Gecikme yok adet oluyorum gibi günü de gecikmedi ama kan kahverengiOlabilir de olmayabilir degecikince ilk idrarla test yapin. Insallah vardir.
O zaman gebelik yoktur. Rahimde beklemiş kan kahverengi oluyor. Isterseniz bi doktora gidin.Gecikme yok adet oluyorum gibi günü de gecikmedi ama kan kahverengi
Olabilir randevu almaya çalışıyorum da ya ilk defa böyle olunca korktum bende hemde çok az geliyo hemde kahve gbi aynı rengide değişik tesekkur ederimO zaman gebelik yoktur. Rahimde beklemiş kan kahverengi oluyor. Isterseniz bi doktora gidin.
Korkunç bir durum yoktur diye düşünüyorum. Belki de hormonal ya da kist gibi bir şeydir.Olabilir randevu almaya çalışıyorum da ya ilk defa böyle olunca korktum bende hemde çok az geliyo hemde kahve gbi aynı rengide değişik tesekkur ederim
Insallah :) hamile değilimdir ama demi oyle düşünüyoruzKorkunç bir durum yoktur diye düşünüyorum. Belki de hormonal ya da kist gibi bir şeydir.
Hamile oldugunuzu sanmıyorum. Gecikince test yapin.Insallah :) hamile değilimdir ama demi oyle düşünüyoruz
Tamam suan adet oluyorum yapmama gerek yok demiHamile oldugunuzu sanmıyorum. Gecikince test yapin.
Yani olmaya çalışıyorumTamam suan adet oluyorum yapmama gerek yok demi
Ne demek olmaya çalışıyorumYani olmaya çalışıyorum
Yani kahverengi bi kan geliyoNe demek olmaya çalışıyorum
Muayene olun.Yani kahverengi bi kan geliyo
Tamam tesekkur ederimMuayene olun.