- 9 Şubat 2022
- 486
- 126
- 33
- 24
- Konu Sahibi Gamzeli 11
-
Geçmiş olsun canım benimde iki düşüğüm çok şükür bi oğlum var ikinciyi istiyorum inşallah olurinşallah sağlıkla kucagına alırsın cnm. zaten benim bu ay tek Bi ilişkim oldu dediğim gibi o da adetime yakındı 24 yada 25 i gibi. bnm de 2 tane düşüğüm var kalpleri durdu 10 haftalık ardı canıminşallah bu sefer yaşamam
İnşallah olur yabenimde bir kızım var canım bende 2.yi istiyorum.
bu ara ilk doğumun normalmiydi düşük sebebin neydi canımGeçmiş olsun canım benimde iki düşüğüm çok şükür bi oğlum var ikinciyi istiyorum inşallah olur
İlk ikizdi cnm karın ağrım vardı sıcak su torbasını karnıma koydum geçer gibisine bekarken öyle yapıyordum geçiyordu kimsede birşey söylemedi sabahına düşürdüm ikincisinde kasimda düşürdüm senin ki neyden cnmbu ara ilk doğumun normalmiydi düşük sebebin neydi canım
Amin canim cümlemizin kucağını boş bırakmasıninşallah Allahım saglıkla kucagımıza bir bebe daha versin canım
Amin kizlar insallah bende saglik ocaginda verdim oglenden sonra alcam. Benim ilk daha yeni evlendim gecen temmuzda. 1 kimyasal gebelik bi de dusuk yasadim kese duzensizmis ogrendim dustu ztn kendiliğinden
Benim az mide bulantisi bas donmesi daha cok kasiklara bi anda batma hissi oluyodu kipir kipir hissediyodum bisyler oldugunu oyle ilk 6 gun kala test yaptim ama negatifti bende dedim bu ayda olmadi 2 gun sonra bi daha deneyim ya dedim oyle ogrendim birde merdivenden dustumŞuan 6 gün geçti bende kan vermeye korkuyorum negatif çıkar diye bı bas ağrısı hafif mide bulantısı yaşıyorum belirtilerin nelerdi
Kaç gün geçti cnm adetinAmin kizlar insallah bende saglik ocaginda verdim oglenden sonra alcam. Benim ilk daha yeni evlendim gecen temmuzda. 1 kimyasal gebelik bi de dusuk yasadim kese duzensizmis ogrendim dustu ztn kendiliginden.
4 gun gectiK
Kaç gün geçti cnm adetin
benim kalbi durdu 10 haftalıktı 2 side doktor kan pıhtılaşması olabilir dedi. tam bu ay randevum vardı muayene olacaktım bu çift çizgiyi gördüm gidemedim. Mucize gibi birsey oldu doktor eğer bebek varsa iğneye başlıcaz dediİlk ikizdi cnm karın ağrım vardı sıcak su torbasını karnıma koydum geçer gibisine bekarken öyle yapıyordum geçiyordu kimsede birşey söylemedi sabahına düşürdüm ikincisinde kasimda düşürdüm senin ki neyden cnm
Zaten 6 gun adet oluyorum normaldeK
Kaç gün geçti cnm adetin
Ayy geçmiş olsun Allah'tan birşey olmamış şuan 6 gün geçti ovulasyon kullanıyordum ümidim geç döllenme olmuştur diye kendimi kandiriyorumBenim az mide bulantisi bas donmesi daha cok kasiklara bi anda batma hissi oluyodu kipir kipir hissediyodum bisyler oldugunu oyle ilk 6 gun kala test yaptim ama negatifti bende dedim bu ayda olmadi 2 gun sonra bi daha deneyim ya dedim oyle ogrendim birde merdivenden dustum2 hafta once bi basamak allahtan sanirim o zamanda basim donmus farketmedim
O zaman vardir illaki ya o kadzr gecikmeye insallahAyy geçmiş olsun Allah'tan birşey olmamış şuan 6 gün geçti ovulasyon kullanıyordum ümidim geç döllenme olmuştur diye kendimi kandiriyorum
İnşallah vardır yoksada önümüzdeki maçlara kalacakO zaman vardir illaki ya o kadzr gecikmeye insallahCanim hayirlisi olsun hakkimizda
Cnm naptın sonucu aldın mı acaba4 gun gecti
146 cikti 2 gunde deger 90 dan. Ama saglik ocagi doktoru idrarda hafif kan var dedi kadin doktoruna gorun dedi bende simdi ozele geldim bakalim nolcak ilac yazar buyuk ihtimal progesteron cok uzgunum insallah bisey olmaz yineCnm naptın sonucu aldın mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?