- 3 Ağustos 2022
- 126
- 50
- 28
- 24
- Konu Sahibi masal_1804
Cok gitmek istiyorum ama bir yandan da okadar korkuyorum ki.. 1 senedir negatif sonuc almak beni morel olarak baya dusurduBen dayanamaz acile giderdim.:)))guzel haberler verirsin umarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gitmek istiyorum ama bir yandan da okadar korkuyorum ki.. 1 senedir negatif sonuc almak beni morel olarak baya dusurduBen dayanamaz acile giderdim.:)))guzel haberler verirsin umarim
Anladim haklisinda kadin dogum.doktura gittin mi peki olmamasi ile ilgiliCok gitmek istiyorum ama bir yandan da okadar korkuyorum ki.. 1 senedir negatif sonuc almak beni morel olarak baya dusurdu
Evet gitim herseyin yolunda oldugunu ve beklemem gerektiyini soyledi ben cok israr edince gida takviyesi Inofolic kulanmami onerdiAnladim haklisinda kadin dogum.doktura gittin mi peki olmamasi ile ilgili
Rahim filmi cektirdiniz mi peki bende israrciydim ne acele editosun demisti 2 farkli doktor.sonra ben 3.bi doktora gittim o gordu tuplerin tikali oldugunu zaman kaybetmemem gerektigini spylediEvet gitim herseyin yolunda oldugunu ve beklemem gerektiyini soyledi ben cok israr edince gida takviyesi Inofolic kulanmami onerdi
Hayir sadece alt taraftan kamerayla bakti. Bende doktorumu degistirdim cuma gunu baska bir doktora gitcem boyle konularda uzmanmisRahim filmi cektirdiniz mi peki bende israrciydim ne acele editosun demisti 2 farkli doktor.sonra ben 3.bi doktora gittim o gordu tuplerin tikali oldugunu zaman kaybetmemem gerektigini spyledi
Iyi yapmissin.Hayir sadece alt taraftan kamerayla bakti. Bende doktorumu degistirdim cuma gunu baska bir doktora gitcem boyle konularda uzmanmis
Evet canim. Hatta belki daha yumurtlaman olmamis bile olabilir.Geç döllenme olunca adete yakın olmuş oluyor dmi yani kanda negatif çıkabilir adet döneminde öyle mi?
Ama daha önce ovulasyon testinde pik görmek yumurtlamanın olduğunu gösteriyor diye biliyorumEvet canim. Hatta belki daha yumurtlaman olmamis bile olabilir.
Tamam da ovuslasyon mu kullanmis ki? Ben oyle bir mesaj okumadim konu sahibinin?Ama daha önce ovulasyon testinde pik görmek yumurtlamanın olduğunu gösteriyor diye biliyorum
Yok ben kendim için sormuştumTamam da ovuslasyon mu kullanmis ki? Ben oyle bir mesaj okumadim konu sahibinin?
Yüksek ihtimal kistlerinizden sebep gecikme yaşıyorsunuz, kist varken hamile kalmak çok zor. Önce onların tedavi edilmesi gerekirdi. Doğum kontrol hapıyla çatlıyorlar neden size vermedi anlamadım.Bu zamana kadar asla adetlerimle problem yasamadim. Hep duzenli bir sekilde geldi yaklasik bundan 1 ay once doktora gidince herseyin yolda oldugunu sadece bi kac ufak kistim oldugunu soyledi bi kistlerin nedeni ise 1 bucuk sene dogum kontrol hapi kulanmis oldugum ve birakmis oldugum mus
Pardon ben konu sahibi sordu sandim. Onun icin cevap verdim. Sizin ovulasyon yapip yapmadiginizi zaten bilmiyordum. Yaptiysaniz eger ovulasyonun 14.gunu adet gormeniz gerekir. Gec kalmasi durumunda gebelik yuksek ihtimal olmasi lazim. Cunku zaten yumurtlama belliYok ben kendim için sormuştum
Naptiniz gebe misinizKızlar sizce var mı
Naptiniz gebe misinizBu cuma yaptircam allah izin verirse
Hayir degilim malesef, kist oldugu goruldu kist nedeniyle adetim gecikmis. Ve polikistikover hastani oldugumu ogrendim. Polistikover hastalarikin hic bir belirtilerini tasimiyorum ama olabiliyormus...Naptiniz gebe misiniz
Aa geçmiş olsun insallah atlatırsınız, bende bat 29 temmuzdu normalde, 16 temmuzda lekelenme yasadim 19 unda hastaneye gittim niye böyle oluyor diye alltan bakti bisey yok dedi korktuğumu anlayinca cok ufak bi kist var ama kanama yapmaz dedi lekelenmelerim 26 sinda biti. Ama 1 gun lekeleniyodum 1 gun bos, sabah oluyo aksam yok misal boylece gecti. Bu ayda bat 19 Ağustos gözüküyor ama sadece silince peceteye leke geldi pembemsi ip gibi baska gelmedi kasiklarim batiyor özellikle sol taraf bacaklarim agriyo belim agriyo amaan yaHayir degilim malesef, kist oldugu goruldu kist nedeniyle adetim gecikmis. Ve polikistikover hastani oldugumu ogrendim. Polistikover hastalarikin hic bir belirtilerini tasimiyorum ama olabiliyormus...
2 haftadir tedaviye basladim. 5 gun boyunca gunde iki defa Letrozol kulandim. Yarin catlama ignesi vurulcak. Suan da 2 tane olgunlasmaya calisan yumurtam var.
Genelde kasiklarinda agri olunca yumurta ya olgunlasiyor yada catliyor. Benimde bu ay baya kasiklarimda agrim oldu. Allah hepimizin gonlune gore versin insallah.Aa geçmiş olsun insallah atlatırsınız, bende bat 29 temmuzdu normalde, 16 temmuzda lekelenme yasadim 19 unda hastaneye gittim niye böyle oluyor diye alltan bakti bisey yok dedi korktuğumu anlayinca cok ufak bi kist var ama kanama yapmaz dedi lekelenmelerim 26 sinda biti. Ama 1 gun lekeleniyodum 1 gun bos, sabah oluyo aksam yok misal boylece gecti. Bu ayda bat 19 Ağustos gözüküyor ama sadece silince peceteye leke geldi pembemsi ip gibi baska gelmedi kasiklarim batiyor özellikle sol taraf bacaklarim agriyo belim agriyo amaan ya
Evet onu bende duydum. Bayagi akintim oluyodu seffaf tarzda, bugun kesildi akinti kuruluk hissediyorum adet mi olacagim acabaGenelde kasiklarinda agri olunca yumurta ya olgunlasiyor yada catliyor. Benimde bu ay baya kasiklarimda agrim oldu. Allah hepimizin gonlune gore versin insallah.
Fakat adetin geciktiyse ve hafif pembesi bi lekelenmen varsa bi doktora git derim. Genelde hamileligin ilk yersle doneminde oluyormus pembesi lekelenme.
Bence bir doktora gozuk yada adetin cekikmesini bekleyip idrar testi yap net bir sonuc icinEvet onu bende duydum. Bayagi akintim oluyodu seffaf tarzda, bugun kesildi akinti kuruluk hissediyorum adet mi olacagim acaba