- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
- Konu Sahibi ilaydapekel
-
Testlerin pozitif duruyor ama gerçek pozitif anında çıkıyor hiç beklemeden. Beklemiş mi bilmiyorum ama kan kesin sonuçtur. 0 ise yoktur canımBenimde böyle çıktı dört tane yaptm ayrı ayrı adete 3var sonuç 0 kanda anlamadm yardımcı olun lütfen
Dört teste beklemeden çıktı yani canm ikisi erken gebelik testi ikisi normal zatenTestlerin pozitif duruyor ama gerçek pozitif anında çıkıyor hiç beklemeden. Beklemiş mi bilmiyorum ama kan kesin sonuçtur. 0 ise yoktur canım
Kanda sıfır çıktıysa yine yoktur. Ama bi kere daha başka yerde yenile kan testini. Hepsinin yanlış olması ilginçDört teste beklemeden çıktı yani canm ikisi erken gebelik testi ikisi normal zaten
Peki canm teşekür bederim Ilgın için sen gebemisin şuanKanda sıfır çıktıysa yine yoktur. Ama bi kere daha başka yerde yenile kan testini. Hepsinin yanlış olması ilginç
Cnm bide ben internet üzerinden sonuca baktım pazartesi alcam normalde bı yanlışlık olabilirmiki acaba bilgin varmiPeki canm teşekür bederim Ilgın için sen gebemisin şuan ☺
Şükür hamileyim darısı başına inşallah sende güzel sonuç alırsınPeki canm teşekür bederim Ilgın için sen gebemisin şuan ☺
İnşaallah canm dua et lütfen ben birazdan bi test daha yapcam ararm yapınca bakrmisin lütfen eczane açılsın ilk idrarla iyi oluyomus ya onu bekliyrmŞükür hamileyim darısı başına inşallah sende güzel sonuç alırsın
Canım yaptım şimdi 3dakikda çıkan sonuç bu yardımcı olun kizlar gayet guzel gozle gorulebiliyo neden byleİnşaallah canm dua et lütfen ben birazdan bi test daha yapcam ararm yapınca bakrmisin lütfen eczane açılsın ilk idrarla iyi oluyomus ya onu bekliyrm
Hafif çizgi görünüyor gibi bilemedim başka yerde bi daha kan ver bence canım için rahat etsinCanım yaptım şimdi 3dakikda çıkan sonuç bu yardımcı olun kizlar gayet guzel gozle gorulebiliyo neden byle
Hafif çizgi görünüyor gibi bilemedim başka yerde bi daha kan ver bence canım için rahat etsin
Estağfurullah inşallah güzel haber alırsınPeki canm çok teşekkür ederim ilgin için hakkını helal et uğraştırdm
İnşaallah canm sonucu söylerim burdan diğer bayanlarada bilgi olsun dua et canmEstağfurullah inşallah güzel haber alırsın
Canm bana mı sordun biri productior erken gebelik testi o biri big kit biri bebe time bı tane daha erken gebelik testi var ama adını bilmiyrmTestin markası ne ve bata kaç gün var canım
Testlere yapmaya başlarken 4gun vardı şuan yarın adet günüm ve 6tane test yaptım hepsi hemen silik cikiyoTestin markası ne ve bata kaç gün var canım
Ozamam yanılma şansı azdır yani bence tekrar bi doktora gtTestlere yapmaya başlarken 4gun vardı şuan yarın adet günüm ve 6tane test yaptım hepsi hemen silik cikiyo
Adete 3gun kala kan verdim sonuc pazartesi cikicak e nabizdan bakıyorum değer sıfır diyo acaba neden 6teste yanılmış olabilirmi acabaOzamam yanılma şansı azdır yani bence tekrar bi doktora gt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?