• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti acaba hamilemiyim

Minel2015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
39
8
1
Merhaba kızlar adetim üç gün gecikti hamile kalmayı çok istiyorum ama eşim istemiyor korunuyor da bazen korunmuyor tabi kendini geri çekiyor her ay umitlenmek ten de tükendim test yapayım dedim hemen heveslenme dedi iki haftadır da bi halsizlik baş dönmesi mide bulantısı da var

Test yapmadınız mı daha bence yapın?
Psikolojik de olabilir baş dönmesi bulantı eğer çok istiyorsanız.

Normaldede hep gecikir mi yoksa ilk kez mi eğer ilk kezse hamile olma ihtimalin var inşallah rabbim nasip eder.

Öyle birşey olursa aldiririz diyen birinden suan çocuk sahibi mi olmak istiyorsunuz yani?

Aldiracagini sanmıyorum bebekleri çocukları çok sever ve bunu söylediği zaman seni bosarim yine de aldırmam dedim ondan sonra öyle bir şey söylemedi

Test yapmadınız mı daha bence yapın?
Psikolojik de olabilir baş dönmesi bulantı eğer çok istiyorsanız.

Normaldede hep gecikir mi yoksa ilk kez mi eğer ilk kezse hamile olma ihtimalin var inşallah rabbim nasip eder.
3/4 aydır düzenli oluyorum test yapmadım daha biraz daha bekleyim dedim boşuna umitlenip üzülmek istemiyorum amin inşallah

Esiniz istemiyosa bunun sebebini gercekci bi sekilde ogrenmeniz gerekir bence istemiyosa sizde cok israr etmeyin. Sonucta ikinizin bir parcasi 3 yil erken degil ama kendine gore bir sebebi olabilir bilemeyiz ikiniz istedigi Allah in uygun gordugu bi zaman olsa cok daha guzel olur sanirim.

Back