- 9 Şubat 2022
- 486
- 126
- 33
- 24
- Konu Sahibi Gamzeli 11
İnşallah pozitif cikar off beklemek öldürüyor insanıTahlilden 1,5-2 saat sonra canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah pozitif cikar off beklemek öldürüyor insanıTahlilden 1,5-2 saat sonra canım
İnşallah cnm çok iyi anlıyorum seni. Bizi de bilgilendir mutlakaİnşallah pozitif cikar off beklemek öldürüyor insanı
Haber ederimİnşallah cnm çok iyi anlıyorum seni. Bizi de bilgilendir mutlaka
Yok cnm ya yine olmadıİnşallah cnm çok iyi anlıyorum seni. Bizi de bilgilendir mutlaka
Üzme kendini tatlım hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallahh Umarım en kısa zamanda alırsın müjdeli haberini. Stres de çok etkiliyor fazla takmamak lazım. Bende yarın idrarda gebelik testi yapcam gecikmemin 4. Günü olacak. Bende senin gibi stresliyim aslında belirsizlik insanı yoruyorYok cnm ya yine olmadı
Üzme kendini tatlım hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallahh Umarım en kısa zamanda alırsın müjdeli haberini. Stres de çok etkiliyor fazla takmamak lazım. Bende yarın idrarda gebelik testi yapcam gecikmemin 4. Günü olacak. Bende senin gibi stresliyim aslında belirsizlik insanı yoruyor
Var cnmKızlar merhaba bugün idrar testi yaptım sonuç böyle sizce gebelik var mıı?? Perşembe günü kanda 1,47 çıkmıştı bugün idrar testi böyle
evet var canım kaç gün geciktin kanı ne zaman verdim demiştinKızlar merhaba bugün idrar testi yaptım sonuç böyle sizce gebelik var mıı?? Perşembe günü kanda 1,47 çıkmıştı bugün idrar testi böyle
kanı adet gecikmesinin 2. Günü vermiştim 1,47 çıktı idrarı da bugün yaptım yani 4.günü pozitif hatta inanamadım gittim başka bir markanın aldım oda bu şekildeYani adettinin kaçıncı günü verdin kanı
Galiba pazartesiyi bekleyemicem şimdi gidicemmm:))benim gibi olmuş idrarda erkenden çıkmış. yarın tekrar ver bence kanı canım. Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
Amin inşallah canımbenim gibi olmuş idrarda erkenden çıkmış. yarın tekrar ver bence kanı canım. Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.
git tabi güzel sonuçlarla gel inş.Galiba pazartesiyi bekleyemicem şimdi gidicemmm:))
Ne yaptın cnm kan verdin miGaliba pazartesiyi bekleyemicem şimdi gidicemmm:))
Kan testi verin benceSon adet tarihim 6 Ocak ovulasyon testi kullanıyordum 23 24 25 ovulasyonu yakaladım 26 çatladı 11 gün kan tahlili verdim negatif çıktı ve hala olmadı adetim 4 gün gecti geç döllenme olmuş olabilir mi ne zaman kan tahlili versem sonuç pozitif cikar yardımcı olursanız sevinirim
Verdim cnm hamile değilim ama hala gelen giden yok anlamış değilim bı bas ağrısı varKan testi verin bence
Allah Allah bi doktora gözük istersen canım benim çok geçmiş olsunVerdim cnm hamile değilim ama hala gelen giden yok anlamış değilim bı bas ağrısı var