• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti

Sonucu bize de yazn lutfen merak ettim..hayrlisi olsn
Yazacağım arkadaşlar geç döllenme konusunda çok bilgim yıktu internetten biraz araştırdım geç döllenme olabilir gibime geliyor inşallah hamileyimdir🙏 Özel bir doktora gitsem mi yoksa bekleyip bi kaç gün sonra evde bir test mi yapsam karar veremedim

Folik asit konusundada kafam karışık doktor bana kullan her hangi birini alıp ama internette baktım folikasitten memnun kalan duymadım bende alıp kullanmadım
Folik asitin inisiyatif kullanabileceğimiz bir konu olduğunu düşünmüyorum ben. Eksikliğinde olabilecekler korkunç, risk almak sizin elinizde.

Merhaba arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum ve uygulama üzerindende takip ediyorum her ay düzenli oluyorum günüm kesinlikle değişmiyor 4 buçuk aylık evliyim çocuk düşünüyoruz evlendiğim günden bu yana hiç korunmadık bu ay adetim 3 gün geçiyor doktora gittim kan test yaptılar 0.12 çıktı yani hamile değilim sizce ne yapmalıyım piskolojim çok bozuldu adetmi olcam hanilemi olcam bilemiyorum umarım hamileyimdir ayrıca sürekli tuvalete çıkıyorum günde 10-15 kere kafam çok karıştı yardımcı olurmusunuz
Canım bnmde günüm geçti ama inan test yapmaya korkuyorum negatif görcem die🥺

Merhaba arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum ve uygulama üzerindende takip ediyorum her ay düzenli oluyorum günüm kesinlikle değişmiyor 4 buçuk aylık evliyim çocuk düşünüyoruz evlendiğim günden bu yana hiç korunmadık bu ay adetim 3 gün geçiyor doktora gittim kan test yaptılar 0.12 çıktı yani hamile değilim geçen yıl şubat ayındada gecikmisim (hatirlatmalara kaydediyorum ordan baktım) 3 gün gecikmisim bu ay yine şubat ayindayiz 2 gün geciktim

Amin allah çocuk isteyen herkese nasip etsin bu arada bi tanıdıgım bana doğum kontrol hapı kullan adetten sonra 1 hafta sonra bırak hamile kalırsınız dedi duydunuz mu hiç ?

elam Kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Tarihlerİ şöyle açıklayayım;
28 günde adet tekrarlanır ve 5 gün sürer.
16 Aralık: son adet tarihi
20 Ocak kimyasal gebelik kanaması başladı 10 gün sürdü. Bhcg:sıfırlandı.
Dün (20 Şubat) kan verdim tekrar bhcg:15 çıktı. Sizce sevinmeli miyim? Çok tedirginim ...

Dün (20 Şubat) kan verdim tekrar bhcg:15 çıktı. Sizce sevinmeli miyim? Çok tedirginim ...
beta hcg takibini yaptırmak lazım canım, kimyasal gebeliği düşükten bile saymıyorlarmış ve beta hcg sıfırlandı diyorsan gebe olabilirsin

Selam o nasıl oluyor ben bilmiyorum kimyasal gebeliği bende 28 günde bir oluyorum bu ay ilk defa 5 gün fecikti ve şuan adetliyim hiç normal evde test yaptın mı benim normalde adetim 4 gün sürüyor bakalım nasıl olcak kimyasal olduğunu nasıl anlıyorsun bilmediğim için soruyorum

Selam o nasıl oluyor ben bilmiyorum kimyasal gebeliği bende 28 günde bir oluyorum bu ay ilk defa 5 gün fecikti ve şuan adetliyim hiç normal evde test yaptın mı benim normalde adetim 4 gün sürüyor bakalım nasıl olcak kimyasal olduğunu nasıl anlıyorsun bilmediğim için soruyorum
Kimyasal gebelikte tam tutunamiyo bebek onun icin dusuk oluyo kendiliginden bende olmustum 2 sene once biz 3 yildir deniyoruz hic korunmadik bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim ve adetim dun olmaliydi gecikti bakalim cokta umitlenmek istemiyorum olmazsa husrana ugruyorum hep 😔

Back
X