Merhaba arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorum ve uygulama üzerindende takip ediyorum her ay düzenli oluyorum günüm kesinlikle değişmiyor 4 buçuk aylık evliyim çocuk düşünüyoruz evlendiğim günden bu yana hiç korunmadık bu ay adetim 3 gün geçiyor doktora gittim kan test yaptılar 0.12 çıktı yani hamile değilim sizce ne yapmalıyım piskolojim çok bozuldu adetmi olcam hanilemi olcam bilemiyorum umarım hamileyimdir ayrıca sürekli tuvalete çıkıyorum günde 10-15 kere kafam çok karıştı yardımcı olurmusunuz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim gecikti
- Konu Sahibi Fatmasgr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamilemiyim kadın doğum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Teşekkür ederimAdet olmazsan her zaman bi umut vardır olmazsan 4 gün sonra bi daha yaptır yada evde test yaparak bakabilirsin
Rica ederimTeşekkür ederim
Bugun tekrar yaptım 4. Gün gecikme test olumsuz ne zaman yapmalıyım acabaAdet olmazsan her zaman bi umut vardır olmazsan 4 gün sonra bi daha yaptır yada evde test yaparak bakabilirsin
Takvime gore olmayan bir zamanda gebe kalmıştım, gec dollenme olmustu idrar testlerim gecikmeden sonra negatif cikmisti 4. Ve 5.gunlerde, 6. Gun kan testiyle ogrendimBugun tekrar yaptım 4. Gün gecikme test olumsuz ne zaman yapmalıyım acaba
Ozaman biraz daha beklemem mi gerekiyorTakvime gore olmayan bir zamanda gebe kalmıştım, gec dollenme olmustu idrar testlerim gecikmeden sonra negatif cikmisti 4. Ve 5.gunlerde, 6. Gun kan testiyle ogrendim
Bence tekrar kan testi yaptırınOzaman biraz daha beklemem mi gerekiyor
İdrarında yanma vs gibi sorun yaşamıyorum sadece belim çok ağrıyor başka hiç belirtim yokYani 4 gün gecikmede silikte olsa mutlaka çıkması gerekirdi. Enfeksiyon olabilir.. Doktora gidip idrar tahlili falan yaptır bence.. Günde o kadar tuvalete çıkma hemen ilk döllenmede olmuyor genelde canım.
İstanbul avrupa yakası önereceğiniz hastane veya doktor varmıdırBence tekrar kan testi yaptırın
Önümüzdeki haftaya kadar beklemeye karar verdim umutsuzluğa kapılıp olumsuzlukla karşılaşmak istemiyorum çünkü bebeğim olsun istiyorumBence tekrar kan testi yaptırın
Istanbulda degilim maalesefİstanbul avrupa yakası önereceğiniz hastane veya doktor varmıdır
O nasıl oluyorErken gebelik testi yaptın mi