yaptırıcam işte o zaman herhalde kanda da bakarlar adetime bir hafta kaldı, çok heyecanlandım inşallah vardırbunda silikte olsa var gibi canım yanıltma payıda var ama kan ver hemen eğer vermediysen
Kuruma çizgisi bu canım test negatif. İnş gönlüne göre olsun her şeyDeğil mi sanki ben mi öyle görüyorum dedim ama biraz daha net çektim şimdi, yarın progesteron testi yaptırıcam işte o zaman herhalde kanda da bakarlar adetime bir hafta kaldı, çok heyecanlandım inşallah vardır
Teşekkür ederim Allah razı olsun aminKuruma çizgisi bu canım test negatif. İnş gönlüne göre olsun her şey
Sonucunuz nedir acaba?Teşekkür ederim Allah razı olsun amin
merhaba negatifSonucunuz nedir acaba?
Benimde böyle çıktı dört tane yaptm ayrı ayrı adete 3var sonuç 0 kanda anlamadm yardımcı olun lütfenErken gebelik testi aldım silik çıktı fotoğrafını ekledim. Şimdi kan testi sonucunu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?