• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti Geç döllenme olmuş olabilir mi

inşallah sağlıkla kucagına alırsın cnm. zaten benim bu ay tek Bi ilişkim oldu dediğim gibi o da adetime yakındı 24 yada 25 i gibi. bnm de 2 tane düşüğüm var kalpleri durdu 10 haftalık ardı canıminşallah bu sefer yaşamam
Geçmiş olsun canım benimde iki düşüğüm çok şükür bi oğlum var ikinciyi istiyorum inşallah olur

bu ara ilk doğumun normalmiydi düşük sebebin neydi canım
İlk ikizdi cnm karın ağrım vardı sıcak su torbasını karnıma koydum geçer gibisine bekarken öyle yapıyordum geçiyordu kimsede birşey söylemedi sabahına düşürdüm ikincisinde kasimda düşürdüm senin ki neyden cnm

Amin kizlar insallah bende saglik ocaginda verdim oglenden sonra alcam. Benim ilk daha yeni evlendim gecen temmuzda. 1 kimyasal gebelik bi de dusuk yasadim kese duzensizmis ogrendim dustu ztn kendiliginden.

Şuan 6 gün geçti bende kan vermeye korkuyorum negatif çıkar diye bı bas ağrısı hafif mide bulantısı yaşıyorum belirtilerin nelerdi
Benim az mide bulantisi bas donmesi daha cok kasiklara bi anda batma hissi oluyodu kipir kipir hissediyodum bisyler oldugunu oyle ilk 6 gun kala test yaptim ama negatifti bende dedim bu ayda olmadi 2 gun sonra bi daha deneyim ya dedim oyle ogrendim birde merdivenden dustum 😅 2 hafta once bi basamak allahtan sanirim o zamanda basim donmus farketmedim

İlk ikizdi cnm karın ağrım vardı sıcak su torbasını karnıma koydum geçer gibisine bekarken öyle yapıyordum geçiyordu kimsede birşey söylemedi sabahına düşürdüm ikincisinde kasimda düşürdüm senin ki neyden cnm
benim kalbi durdu 10 haftalıktı 2 side doktor kan pıhtılaşması olabilir dedi. tam bu ay randevum vardı muayene olacaktım bu çift çizgiyi gördüm gidemedim. Mucize gibi birsey oldu doktor eğer bebek varsa iğneye başlıcaz dedi

Benim az mide bulantisi bas donmesi daha cok kasiklara bi anda batma hissi oluyodu kipir kipir hissediyodum bisyler oldugunu oyle ilk 6 gun kala test yaptim ama negatifti bende dedim bu ayda olmadi 2 gun sonra bi daha deneyim ya dedim oyle ogrendim birde merdivenden dustum 😅 2 hafta once bi basamak allahtan sanirim o zamanda basim donmus farketmedim
Ayy geçmiş olsun Allah'tan birşey olmamış şuan 6 gün geçti ovulasyon kullanıyordum ümidim geç döllenme olmuştur diye kendimi kandiriyorum

Back