Erken gebelik testi yap onda kesin çıkarValla daha 4 gunum gecmiş teste cikmaz mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim gecikti
- Konu Sahibi Fatmasgr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamilemiyim kadın doğum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Şubat 2020
- 66
- 14
- 3
- 28
Erken gebelik testi nasildir ben pek bilmiyorum da böyle seyleriErken gebelik testi yap onda kesin çıkar
Eczaneden iste verir erken gebelik testi verirlerErken gebelik testi nasildir ben pek bilmiyorum da böyle seyleri
- 29 Şubat 2020
- 66
- 14
- 3
- 28
Eczaneden iste verir erken gebelik testi verirler
- 29 Şubat 2020
- 66
- 14
- 3
- 28
- 26 Ekim 2019
- 49
- 16
- 3
- 45
Canım benim adet 3 gün geçmiş kan negatif çıktıysa muhtemelen gebelik yok. Ama bazen hatalı sonuç oluyo nadiren de olsa.Merhaba arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum ve uygulama üzerindende takip ediyorum her ay düzenli oluyorum günüm kesinlikle değişmiyor 4 buçuk aylık evliyim çocuk düşünüyoruz evlendiğim günden bu yana hiç korunmadık bu ay adetim 3 gün geçiyor doktora gittim kan test yaptılar 0.12 çıktı yani hamile değilim sizce ne yapmalıyım piskolojim çok bozuldu adetmi olcam hanilemi olcam bilemiyorum umarım hamileyimdir ayrıca sürekli tuvalete çıkıyorum günde 10-15 kere kafam çok karıştı yardımcı olurmusunuz
Gelelim gecikmeye bazen vücut kendini gebeliğe hazırlarmış yumurta kalitesi rahim kalınlaşması vs gibi. Rahim kalınlaşmasını ayarlamak için test ediyo vücudun kendini. Bu ay hamile değilsen bile gelecek ay ilişki düzenin olursa kesin hamilesin. Mesajımı unutma bana da habe ver
Evet bu ve bunun benzerleri eczanede 20₺ ben almıştım ama olumsuz çıktı
- 29 Şubat 2020
- 66
- 14
- 3
- 28
Yok muydu seninkiEvet bu ve bunun benzerleri eczanede 20₺ ben almıştım ama olumsuz çıktı
- 10 Şubat 2020
- 136
- 345
- 33
- 28
Daha yeni evlisiniz niye kafana taktın ki . Eğer 1 sene boyunca denerseniz ve olmazsa o zaman bi sorun mu var diye düşünebilirsin daha 4.5 aylık evlisin. Bunu kafana takarsan sırf çocuk olsun yapıcaz diye ilişkiye girerseniz stresten de olmaz akışına bırakın düşünme stres yapma rahat ol. İyi düşün iyi olsun kötüyü çağırmaMerhaba arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum ve uygulama üzerindende takip ediyorum her ay düzenli oluyorum günüm kesinlikle değişmiyor 4 buçuk aylık evliyim çocuk düşünüyoruz evlendiğim günden bu yana hiç korunmadık bu ay adetim 3 gün geçiyor doktora gittim kan test yaptılar 0.12 çıktı yani hamile değilim sizce ne yapmalıyım piskolojim çok bozuldu adetmi olcam hanilemi olcam bilemiyorum umarım hamileyimdir ayrıca sürekli tuvalete çıkıyorum günde 10-15 kere kafam çok karıştı yardımcı olurmusunuz
Evet düşünmüyorum artık akışına bıraktımDaha yeni evlisiniz niye kafana taktın ki . Eğer 1 sene boyunca denerseniz ve olmazsa o zaman bi sorun mu var diye düşünebilirsin daha 4.5 aylık evlisin. Bunu kafana takarsan sırf çocuk olsun yapıcaz diye ilişkiye girerseniz stresten de olmaz akışına bırakın düşünme stres yapma rahat ol. İyi düşün iyi olsun kötüyü çağırma
4 gün adetim gecikti denedim olumsuz cıktı sonra 5. Gün adrt oldumYok muydu seninki
İnşallah cankmCanım benim adet 3 gün geçmiş kan negatif çıktıysa muhtemelen gebelik yok. Ama bazen hatalı sonuç oluyo nadiren de olsa.
Gelelim gecikmeye bazen vücut kendini gebeliğe hazırlarmış yumurta kalitesi rahim kalınlaşması vs gibi. Rahim kalınlaşmasını ayarlamak için test ediyo vücudun kendini. Bu ay hamile değilsen bile gelecek ay ilişki düzenin olursa kesin hamilesin. Mesajımı unutma bana da habe ver
- 29 Şubat 2020
- 66
- 14
- 3
- 28
Iste benim bugun 6 ci gunum4 gün adetim gecikti denedim olumsuz cıktı sonra 5. Gün adrt oldum
Kızlar cevep veeebilirmisiniz bunaKızlar yasmin doğum kontrol hapı kullandım 4 gün bana dedilerki kullan bırak hamile kalırsın bende anca 4 gün kullana bildim çünkü çok mide bulantısı yaptı pazartesi başladım perşembe bıraktım pazar günüde kanamam oldu normalmidir sizde duydunuz mu hiç ?
Kızlar cevep veeebilirmisiniz buna
Evet dogum kontrol hapi kanama yapiyor. Doktorunmu tavsiye etti dogum kontrol hapini ne ilginc. Neden?
Kendim kullanmak istedim 4 gün içtim sonra bıraktımEvet dogum kontrol hapi kanama yapiyor. Doktorunmu tavsiye etti dogum kontrol hapini ne ilginc. Neden?