TşkIstanbulda degilim maalesef
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim gecikti
- Konu Sahibi Fatmasgr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamilemiyim kadın doğum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Mesela bazilari adete 6 gun kala o testle öğreniyo erken gebelik testi derseniz verirler normal testler her zaman doğruyu göstermiyo maalesef ama o kesin sonuç veriyoO nasıl oluyor
Anldım teşekkürlerMesela bazilari adete 6 gun kala o testle öğreniyo erken gebelik testi derseniz verirler normal testler her zaman doğruyu göstermiyo maalesef ama o kesin sonuç veriyo
- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Rica ederimAnldım teşekkürler
Erken gebelik testi aldım fakat bugün yapmıcam bekleyeceğim bir kaç günBi kaç gün daha bekle olmazsan yine yap olana kadar dene sonradan pozitif olan cok kişi var önemli olan stres yapmamak
- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Olur bekle daha iyi olur ne kadar beklersen o kadar iyiErken gebelik testi aldım fakat bugün yapmıcam bekleyeceğim bir kaç gün
- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
- 83
Norml testle erkn gebelik testi farkedyor mu gerckten?Erken gebelik testi yaptın mi
- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Normal testler bazen doğruyu göstermiyo yanıltiyo evet o yüzden öyle dedim erken gebelik testinin yanilttigini hiç gormedimNorml testle erkn gebelik testi farkedyor mu gerckten?
- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
- 83
Kac gun gecikmede yapilmali sizce?Normal testler bazen doğruyu göstermiyo yanıltiyo evet o yüzden öyle dedim erken gebelik testinin yanilttigini hiç gormedim
- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 73
- 29
Adete 6 gün kala gösteriyo gecikmede çıkar varsa kesinKac gun gecikmede yapilmali sizce?
- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
İnşaALLAH hamilesindir. 4 günlük gecikmede kanda 5 üzerinde çıkar diye.düşünüyorum..İdrarında yanma vs gibi sorun yaşamıyorum sadece belim çok ağrıyor başka hiç belirtim yok
Her ay aynı günde Ovulasyon olmuyor. Program ortalama bir değer veriyor. Ovulasyon testiyle takip ettiğimde geçen ay 12. Gün yumurtlama oldu bu ay 17... Program da daima eski düzenimden kaynaklı 14. Günü gösteriyor. Dolayısıyla geçen ay 27. Gün adet oldum, bu ay 32. Gün bekliyorum. Kaldı ki bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş. Demem o ki gecikmenin sebebi her zaman bebek olmuyor. 27 yaşına kadar 28 günde olan reglim evlendiğimden beri kafasına göre takılıyor
Ovulasyonunuz geç olmuş olabilir, bu da geç döllenme demek oluyor. Bir arkadaşımın adet olacağı gün yumurtası çatladı adet günü 14 gün geçtikten sonra kan tahlilinde gebeliğini öğrendi. Bu da mümkün
Eğer gebe değilseniz de daha önce gitmediyseniz bir doktora gidip muayene olmanızı tavsiye ederim, rahim içi herhangi bir olumsuzluk var mı diye. Adetin 3. Günü hormon tahlillerinizi yaptırabilirsiniz. Sonuçta bebek düşünüyorsunuz, öncesinde durumları öğrenmek daha mantıklı. Folik asit almaya başlayabilirsiniz, doktorlar bebekten 3 ay öncesinde başlanmasının uygun olduğunu söylüyor.
Ovulasyonunuz geç olmuş olabilir, bu da geç döllenme demek oluyor. Bir arkadaşımın adet olacağı gün yumurtası çatladı adet günü 14 gün geçtikten sonra kan tahlilinde gebeliğini öğrendi. Bu da mümkün
Eğer gebe değilseniz de daha önce gitmediyseniz bir doktora gidip muayene olmanızı tavsiye ederim, rahim içi herhangi bir olumsuzluk var mı diye. Adetin 3. Günü hormon tahlillerinizi yaptırabilirsiniz. Sonuçta bebek düşünüyorsunuz, öncesinde durumları öğrenmek daha mantıklı. Folik asit almaya başlayabilirsiniz, doktorlar bebekten 3 ay öncesinde başlanmasının uygun olduğunu söylüyor.
Yumurtlama dönemin adet takvimi uygulaması üzerinden takip ediyorum bu ay 16 şubatta adet olmam gerekiyordu olmadı kan tahlilinde çıkmadı evdeki testtede çıkmadı şuan erken gebelik testi yapmalımıyım yoksa biraz daha beklemelimiyim kafam cok karışıkHer ay aynı günde Ovulasyon olmuyor. Program ortalama bir değer veriyor. Ovulasyon testiyle takip ettiğimde geçen ay 12. Gün yumurtlama oldu bu ay 17... Program da daima eski düzenimden kaynaklı 14. Günü gösteriyor. Dolayısıyla geçen ay 27. Gün adet oldum, bu ay 32. Gün bekliyorum. Kaldı ki bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş. Demem o ki gecikmenin sebebi her zaman bebek olmuyor. 27 yaşına kadar 28 günde olan reglim evlendiğimden beri kafasına göre takılıyor
Folik asit konusundada kafam karışık doktor bana kullan her hangi birini alıp ama internette baktım folikasitten memnun kalan duymadım bende alıp kullanmadımHer ay aynı günde Ovulasyon olmuyor. Program ortalama bir değer veriyor. Ovulasyon testiyle takip ettiğimde geçen ay 12. Gün yumurtlama oldu bu ay 17... Program da daima eski düzenimden kaynaklı 14. Günü gösteriyor. Dolayısıyla geçen ay 27. Gün adet oldum, bu ay 32. Gün bekliyorum. Kaldı ki bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş. Demem o ki gecikmenin sebebi her zaman bebek olmuyor. 27 yaşına kadar 28 günde olan reglim evlendiğimden beri kafasına göre takılıyor
İnşallah hamileyimdir bakıcam bir kaç gün sonraİnşaALLAH hamilesindir. 4 günlük gecikmede kanda 5 üzerinde çıkar diye.düşünüyorum..
Benim gecikmem var bakalım denicemKac gun gecikmede yapilmali sizce?
Bakıcam artıkGeç döllenme falan olursa onu bilemiycem çıkmayabilir
- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
- 83
Sonucu bize de yazn lutfen merak ettim..hayrlisi olsnDeneyeceğim