- 9 Şubat 2022
- 486
- 126
- 33
- 24
- Konu Sahibi Gamzeli 11
-
Hayırlı olsun cnm 4 gün geçmişti değil mi senin ben evde yaptım birşey çıkmadı146 cikti 2 gunde deger 90 dan. Ama saglik ocagi doktoru idrarda hafif kan var dedi kadin doktoruna gorun dedi bende simdi ozele geldim bakalim nolcak ilac yazar buyuk ihtimal progesteron cok uzgunum insallah bisey olmaz yine
Evet 4 gun gecti. Saglik olsun canim rabbim tez zamanda nasip etsin insallah benim akibet yine mechul baksanaHayırlı olsun cnm 4 gün geçmişti değil mi senin ben evde yaptım birşey çıkmadı
İnşallah birşey yoktur cnm ya birazdan kan vereceğim yoksa içim içimi yiyorEvet 4 gun gecti. Saglik olsun canim rabbim tez zamanda nasip etsin insallah benim akibet yine mechul baksana
Olabilirsin cnm ben 0.100 yükselir diye bekliyorumMerhaba arkadaşlar öncelikle inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder. Benimde adet gecikmemin 3. Günü. Dün kan testi verdim 1,47 negatif çıktı. Hala olmadım. Bir ümit acaba geç döllenme mi olmustur diye bekliyorum
Hayırlı olsun cnm bende birazdan gidip vereceğim bı geçmeyen baş ağrısı var umarım bende hamileyimdirkızlar kan sonucumu aldım 228 cıktı büyük ihtimalle geç döllenme olmus benim ki.
İnşallah canım Sabah test yaptım birşey çıkmadı belki yeni dolenmistir diye düşünüyorum çünkü yumurtlamayı değerlendirdiminşallah kuzum hayırlı haberlerle gelirsin.
Hayırlı olsunnn, umarım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder Allah :) regl tarihinden kaç gün sonra öğrendin acabakızlar kan sonucumu aldım 228 cıktı büyük ihtimalle geç döllenme olmus benim ki.
İnşallah seninde pozitif çıkarOlabilirsin cnm ben 0.100 yükselir diye bekliyorum
İnşallahİnşallah seninde pozitif çıkar
regl üç gün gecmisti idrarda çıkmaya başladı canımHayırlı olsunnn, umarım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder Allah :) regl tarihinden kaç gün sonra öğrendin acaba
ama Bay gecikmiisin hic mi silik çizgi dahi yoktuİnşallah canım Sabah test yaptım birşey çıkmadı belki yeni dolenmistir diye düşünüyorum çünkü yumurtlamayı değerlendirdim
Yoktu şuan hastahaneye geldim yaptiriyim da şu acaba mi demem en azındanama Bay gecikmiisin hic mi silik çizgi dahi yoktu
Bana da simdi doktor kan sulandirici ve progestan yazdi 20 ci haftaya kdr progrstan ve 32 haftaya kdr kan sulandirici ic dedi kese haftaya gozukecekmis hayirlisikızlar kan sonucumu aldım 228 cıktı büyük ihtimalle geç döllenme olmus benim ki.
Tahlilden 1,5-2 saat sonra canımKizlar e nabiza kaç saate düşüyor biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?