• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim geçikiyo yaa:(

Gulumse21

Sevdan hep tutkudur .
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
296
4
296
37
Ankara
kızlar adet düzensizliği yaşıyorum bu beni çok olumsuz etkiliyo.adet söktürücü bişiyler varmı bildiğpiniz.ilaç kullanmak istemiyorum ama.ot bitki çay varsa .yada ne yapayım .21 yaşındayım.beslenmem güzel.sitresli bi hayatım var .bekarım

kızlar adet düzensizliği yaşıyorum bu beni çok olumsuz etkiliyo.adet söktürücü bişiyler varmı bildiğpiniz.ilaç kullanmak istemiyorum ama.ot bitki çay varsa .yada ne yapayım .21 yaşındayım.beslenmem güzel.sitresli bi hayatım var .bekarım

tatlım soğansuyu kürü yada hayıt otu,civanperçemi otlarıyala adetini düzene sokabilrisin belki faydası olur.Ayrıca bununla ilgili topikler var onları okuyabilirsin.....

canım soğan ve incir kürünün faydası olduğunu çok duydum kk da bunula ilgili yazılar da var okuyabılırsın

Farlutal içtim ben adet söktürücü olarak ...
Şimdi de Bitkisel ilaçlara başladım
eğer bir işe yaramassa Yasmin d.kontrol ilacını alıcam
bünyeden bünye ye de değişiyor ya

soğan kabuğu işe yarıyor. 2-3tane soğanın sadece kabuğunu kaynatıp iç. günde birkaçkez dene. bende faydası oluyor. birde günlük hayatında katkılı ürünlerden uxakdur.

Back
X