- 3 Ağustos 2022
- 126
- 50
- 28
- 24
- Konu Sahibi masal_1804
-
Evet cok duzenli gelir asla sorunum olmaz yani bazen arada 2 gun gecikir oda mevsimler derim hep ama bu sefer 8 gun gecikmesi ve idrar testimin negatif olmasi beni baya endiselendiriyorNormalde düzenli midir adetleriniz?
Ben olsam direkt kan verirdim..
Bence kan testi verin kafanız rahat olsun. Eğer özel hastaneye giderseniz 1-2 saat içinde çıkıyor. Devlette de öyledir muhtemelen.Evet cok duzenli gelir asla sorunum olmaz yani bazen arada 2 gun gecikir oda mevsimler derim hep ama bu sefer 8 gun gecikmesi ve idrar testimin negatif olmasi beni baya endiselendiriyor
Pek sanmiyorum hamile olsaydim teste cikmazmiydi?? Interneten bir cok video izledim bazilarinda cikmamis..Umarım hamilesinizdir.
İnternetten hangi marka testi aldınız?
Kaset test mi erken gebelik testi mi?
Kuzum gec dollenme olmus olabilir.Merhaba hanimlar
Buranin daha yeni uyesi oldum. Insallah bana yardimci olursunuz.
1 senedir bebek yapmaya calisiyoruz ve olmuyor gecenlerde doktoruma gittim herseyin normal oldugunu soyledi bi kac onemsiz kistimin oldugunu soyledi ve bana Inofolic kulanmami onerdi. 4 aydir kulaniyorum. Fakat 1 senedir negatif sonuc almaktan cok yoruldum tukenmis bir vaziyeteyim..
Bu ay adet olmadim tam 8 gun geciktim. Hemen internet ustu aldigim hamilelik testini denedim 2 defa negatif cikti bu durum beni cok uzdu. Aranizda idrar testi negatif cikip kan testi pozitif olan var mi? Gercekten cok ikilem arasindagim ne yapacagimi Bilmiyorum. Doktorumdan randevu aldim ama o gune kadar nasil bekliycem bilmiyorum.
Sizden gelen cevaplari bekliyorum. Teşekkürler
Benim değil ama arkadaşımın 4 testi negatif çıktı kan testi pozitif bebeğinide doğurdu canım hayırlısı olsun senin için deMerhaba hanimlar
Buranin daha yeni uyesi oldum. Insallah bana yardimci olursunuz.
1 senedir bebek yapmaya calisiyoruz ve olmuyor gecenlerde doktoruma gittim herseyin normal oldugunu soyledi bi kac onemsiz kistimin oldugunu soyledi ve bana Inofolic kulanmami onerdi. 4 aydir kulaniyorum. Fakat 1 senedir negatif sonuc almaktan cok yoruldum tukenmis bir vaziyeteyim..
Bu ay adet olmadim tam 8 gun geciktim. Hemen internet ustu aldigim hamilelik testini denedim 2 defa negatif cikti bu durum beni cok uzdu. Aranizda idrar testi negatif cikip kan testi pozitif olan var mi? Gercekten cok ikilem arasindagim ne yapacagimi Bilmiyorum. Doktorumdan randevu aldim ama o gune kadar nasil bekliycem bilmiyorum.
Sizden gelen cevaplari bekliyorum. Teşekkürler
Gec dollenme olunca idrar testinde gozukmuyor mu?Kuzum gec dollenme olmus olabilir.
gecen dedıgın ne zman gıttın dr a? onemsız kıst dedıgı ne? yumurtalık kıstı mı? kıst varsa zaten adet olamazsın? adet sokturucu verırler hep.:)Pek sanmiyorum hamile olsaydim teste cikmazmiydi?? Interneten bir cok video izledim bazilarinda cikmamis..
Testin markasi Lifecare
Geç döllenme olunca adete yakın olmuş oluyor dmi yani kanda negatif çıkabilir adet döneminde öyle mi?Kuzum gec dollenme olmus olabilir.
Gec dollenme olunca test de gozukmuyor mu?Kuzum gec dollenme olmus olabilir.
Amin insallah kan testim pozitif gelirBenim değil ama arkadaşımın 4 testi negatif çıktı kan testi pozitif bebeğinide doğurdu canım hayırlısı olsun senin için de
Havalardan dolayı geçen ay 7. gün adet oldum..inşallah tez zamanda hamile kalırsın
Insallah pozitiftir☺ne zaman cikacak sonucAmin insallah kan testim pozitif gelir
Bu zamana kadar asla adetlerimle problem yasamadim. Hep duzenli bir sekilde geldi yaklasik bundan 1 ay once doktora gidince herseyin yolda oldugunu sadece bi kac ufak kistim oldugunu soyledi bi kistlerin nedeni ise 1 bucuk sene dogum kontrol hapi kulanmis oldugum ve birakmis oldugum musgecen dedıgın ne zman gıttın dr a? onemsız kıst dedıgı ne? yumurtalık kıstı mı? kıst varsa zaten adet olamazsın? adet sokturucu verırler hep.:)
Bu cuma yaptircam allah izin verirseInsallah pozitiftir☺ne zaman cikacak sonuc
Ben dayanamaz acile giderdim.:)))guzel haberler verirsin umarimBu cuma yaptircam allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?