- 28 Ocak 2022
- 31
- 7
- 32
-
- Konu Sahibi orumcekkadin1993
Çok teşekkür ederimIlk hamileligimdn reglden 2 gun sonra kaset test yaptim cok net cikti. 2. Hamileligimde regl gunu yaptim yine netti. 3. De reglden bi gun once yaptim sizinki gibiydi. Hamileyim suan iate
Bat günü regl günümü demek tam bilmiyorum afedersiniz. Öyleyse benimde yarın regl günüm. Siz kan testi verdiniz mi?Benim de testim bi saat sonra bu hali aldı yarın bat günüm bakalım..
Hayır vermedim nasılsa yarın belli olur reglim gelmezse diye. Kuruma çizgisi mi değil mi emin olamıyorum çünkü daha önce kuruma dedikleri çizgi 4-5 saat sonra çıkmıştı bu en fazla 1 saat içinde belirdi. Siz verdiniz mi kanBat günü regl günümü demek tam bilmiyorum afedersiniz. Öyleyse benimde yarın regl günüm. Siz kan testi verdiniz mi?
Hayır vermedim bende regli beklemek istedim. Ben 3 gün üst üste her sabah test yaptım hepsinde çift çizgi ama silik gibi belirgine doğru çıktıHayır vermedim nasılsa yarın belli olur reglim gelmezse diye. Kuruma çizgisi mi değil mi emin olamıyorum çünkü daha önce kuruma dedikleri çizgi 4-5 saat sonra çıkmıştı bu en fazla 1 saat içinde belirdi. Siz verdiniz mi kan
sonucunuz ne oldu merak ettmHayır vermedim bende regli beklemek istedim. Ben 3 gün üst üste her sabah test yaptım hepsinde çift çizgi ama silik gibi belirgine doğru çıktı
ben kaset testle ogrendim erken gebelikte negatifken pozitifti ama kaset yanilmiyor genelde pembelik varsa kurusada ayni pozitifBenim de testim bi saat sonra bu hali aldı yarın bat günüm bakalım..
Hamileyim.. :)sonucunuz ne oldu merak ettm
yo gayet normal iki gun sonra iki katiysa kafaniz karismasin herkese yapiliyor kese gorunup kalp atisi duyulana kdr doktor icin cok acele etmeyin cunku 3000binlerde olmadan zor kese ve kalp atisiHamileyim.. :)bıgün verdim test ama 95 çıktı oranım. 2 gün sonra tekrar gel dış gebelikmi bakalım dedi. Bunu bir tehlike olarak mı gördü yoksa herkestemi böyle?
Evet kasıkta adet sancısı benzeri durumlar göğüslerimde şişti gibi ve hassas sarıldığımda ağrıyormerhaba tebrik ederim! hiç belirtin oldu mu, gogus agirisi, kasik agrisi gibi?
Valla bence hiç güvenme bu testlere git kan ver korkma belirsizlik daha kötüBende sabah yaptım kızlar bat 17 şubat önce kaybettim bebeğimi şimdi korkuyorum kan vermeye ne diyorsunuz ?