Adetim gecikti kanda negatif çıktı ama hala hasta olmadım

Sera12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
36
12
3
30
Kızçeler,
Ben normal de çok düzenli adet olurum. Eşim ile yeni bebek yapmaya karar verdik. Takvimi kontrol ettiğimde yumurtlama 15 Aralıkdı fakat biz 19 Aralık’ta ilk denedik. Adetim ise 9 gün sonra gelecekti. Hamile kalma şansı düşük diyordu. Ben umut etmiyordum bu ay için. Neyse adet günüm normalde 29 Aralıkdı falat gece ile 5 gün oldu hala gelmedi. Merak ettim ilk gecikmenin 1.günü test yaptım negatif çıktı 31 Aralık da ise sağlık ocağında kan verdim beta 0,1 çıktı. Fakat hala gelmedi 1 hafta gelmez ise hastaneye gideceğim fakat kafam çok karışık, beyaz akıntı var göğüslerim çok şişmez ama onlarda şişti sol kaşığıma arada kramp giriyor kuru kuru midem bulanıyor. Kanda negatif çıkıp sonra pozitif gören varmı. Arkadasım sağlık ocağında negatif çıkmış 1 hafta sonra hastane de hamile olduğunu öğrenmiş. Çok uzun yazdım ama bu durum ile karşılan var ise eğer cevaplar iseniz de onlara da bilgi olur. Bu arada siteye yeni üye oldum şimdiden teşekkür ederim ❤

Takvim uygulalamalarına güvenmemeni tavsiye ederim. Saati saatine adet gören biriydim. Uygulamalara göre 4 5 ay uğraştım sonra ovulasyon testi aldım. Meğerse takvimde yüksek doğurganlık gösteren günlerde ovulasyon testine göre benim yumurtlamam başlamış da çoktan bitmiş oluyormuş. Gitti 4 5 ayım.

Ovulasyon testi nasıl oluyor Can’ım peki

Baktım şimdi hemen bürsürü şey varmış valla

Nette 30lu falan satılıyor kuzum daha ekonomik oluyor. Sakın takvim uygulamalarıyla boşa zamanını harcama. Bana hamilelik ihtimali düşük dediği gün yumurtam çatladı ovulasyonda 5 gün sonra iş işten geçtiğinde uygulama doğurgan dönem diye uyarı verdi

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu şu belirsizlik bi belli olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…