Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsAllah hakkinda hayırlısı olsunKızlar adetime 4 gün kala kanda test yaptırdım 0.1 çıktı ama kendimi hamile gibi hissediyorum özellikle adet belirtilerinden farklı olarak göğüs hassasiyetim var yarın adet günüm inşallah olmam :)
inşallah rabbim isteyen herkese versin bence adet günün gelmeden kan testi yaptırmeseydin afetin gecikince yaptırsaydınKızlar adetime 4 gün kala kanda test yaptırdım 0.1 çıktı ama kendimi hamile gibi hissediyorum özellikle adet belirtilerinden farklı olarak göğüs hassasiyetim var yarın adet günüm inşallah olmam :)
Hadi hayırlısı gönlüne göre olur inşallah..Kızlar adetime 4 gün kala kanda test yaptırdım 0.1 çıktı ama kendimi hamile gibi hissediyorum özellikle adet belirtilerinden farklı olarak göğüs hassasiyetim var yarın adet günüm inşallah olmam :)
Amin canım hepimizin inşallahHadi hayırlısı gönlüne göre olur inşallah..
Amin canım cümlemize inşallah. Sabredemiyorum ki :)Allah gönlüne göre versin inşallah canımkeşke adet tarihini bekleseydn kan testi için ama inşallah vardır
Çol heveslendim canım ya topikleri okumaktan oldu hep :)InsAllah hakkinda hayırlısı olsun
Cocuk olmasada üzülme nasip işi![]()
Ah keşke sabredebilsem bekleyemiyorum oysaki daha birkaç ay önce korunmayı bıraktıkinşallah rabbim isteyen herkese versin bence adet günün gelmeden kan testi yaptırmeseydin afetin gecikince yaptırsaydın
Evet canım sabredemedim yaptırdım. Aslında sonucu görünce kabullendim ama topikte değerleri yükseleni görünce sanırım bir umut oldu bendeÇok erken değil mi canım kan testi için.
İnşallah hamilesindir ama değer yok gibi diyo![]()
İnşallah canım, yazarımİnsallah hamişsindir cnm bizi haberlendir
Doğurudur hayırlısı olsunÇol heveslendim canım ya topikleri okumaktan oldu hep :)
Hayırlısı olsunEvet canım sabredemedim yaptırdım. Aslında sonucu görünce kabullendim ama topikte değerleri yükseleni görünce sanırım bir umut oldu bende
Aynen canım bugün adet günüm daha olmadım bakalımHayırlısı olsun ❤ inşallah vardır 2 gün sonra tekrar et ya da adetim geçmesini bekle
ya kızlar bende daha önce duşuk yapmıştım 6 ay önce sonra ovilasyon testi kulanmaya başladım yumurtlama gormedim 3 aydır bu ay 15 gun soğan kuru uyguladım Allahın izni ile adetime 2 kala yumurtladım ama bugun adetim gelecek ovilasyon testi hala çatlamadı goslerimde ağrı kasık ağrısı var adet yada haimilelik belirtisi olabilirmi sizceAh keşke sabredebilsem bekleyemiyorum oysaki daha birkaç ay önce korunmayı bıraktık
Canım ben pek anlamıyorum ya bilenler yazar inşallahya kızlar bende daha önce duşuk yapmıştım 6 ay önce sonra ovilasyon testi kulanmaya başladım yumurtlama gormedim 3 aydır bu ay 15 gun soğan kuru uyguladım Allahın izni ile adetime 2 kala yumurtladım ama bugun adetim gelecek ovilasyon testi hala çatlamadı goslerimde ağrı kasık ağrısı var adet yada haimilelik belirtisi olabilirmi sizce
tamam canım inşallah bilen varsa yazsalar iyiy olur rabbim hepimize hayırlı mutlu sonuçlar versinCanım ben pek anlamıyorum ya bilenler yazar inşallah