• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 7 gün gecikti, kan verdim beta 245 çıktı çok mu düşük😔

Sağlık ocağına gidiyorum şimdilik ögrenebilmek adına ama pazartesi ola hayrola ne diyim, bir kere daha kan vereyim sonuca bakayim, korktuğum olmaz inşAllah 😔🙏🏼🤰

Bence kan verme. Düşün benim beta 60 ti bi daha da vermedimm her türlü kontrole gideceksin zaten inan hiçbir anlami yok

Korkma canım benim ne tanıdıklarım var 9 ay kanaması devam edip sağlıkla Doğum yapan. Değerleri 15-20 olup doğum yapan korkma Allah nasip edecekse eder.
Çok sağolun içime su serptiniz yazdıklarınızla, eğer dediğiniz gibi olursa ki inşAllah olur çok dua edicem size de 🙏🏻🤰

Şuan hastane riskli olur diye demiştim ama bilemedim şimdi 🤔

Kan verince bebeginin iyi olup olmadığından emin olamazsin kii. Bebeği gördü mü doktor? Eğer gördüyse doktora gitme. Kii özele git. Benim kontrolüm vardi bugün gittim her hamileyi almiyolar babalari içeri almıyorlar. Maskeni eldivenini tak. Bebek göründüyse de doktorunu ara gelmeme gerek var mi de bence

Kan verince bebeginin iyi olup olmadığından emin olamazsin kii. Bebeği gördü mü doktor? Eğer gördüyse doktora gitme. Kii özele git. Benim kontrolüm vardi bugün gittim her hamileyi almiyolar babalari içeri almıyorlar. Maskeni eldivenini tak. Bebek göründüyse de doktorunu ara gelmeme gerek var mi de bence
Hayır doktora gitmedim, günüm geçince emin olmak için direk sağlik ocagına gittim kan verdim, ebe de oyle diyince ürktüm işte, ilk bebegimde ozele gidiyordum yine ayni doktorumla devam edecem muhtemelen

Arkadaşlar son adetim 11 şubattı, bugün gecikmemin 7.ci günü kan verdim, beta hcg 245.60 çıktı ebe çok düşük dedi, 1000 civarı olması lazımmış, şuan hamile görünüyosun ama salı günü tekrar gel kan ver dedi, geç döllenme olabilir mi dedim olabilir dedi ama içim içimi yiyor 5 gün nasıl dayanacam ben dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir mi acaba 😔😔😔
Ben adetim 3 hafta gectikten sonra 35 lik değerle öğrenmiştim.Umarım düzenli artar ve sağlıklı gebelik oluşur.Hiç canınızı sıkmayın.

Değerin gayet güzel çıkmış benim 32 cıkmıstı geç döllenmeden dolayı takma ya 🤲💋🌺 sonrası için bol bol duanı et rabbim hayırlı evlat etsin inşalalh 🤲🤲

Değerin gayet güzel çıkmış benim 32 cıkmıstı geç döllenmeden dolayı takma ya 🤲💋🌺 sonrası için bol bol duanı et rabbim hayırlı evlat etsin inşalalh 🤲🤲
İnşAllah çok tesekkur ederim,Siz ne kadar zaman sonra ögrenmiştiniz🙏🏻

Adetim bir gün geçmişti benim ve 2. Haftalıktı gününü biliyordum çünkü ☺☺
Ayy ne kadar güzel, o zaman hesaplayınca 7.gününüzde olması gereken değer benimkiyle hemen hemen aynı, zaten bende 3 haftalık gibi tahmin ediyorum 🤗 içim rahatladı çok sağolun 💕

Ayy ne kadar güzel, o zaman hesaplayınca 7.gününüzde olması gereken değer benimkiyle hemen hemen aynı, zaten bende 3 haftalık gibi tahmin ediyorum 🤗 içim rahatladı çok sağolun 💕
Aynen kuzum rahat ol bence normal değerin yani 💋💋🌺 içini ferah tut

Hayır doktora gitmedim, günüm geçince emin olmak için direk sağlik ocagına gittim kan verdim, ebe de oyle diyince ürktüm işte, ilk bebegimde ozele gidiyordum yine ayni doktorumla devam edecem muhtemelen
Canım son adet tarihine göre kaç haftalik olduğunu öğrenip 5.veya 6.haftanda gidebilirsin doktora. Şu dönemde sürekli saglikocagina hastaneye kan vermeye gitmek bence dogru degil tabi senin kararın doktorunu arayip danisman en güzeli

Arkadaşlar son adetim 11 şubattı, bugün gecikmemin 7.ci günü kan verdim, beta hcg 245.60 çıktı ebe çok düşük dedi, 1000 civarı olması lazımmış, şuan hamile görünüyosun ama salı günü tekrar gel kan ver dedi, geç döllenme olabilir mi dedim olabilir dedi ama içim içimi yiyor 5 gün nasıl dayanacam ben dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir mi acaba 😔😔😔
Canım benim 2. Çocuğum 5 6 gün gecikmeyle 70 çıkmıştı kimyasal dedi dr ama gün güne arttı

Bebek olmasa o kadar yükseleceğini sanmam benim 5 gün gecikmeye 445 di katlanarak arttı önemli olan katlanarak artması canım

Canım son adet tarihine göre kaç haftalik olduğunu öğrenip 5.veya 6.haftanda gidebilirsin doktora. Şu dönemde sürekli saglikocagina hastaneye kan vermeye gitmek bence dogru degil tabi senin kararın doktorunu arayip danisman en güzeli
Işte kan testinde son adet tarihime göre değer düşük çıktı ya ona bakmak için çağırdılar geri 🤗 5 haftalık yerine 3 haftalık değerinde, pazartesiye kadar katlanmismi ne kadar katlanmis ona bakacaklar.. eğer değerim katlanmissa ve haftam tam belli olursa hemen gidecegim doktora, yeter ki problem olmasin benim istegim

Canım benim 2. Çocuğum 5 6 gün gecikmeyle 70 çıkmıştı kimyasal dedi dr ama gün güne arttı
Ne kadar güzel, demek ki sizinki de geç döllenme olmuş öyle mi 🤔 benim de ikinci çocuğum olacak kismet olursa🙏 oğlumda direk idrar testi yapip cift cizgi gorunce hastaneye kosmustum.. Oğlumdan uzun zaman sonra hep olumsuz sonuç alinca emin olmak icin kan testi yaptirdim ama gec dollenme oldugunu ve bebegimin 3. Haftasin da oldugunu dusunuyorum inşAllah öyledir 🙏🤰

Back