• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ayaklarıma olan ilgisi sizce anormalmi?

terazi cicegi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
195
119
18
25
selam kızlar, biraz uzun yazacağım, çevreme soramıyorum, eşime karşı bir kanı oluşmasını istemiyorum, size danışmak istedim.
25 yaşındayım ve eşimle yaklaşık 2 senelik evliyiz. eşim gerek birlikte olurken gerekse günlük hayatta ayaklarımla ilgileniyor. şöyleki; işte veya düğünde yüksek topuklu ayakkabılargiydiğim zaman; ayakların yorulmuştur gel masaj yapayım diyor, ben yeter diyene kadar ovalıyor, hatta yatakta ayaklarım kucağında uyuya kalmışlığım bile oluyor. bazen üşeniyorum, bazen de cilve olsun diye; şımarıyorum ve: al kremi ayaklarıma sen sür diyorum tabiki sürerim diyor. geçen gün yine düğüne gittik. ben çorapsız ayakkabı giyemiyorum illa ince çorapta olsa giyerim, düğünden geldik, elbisemi çıkardım, lavaboya gittim, odaya döndüm yatakta oturuyordu, oturdum yüksek topuk giydiğim için ayaklarım yoruldu yaa dedim. üzerimde düğünden kalan ince çorabım vardı. çoraplarımı çıkardı ovaladı falan. bazen topuklu giysene diyor, bende yoruluyorum yaa diyorum tamam sen bilirsin diyor, bazen yorulursa dinlendireyim ovalarım diyor. birlikte olurken bacak omuza pozüsyonunda dizimi kırıp ayağımı yüzüne deydiriyorum, öpüyor, keyif alıyor gibi geliyor bana.
soruma gelirsem; yukarıda bahsettiğim olayları yaşıyorum, ayak fetişizmini araştırdım, ayağa dokunamadan sertleşememe, ayağa boşalma, sahibelik yaptırma, emir verdirme vb. saplantıları yok, sizin eşlerinizde ayaklarınızla ilgileniyormu? ayaklarımla ilgilenilmesi bir kadın olarak bana iyi hissettiriyor, açıkçası yorgunken ayak masajı dinlendiricide oluyor, duygusal olarak yüceltilmiş hissediyorum. ama bir yandanda merak ediyorum; eşiniz yapsa siz ayak masajı yaptırırmısınız? normalde bu tip şımartılmalar hamilelikte olur diye biliyorum en azından filmlerde öyle izledim, eşi veya sevgilisiyle bu tarz durumları yaşayan varmı? örnekleyerek bahsedebilirmi?

benim ıyy diye bi tepkim yok, sadece ilkkez eşimle sevgililiğim ve evliliğim olunca benimkimi tuhaf dedim. ben onun ayaklarını okşarım, isterse ovalarımda ama ben istemeden onun beni böyle şımartmasındaki ilgiyi çözmek, sizlerdede örnekler varmı diye konuyu açıp sormak istedim. biyandanda birlikte olurken benim onun ayağını öpmek aklıma gelmez, onun ayağını öpmemden yükseleceğini düşünmezdim mesela, onun bacak omuzada ısrar etmesi, gelirken ayağımı öpmeleri falan beni düşündürdü. bide ayaklarımın öpülmesi, ovalanması, beni yükseltiyormu acaba diye merakları oluyor

selam kızlar, biraz uzun yazacağım, çevreme soramıyorum, eşime karşı bir kanı oluşmasını istemiyorum, size danışmak istedim.
25 yaşındayım ve eşimle yaklaşık 2 senelik evliyiz. eşim gerek birlikte olurken gerekse günlük hayatta ayaklarımla ilgileniyor. şöyleki; işte veya düğünde yüksek topuklu ayakkabılargiydiğim zaman; ayakların yorulmuştur gel masaj yapayım diyor, ben yeter diyene kadar ovalıyor, hatta yatakta ayaklarım kucağında uyuya kalmışlığım bile oluyor. bazen üşeniyorum, bazen de cilve olsun diye; şımarıyorum ve: al kremi ayaklarıma sen sür diyorum tabiki sürerim diyor. geçen gün yine düğüne gittik. ben çorapsız ayakkabı giyemiyorum illa ince çorapta olsa giyerim, düğünden geldik, elbisemi çıkardım, lavaboya gittim, odaya döndüm yatakta oturuyordu, oturdum yüksek topuk giydiğim için ayaklarım yoruldu yaa dedim. üzerimde düğünden kalan ince çorabım vardı. çoraplarımı çıkardı ovaladı falan. bazen topuklu giysene diyor, bende yoruluyorum yaa diyorum tamam sen bilirsin diyor, bazen yorulursa dinlendireyim ovalarım diyor. birlikte olurken bacak omuza pozüsyonunda dizimi kırıp ayağımı yüzüne deydiriyorum, öpüyor, keyif alıyor gibi geliyor bana.
soruma gelirsem; yukarıda bahsettiğim olayları yaşıyorum, ayak fetişizmini araştırdım, ayağa dokunamadan sertleşememe, ayağa boşalma, sahibelik yaptırma, emir verdirme vb. saplantıları yok, sizin eşlerinizde ayaklarınızla ilgileniyormu? ayaklarımla ilgilenilmesi bir kadın olarak bana iyi hissettiriyor, açıkçası yorgunken ayak masajı dinlendiricide oluyor, duygusal olarak yüceltilmiş hissediyorum. ama bir yandanda merak ediyorum; eşiniz yapsa siz ayak masajı yaptırırmısınız? normalde bu tip şımartılmalar hamilelikte olur diye biliyorum en azından filmlerde öyle izledim, eşi veya sevgilisiyle bu tarz durumları yaşayan varmı? örnekleyerek bahsedebilirmi?
Ayyy ne güzelmiş işte bayılırım ayak masajina. Ben de eşime zorla yaptırıyorum azıcık yapıyor sıkılıyor. Eşinin değerini bil bence 😅

ay kız naptın? tam rahatlamıştım. eşim için seksi, fantezi bişeyler giyerim ama, kelepçe, kırbaç falan! korktum valla. bu zamana kadar hiç kelepçe iması olmadı. ayağıma dokunulması midemi bulandırmıyor, seviyor beni kadını olarak rahatlatıyor, el üstünde tutuyor gibi hissediyorum. ama o yazdığın boyuttan korktum, istemem böyle bişeyi. ayaklarım burda fazlası yok derim. ben peeling te kalayım azcık.
Seninkinde köle sahibe fantezisi de vardır😂😂😂
Korkma kız sen palamutlar görmüşsündür.

Dur bekle yarın soluğu burda alır, hayalinde ki yaşadıklarını başlar yazmaya.
Çok da saf mübarek anlayamadım, derken, aldırayımlar havada uçuyor.
Ne demiş ünlü düşünür Kerimcan; “Fantezi dünyam rengarenk, bu daha hiçbir şey. Korkma benden sal kendini, bebeğim dediğim anda vur bana.” :ruh:

eşimde de var. öpüyor, masaj yapıyor, dokunuyor. Zevk alıyor, hoşuna gidiyor. sex esnasında bacak omuza olduğunda öpüyor. Zaten kendisi kabul de ediyor. Ayaklarım onu tahrik ediyormuş. Dışarıda başkasının ayaklarına baktığını falanda görmedim. hem cinsel hayatımıza renkte getirdi. pek zararı yok yani. bırak adam takılsın

eşimde de var. öpüyor, masaj yapıyor, dokunuyor. Zevk alıyor, hoşuna gidiyor. sex esnasında bacak omuza olduğunda öpüyor. Zaten kendisi kabul de ediyor. Ayaklarım onu tahrik ediyormuş. Dışarıda başkasının ayaklarına baktığını falanda görmedim. hem cinsel hayatımıza renkte getirdi. pek zararı yok yani. bırak adam takılsın
bizimde 1 buçuk senedir böyle, sorudada yazdığım gibi böle kalsın razıyım, ileri derece bişeyler çıkmasında.

Biz senin gibi ne troller gördük Hasancım…

Tabi tabi birbirinizin arasına bir ömür…

Ne demiş ünlü düşünür Kerimcan; “Fantezi dünyam rengarenk, bu daha hiçbir şey. Korkma benden sal kendini, bebeğim dediğim anda vur bana.” :ruh:
nasıl kadın olduğumu ıspatlıcam bilemedim, siz bilirsiniz, dediğim gibi cevap vermekle yada vermemekle özgürsünüz, tıpkı benim olduğum gibi.

nasıl kadın olduğumu ıspatlıcam bilemedim, siz bilirsiniz, dediğim gibi cevap vermekle yada vermemekle özgürsünüz, tıpkı benim olduğum gibi.
Özgür kız Nil Ayakfetişigil😂😂😂

Hayalinde ki ayak peelingi nasıl geçti.
Umarım sonu dehşet, vahşet ve en önemlisi şehvet mi geçti mi???

Kocam ayaklarına peeling yaparken video at inanayım…

dikkatimi çekti bu foruma sadece cinsellik konuları için mi üye oldunuz?

sadece cinsellik konuları için üye değilim, fırsat buldukça diğer konularıda geziyorum, saygı çerçevesinde yorumlarımı yazmaya çalışıyorum. ayrıca diyelimki sadece cinsellik konularına bakıyorum, bi mahsurumu var? kim hangi konuda paylaşım yapacak, veya şu zamandan sonra cinsellik konusuna yazabilir diye bi sınırlamamı var?

konuma alaycı biçimde yaklaşmazsanız tabiki anlatırım, haftasonu, ani misafirimiz geldi, pazar günü müsait olamadık, cumartesi fenerbahçe kaybedince kocamın modu sıfır, keyifli olmazdı zaten ben istemedim.

Özgür kız Nil Ayakfetişigil😂😂😂

Hayalinde ki ayak peelingi nasıl geçti.
Umarım sonu dehşet, vahşet ve en önemlisi şehvet mi geçti mi???

Kocam ayaklarına peeling yaparken video at inanayım…

nasıl konular açılıyor hiç birinden fotoraf istemediniz, bana bi anda ateş püskürdünüz sebebini anlayamadım, dediğim gibi canınız sağolsun.

esim ayağımı öper, masaj yapar, tv vs izlerken kucağına alır ve ayak fetişi olmadığına %100 eminim 😂😂
öncelikle merhabalar, konuma yapıcı yaklaşımınız için çok teşekkür ederim. benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlarımızı görmüş olmak ayak konusundaki karamsarlığımı ve korkumu epey aldı şuan eşime karşı daha rahatım ve kendimi ona rahatça açabiliyorum. iletişimimizde olumlu bir hava estirdiğini belirtmek istedim. niçin geç dönüş yaptığımı sorarsanız, alıntı kısmından yanıtlamaya çalışıyordum olnuyordu, yorumla kısmını yeni çözdüm

Back
X