• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti

Fatmasgr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum ve uygulama üzerindende takip ediyorum her ay düzenli oluyorum günüm kesinlikle değişmiyor 4 buçuk aylık evliyim çocuk düşünüyoruz evlendiğim günden bu yana hiç korunmadık bu ay adetim 3 gün geçiyor doktora gittim kan test yaptılar 0.12 çıktı yani hamile değilim sizce ne yapmalıyım piskolojim çok bozuldu adetmi olcam hanilemi olcam bilemiyorum umarım hamileyimdir ayrıca sürekli tuvalete çıkıyorum günde 10-15 kere kafam çok karıştı yardımcı olurmusunuz

Teşekkür ederim ne zaman evde test yapmalıyım acaba ve bu süreçte ilişkiye girmemde sakınca varmıdır acaba

Adet olmazsan her zaman bi umut vardır olmazsan 4 gün sonra bi daha yaptır yada evde test yaparak bakabilirsin

Bi kaç gün daha bekle olmazsan yine yap olana kadar dene sonradan pozitif olan cok kişi var önemli olan stres yapmamak

Yani 4 gün gecikmede silikte olsa mutlaka çıkması gerekirdi. Enfeksiyon olabilir.. Doktora gidip idrar tahlili falan yaptır bence.. Günde o kadar tuvalete çıkma hemen ilk döllenmede olmuyor genelde canım.

Yani 4 gün gecikmede silikte olsa mutlaka çıkması gerekirdi. Enfeksiyon olabilir.. Doktora gidip idrar tahlili falan yaptır bence.. Günde o kadar tuvalete çıkma hemen ilk döllenmede olmuyor genelde canım.
İdrarında yanma vs gibi sorun yaşamıyorum sadece belim çok ağrıyor başka hiç belirtim yok

Back
X