- 14 Ocak 2024
- 351
- 133
- 25
-
- Konu Sahibi fatikfatik
Hep negatif gördüğüm için moralimi bozmak istemiyorum beklemedeyim öylece min 10 günün geçmesini bekliyorumKan testi ver belli olur canım, strese sokma kendini
Olabilir mi sizce beni en çok şüphelendiren 3 aydır gününde olup bu ay böyle olması bir de akıntım olmasıKan testi ver belli olur canım, strese sokma kendini
Psikolojik gecikmede olabiliyor, ne zaman test yapmayı 6 aydır her ay bekliyodum ve deli gibi vücudumu dinliyodum sonuç hep negatifdi acıkcası bu ay ne yumurtlama gunüme denk getirdim ne de vücudumu dinledim hiç sallamadım gecikinde şaşırdım ama yine bi kaç güne gelir diye düsündüm şuan tam bi hafta oldu yarın test alıp denicem olmazsam bu sefer relax olmayı tercih ediyorum sonra hayal kırıklıgı yaşıyorum çünkü
Psikolojik gecikmede olabiliyor, ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Benim iki tane kedim var iki gündür ikisi de gelip sürekli kafalarını sağ kasığın üzerine koyup masaj yapiyorlar çok şaşırdım özellikle sağ kasığım olmasına 2.günde idrar testi negatif çıkınca da ekstra bi beklentimi kestim acikcasi bilemiyorum artık hayırlısıPsikolojik gecikmede olabiliyor, ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz bu gün benim gecikmenin 7 günü ve hala regl olmadım bu akşam test yaptım negatif. Benimde ilk kez bh kadar gecikiyor ve tek belirtim sürekli regl oldum sanıp wcye gitmek ve sonuç regl yokKimse yok mu
Hayirlisi insallah ya umarim en kisa zamanda belli olur da belirsizlik çok kötüSeninle aynı şeyleri yaşıyoruz bu gün benim gecikmenin 7 günü ve hala regl olmadım bu akşam test yaptım negatif. Benimde ilk kez bh kadar gecikiyor ve tek belirtim sürekli regl oldum sanıp wcye gitmek ve sonuç regl yok
Sonucu mutlaka paylasinSeninle aynı şeyleri yaşıyoruz bu gün benim gecikmenin 7 günü ve hala regl olmadım bu akşam test yaptım negatif. Benimde ilk kez bh kadar gecikiyor ve tek belirtim sürekli regl oldum sanıp wcye gitmek ve sonuç regl yok
Hayırlısı insallahhh cok sevindim sizin adiniza darisi bizlerin basina insallah ben hala olmadim yarin doktora gidiyorumBende pkos var. En son ağustos 30 gibi regli oldum. Ekim ayında reglim gelmedi toplamda 2 ay atladı. Test yaptım negatif çıktı Kasım ayında. Tarlusal başladım. Bitti hala regli olmayınca yeniden test yaptım ve pozitif çıktı. Suan ultrasona göre takip ediliyorum. 14 haftalık oldum
noldu canim var mi bi gelisme ben yarin sabah doktora gidiyorumSeninle aynı şeyleri yaşıyoruz bu gün benim gecikmenin 7 günü ve hala regl olmadım bu akşam test yaptım negatif. Benimde ilk kez bh kadar gecikiyor ve tek belirtim sürekli regl oldum sanıp wcye gitmek ve sonuç regl yok
Ben 15 günü beklemeye karar verdim dün akşamki testim negatif ti. Sende kesin paylaş sonucunu inşalaj güzel haberlerle geri dönersin canıöSonucu mutlaka paylasin
Hayırlısı insallahhh cok sevindim sizin adiniza darisi bizlerin basina insallah ben hala olmadim yarin doktora gidiyorum
Dün akşamki tesyim malesef negatif bekliyorum hala ne adet oldum ne bişey banafa kesinlikle haber ey güzel haberlerni bekliyor olacağımnoldu canim var mi bi gelisme ben yarin sabah doktora gidiyorum
Amin insallah hayirlisi olsunn hakkimizdaaBen 15 günü beklemeye karar verdim dün akşamki testim negatif ti. Sende kesin paylaş sonucunu inşalaj güzel haberlerle geri dönersin canıö
Amin canım yarın senden haber bekliyor olucam beni etiketle yoruma ki göreyimAmin insallah hayirlisi olsunn hakkimizdaa
Az önceki testim de negatif çıktı insallah mevsimsel dwğildir ya bende bi kac gun beklemek istiyorum bi yandan da ise gittigim ixin yarina izin aldim doktora gitmwk icinAmin canım yarın senden haber bekliyor olucam beni etiketle yoruma ki göreyim
Üzme kendini canım şu an sonuç olarak regl olmadın hala hir ümit var. Doktora gitmen daha iyi o sana söyler hamileliğin geç döllenme ise belki belli olmaz ama kist varsa söyler ozaman ondan gecikme olmuştur der. Allah hayılrısını versin inşallah. Umarım kist yoktur ve minik bir mercimek vardırAz önceki testim de negatif çıktı insallah mevsimsel dwğildir ya bende bi kac gun beklemek istiyorum bi yandan da ise gittigim ixin yarina izin aldim doktora gitmwk icin