- 17 Kasım 2021
- 18
- 8
- 24
-
- Konu Sahibi Aleyna Akgul
Hemen mi çıktı canım. Görünüşe göre hamilesin ama erken gebelik testlerinin yanılttığı soyleniyo sabah ilk idrarla tekrar dene sonrada kan ver hayırlı olsun şimdidenAdetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı daha önce yaşayan varmı? Hamile miyim? Eki Görüntüle 2954248
Yumurtlama gununuz den kac gun gectı teste gore varAdetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı daha önce yaşayan varmı? Hamile miyim? Eki Görüntüle 2954248
Yumurtlama gününde 2 hafta geçtiYumurtlama gununuz den kac gun gectı teste gore var
Evet 5 10 dk sonra ikinci çizgi silik bi şekilde belirdi emin olamadimHemen mi çıktı canım. Görünüşe göre hamilesin ama erken gebelik testlerinin yanılttığı soyleniyo sabah ilk idrarla tekrar dene sonrada kan ver hayırlı olsun şimdiden
Bence hamilesnizEvet 5 10 dk sonra ikinci çizgi silik bi şekilde belirdi emin olamadim
Aynısını ben yaşadım comfort days ile yaptım testi 3 gün var reglime 5 dakika içinde silik çizgi çıktıAdetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı daha önce yaşayan varmı? Hamile miyim? Eki Görüntüle 2954248
Benimki nin markası prodoctor belirtiler bendede var 3 gün geciktim kan testinde yanılmaktan korkuyorumAynısını ben yaşadım comfort days ile yaptım testi 3 gün var reglime 5 dakika içinde silik çizgi çıktıben saçma sapan şeylere ağlıyordum iştahım da açılmıştı baya çok karışık duygular içindeyim. Ağlamak geliyor içimden seviniyorum da ama ağlayasım da var
Kaset testlerden denesene canım bir de ben onu da denedim onda da silik varBenimki nin markası prodoctor belirtiler bendede var 3 gün geciktim kan testinde yanılmaktan korkuyorum
Bi tanesi kaset test bu sabah yaptım onu ilk idrarla ama silik çizgi varmı emin olamadımKaset testlerden denesene canım bir de ben onu da denedim onda da silik var
Var silik çizgi:) hayırlı olsun hamişsin:) benim de ikisinde de silik çıktıBi tanesi kaset test bu sabah yaptım onu ilk idrarla ama silik çizgi varmı emin olamadım
İnşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat versin salı günü kan vermeyi düşünüyorumVar silik çizgi:) hayırlı olsun hamişsin:) benim de ikisinde de silik çıktı
Hayırlısı olsun canım hakkında Aminİnşallah rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat versin salı günü kan vermeyi düşünüyorum
Resim yokKızlar regliye 5 gün var ovulayon testim vardı yapt böyle çıktı sizce gebelik varmi
Hamile olunce t ile c ayni koyulukta hatta t daha koyu olmasi gerekir ama bu hamile olmadgn anlamina gelmiyo gebelik testiyle deneKasım'ın 11'i yumurtlama günümdü 8 10 11 12 13 14 günleri değerlendirdik evde gebelik testim yoktu ovulasyon testim vardı merak ettim bir deneyeyim dedim silik de olsa bir çizgi çıktı sizce hamile miyim
Hamile olunce t ile c ayni koyulukta hatta t daha koyu olmasi gerekir ama bu hamile olmadgn anlamina gelmiyo gebelik testiyle dene