Adetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı daha önce yaşayan varmı? Hamile miyim?

Adetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı daha önce yaşayan varmı? Hamile miyim? Eki Görüntüle 2954248
Aynısını ben yaşadım comfort days ile yaptım testi 3 gün var reglime 5 dakika içinde silik çizgi çıktı ben saçma sapan şeylere ağlıyordum iştahım da açılmıştı baya çok karışık duygular içindeyim. Ağlamak geliyor içimden seviniyorum da ama ağlayasım da var

Benimki nin markası prodoctor belirtiler bendede var 3 gün geciktim kan testinde yanılmaktan korkuyorum

Kasım'ın 11'i yumurtlama günümdü 8 10 11 12 13 14 günleri değerlendirdik evde gebelik testim yoktu ovulasyon testim vardı merak ettim bir deneyeyim dedim silik de olsa bir çizgi çıktı sizce hamile miyim

Kasım'ın 11'i yumurtlama günümdü 8 10 11 12 13 14 günleri değerlendirdik evde gebelik testim yoktu ovulasyon testim vardı merak ettim bir deneyeyim dedim silik de olsa bir çizgi çıktı sizce hamile miyim
Hamile olunce t ile c ayni koyulukta hatta t daha koyu olmasi gerekir ama bu hamile olmadgn anlamina gelmiyo gebelik testiyle dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…