adetım gecıktı kahverengı akıntı

Yapılan araştırmalara göre kadınların yüzde 75’i adet döneminde, bu döneme özgü değişiklikler yaşıyor, iş ve sosyal yaşamları da bu değişikliklerden etkileniyor. Adet sendromunun doğurganlık dönemindeki kadınların yüzde 95’inde hafif görüldüğünü belirten Acıbadem Fulya Hastanesi’nden Psikiyatri Uzmanı Aylin Aksoy Çoban, yüzde 5’inde ise hiçbir yakınma olmadığını söylüyor.

Adet sendromunun daha çok 30’lu yaşlarındaki kadınlarda tedaviyi gerektirdiğini ifade eden Aylin Aksoy Çoban, “Özellikle 30-45 yaş arası kadınlar daha sık yakınıyor. Belirtiler menopoz ile düzeliyor. Her döngüde belirtiler mutlaka ortaya çıkmasa bile, döngülerin çoğunluğunda bulunuyor. Hatta bazı aylar diğerlerinden daha kötü olabiliyor. Zaten kadınların çoğu durumlarının yaşla birlikte kötüleştiğini bildiriyor” diyor

Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen

Selamın aleyküm arkadaşlar benim de 2 günüm geçti ama günümden önce belli belirsiz kahve rengi akıntım oldu halen devam ediyor çok az bir şekilde ara ara oluyor bazen de ip incecik bir ip şeklinde kan geliyordu kahve rengi akıntım da dün test yaptım negatif çıktı kistim de var benim aceba hamile miyim yoksa mevsimsel midir

Selamın aleyküm arkadaşlar benim de 2 günüm geçti ama günümden önce belli belirsiz kahve rengi akıntım oldu halen devam ediyor çok az bir şekilde ara ara oluyor bazen de ip incecik bir ip şeklinde kan geliyordu kahve rengi akıntım da dün test yaptım negatif çıktı kistim de var benim aceba hamile miyim yoksa mevsimsel midir
merhaba aynı şeyleri yaşıyorum son durumunuz nedir acaba

benımde adetım 4 gun gecıktı ve bugun lavobaya gıdıkce kavrengı akıntım oluyo su gıbı ama az ınsallah kana donmezde hamıleyımdır pazartesı test yapacagım bakalım nolacak
Bende şu an aynı belirtileri yaşıyorum sizin sonuç ne oldu acaba

kızlar benimde adetim 4 gün gecikti 3. gün çok az açık renkte kan ve kahverengi sıvı geldi ama miktarları çok azdı sizce hamilemiyimdir.aralıkta tüp bebek tedavisine başlayacaktık ALLAHIM inşallah yüzümüzü güldürür..Bu arada evde test yaptım negatif çıkmıştı :KK43: hiç adet düzensizliğimde olmamıştı ilk defa böyle oldu.
Merhaba cok eskiymiş yorumunuz ama merak ettim ☺️🙏🏼. Bu belirtilerinizden sonra oldu mu gebelik?

X