canım bana olmuştu aynısı sanırım yerleşme kanaması ve ben hamile olduğumu öğrenmiştim lekeden sonra sende istiyorsun sanırım allah gönlüne göre versin...
arkadaşlar çok acil cevaplamanızı istiyrum merak ediyorum. 2 yıllık evliyim.adetim dün olması gerekıyordu.ama dun ve bugun ara ara kahverengı akıntı gelıyor böyle bulaş bulaş belim ağrıyo bu neyın habercısı.adetim normalde kahverengı akıntının arkasına kan gelırdı ama şimdi hala gelmedi.neden sizce
adetim geldi 2 gün kahverengi devam etti.sonra 2 gün adetım geldı şimdi de kesildi gibi bişey.hiç böyle kısa sürmezdi ama neyse artık heralde yoktam 2 yıllık evliligimin ustune bende aynı belirtileri yasadım ve yerleske kanaması cıktı. Hemen basitten bir test al eczaneden , benim cok soluk olmasına ragmen cift cizgi cıkmıstı.Ertesi gunde hemen kan testi yaptırdım netlesti.Tabi ben biraz aceleci davrandım ,bebek ozlemi cektigimden dolayı ama istersen biraz daha bekle idrar testindede cıkar....
canım inşallah allah gönlüne verir, tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın. senin sorunun suan bendede var 4 aydır korunmuyoruz adetim bu ay dengesini şaştı 1 aydır olmuyorum testlerde negatif 1 haftadır kanamam var sanırım sebebi kan pıhtılaşması gibi bişey gelmesse doktoro gitcem artik. birşey sormak istorum bide? ne zaman bi süredir çocuğun olmuyoki tüb bebeğe karar verdiniz ?kızlar benimde adetim 4 gün gecikti 3. gün çok az açık renkte kan ve kahverengi sıvı geldi ama miktarları çok azdı sizce hamilemiyimdir.aralıkta tüp bebek tedavisine başlayacaktık ALLAHIM inşallah yüzümüzü güldürür..Bu arada evde test yaptım negatif çıkmıştıhiç adet düzensizliğimde olmamıştı ilk defa böyle oldu.
Lutfen yardim ... Adetim 5 gun gecti dun sabah kahverenki leke geldi bu gunse pedime degil sadece lavaboya girince peceteye kan geliyo bide asagidan kasintim var ... Anlamadim hic bi gebeli belirtim yok ama olabilirmi acil yardimm delircemm lutfen...Beni duyan varmii???
Lutfen yardim ... Adetim 5 gun gecti dun sabah kahverenki leke geldi bu gunse pedime degil sadece lavaboya girince peceteye kan geliyo bide asagidan kasintim var ... Anlamadim hic bi gebeli belirtim yok ama olabilirmi acil yardimm delircemm lutfen...
Simdi yaptim test ama sol taraf pembe gibi ama cizgi yok anlamadim..Adetiniz üç gün geçmiş, olası bi hamileliğin testte çıkması lazım, bi test yapsanız.
Benimde bi sorum olucak çok acil normalde adet tarihim dündü ve gelmedi hala şu an çok açık kahve tonunda Bi damla akıntım geldi ve kasık Ağrı'm var sanki adet olucakmışım gibi ama Bi tuhaf sizce yerleşme kanaması mı napmalıyım çok korkuyorum açıkcası düşük yaşadım ve Bi daha yaşamak istemiyorum yardımcı olur Musunuz lütfen
Gec dollenme olmus olabilir yada o akintinin sonrasini takip edin. Belki adete donusebilirArkadaşlar 4 gün geçikti test yaptım negatif çıktı kan da öyle bugünde kahverengi akıntım başladı bu ne demek bana biri lütfen söylesin meraktan ölüyorum