Arkadaşlar son adetim 11 şubattı, bugün gecikmemin 7.ci günü kan verdim, beta hcg 245.60 çıktı ebe çok düşük dedi, 1000 civarı olması lazımmış, şuan hamile görünüyosun ama salı günü tekrar gel kan ver dedi, geç döllenme olabilir mi dedim olabilir dedi ama içim içimi yiyor 5 gün nasıl dayanacam ben dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir mi acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 7 gün gecikti, kan verdim beta 245 çıktı çok mu düşük😔
- Konu Sahibi Toprak44
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- beta değeri gebeler gebelik hamila kalmak isteyenler hamile
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
- 1 Mart 2020
- 736
- 1.209
- 28
- 13 Mart 2020
- 23
- 3
- 1
- 35
Cnm benimde adetime 9 gün kala kanım 0.15 di adetime 5 gün var şuan midem bulanıyo arada ateş basıyo burnum kaşınıyo sol kasığımda ara ara sancım oluyo ümitlenmek istemiyorum ama acaba değerim yükselmişmidirArkadaşlar son adetim 11 şubattı, bugün gecikmemin 7.ci günü kan verdim, beta hcg 245.60 çıktı ebe çok düşük dedi, 1000 civarı olması lazımmış, şuan hamile görünüyosun ama salı günü tekrar gel kan ver dedi, geç döllenme olabilir mi dedim olabilir dedi ama içim içimi yiyor 5 gün nasıl dayanacam ben dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir mi acaba
Arkadaşlar son adetim 11 şubattı, bugün gecikmemin 7.ci günü kan verdim, beta hcg 245.60 çıktı ebe çok düşük dedi, 1000 civarı olması lazımmış, şuan hamile görünüyosun ama salı günü tekrar gel kan ver dedi, geç döllenme olabilir mi dedim olabilir dedi ama içim içimi yiyor 5 gün nasıl dayanacam ben dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir mi acaba
Ben çok erken öğrendim. 3 gün kala 10 çıktı 1 gün kala 60 çıktı. Labaratuvardaki adam çok düşük neden böyle ki dedi beni korkuttu. Doktora gittim artık takip etmene gerek yok dedi. Bırak onları güvendiğin doktoru bul ona güven. Bu dönemde de sürekli hastaneye gidip kan verme bence
Cnm benimde adetime 9 gün kala kanım 0.15 di adetime 5 gün var şuan midem bulanıyo arada ateş basıyo burnum kaşınıyo sol kasığımda ara ara sancım oluyo ümitlenmek istemiyorum ama acaba değerim yükselmişmidir
0.15 olmazdi canım sanmıyorum pozitif olduğunu. Ateşin varsa aman dikkat et kendine bu dönemde ateş pek te iyi bir sey degil
Hiç belli olmuyor bu işler kader kısmet, ben pazartesi direk gidecem, sizinde kucağınız boş kalmasın inşAllahCnm benimde adetime 9 gün kala kanım 0.15 di adetime 5 gün var şuan midem bulanıyo arada ateş basıyo burnum kaşınıyo sol kasığımda ara ara sancım oluyo ümitlenmek istemiyorum ama acaba değerim yükselmişmidir
Sağlık ocağına gidiyorum şimdilik ögrenebilmek adına ama pazartesi ola hayrola ne diyim, bir kere daha kan vereyim sonuca bakayim, korktuğum olmaz inşAllahBen çok erken öğrendim. 3 gün kala 10 çıktı 1 gün kala 60 çıktı. Labaratuvardaki adam çok düşük neden böyle ki dedi beni korkuttu. Doktora gittim artık takip etmene gerek yok dedi. Bırak onları güvendiğin doktoru bul ona güven. Bu dönemde de sürekli hastaneye gidip kan verme bence
Ayy ağzınızdan bal damlıyor, ne bilim korkuttular beni, insAllah dediğiniz gibidir, pazartesi tekrar kan verecemNe düşüğu gayet iyi bebeğin hayırlı olsun en kisa zamanda kese ve kalp atışını duyarsın inşallah.
Ayy amin inşAllah, içimi ferahlattınız çok teşekkür ederim, pazartesi tekrar kan vericem bakalimDeğere takılma canım önemli olan katlanmasi sadece bunu bil şimdilik. İki katı kadar artmalı iki gün sonra. Bence gayet iyi değerin gec yumurtlama veya döllenme olabilir. Bu da muayene de belli olur. Önümüzde ki hafta kese görmeye gidersin zaten günün belli olur merak etme
- 13 Mart 2020
- 23
- 3
- 1
- 35
Bundan 9 gün önce kan testi verdim değeeim 0.15 durumumda kritik yazıyordu ondan öncekilerde durum düşük yazardı nolur bişwy diyin banaHiç belli olmuyor bu işler kader kısmet, ben pazartesi direk gidecem, sizinde kucağınız boş kalmasın inşAllah
- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
Kritik mi yazıyordu? Canım 5-6 olsa anlarım kritik değeri de senin sonuç direk negatif. Adet gününe ne kdr var bilemem ama bu değer kritik değil negatif maalesef. 5 üstü olunca hamilelik var demekBundan 9 gün önce kan testi verdim değeeim 0.15 durumumda kritik yazıyordu ondan öncekilerde durum düşük yazardı nolur bişwy diyin bana
Canım gebelik görünebilmesi için betanın 5 değeri üstünde olması lazım, ama malesef üzülerek söylüyorum senin ki negatif çıkmış, gebelik görünmemiş malesef, o kritik kısmını sağlık ocağına falan sorabilirsin ama..Bundan 9 gün önce kan testi verdim değeeim 0.15 durumumda kritik yazıyordu ondan öncekilerde durum düşük yazardı nolur bişwy diyin bana
Benim de 4 gün geçti saglik ocağında kan testi verdim 1.20 çıktı hcg.sonuc negatif.ozel hastaneye muayeneye gittim doktor muayene etti rahim kalınlaşması var gebelik olabilir hem sağlık ocağının testine güvenmiyorum tekrarlayalim testi dedi.ozel hastane olduğu için guvenemedim ve tekrar test yaptirmadim 5 gün daha bekleyip sonra gidicez test yaptırmaya.boyle bir durum yaşayan var mi
- 4 Nisan 2019
- 5.668
- 6.111
- 198
Normal canım görümcemin 100 çıkmıştıArkadaşlar son adetim 11 şubattı, bugün gecikmemin 7.ci günü kan verdim, beta hcg 245.60 çıktı ebe çok düşük dedi, 1000 civarı olması lazımmış, şuan hamile görünüyosun ama salı günü tekrar gel kan ver dedi, geç döllenme olabilir mi dedim olabilir dedi ama içim içimi yiyor 5 gün nasıl dayanacam ben dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir mi acaba
Hadi ya, şuan hala gebemiNormal canım görümcemin 100 çıkmıştı
Veya saglikli dogum yaptimi
Adetinden ne kadar gecmisti ogrendiginde
- 4 Nisan 2019
- 5.668
- 6.111
- 198
12 gün falan geçmişti Doğum yaptı bebek yaşına girdi sıkıntı etme bazen adet günü gebe kalınıyor adet görmeyince geçen aydan sanıyorsun değer düşük diye korkuyorsun. 2 gün geçtiyse kan ver 2 katına yakın arttıysa normal dirHadi ya, şuan hala gebemi
Veya saglikli dogum yaptimi
Adetinden ne kadar gecmisti ogrendiginde
Dün vermiştim kanı tekrar pazartesi günü vericem, inşAllah dediğiniz gibi olur çok korkuyorum12 gün falan geçmişti Doğum yaptı bebek yaşına girdi sıkıntı etme bazen adet günü gebe kalınıyor adet görmeyince geçen aydan sanıyorsun değer düşük diye korkuyorsun. 2 gün geçtiyse kan ver 2 katına yakın arttıysa normal dir
- 4 Nisan 2019
- 5.668
- 6.111
- 198
Korkma canım benim ne tanıdıklarım var 9 ay kanaması devam edip sağlıkla Doğum yapan. Değerleri 15-20 olup doğum yapan korkma Allah nasip edecekse eder.Dün vermiştim kanı tekrar pazartesi günü vericem, inşAllah dediğiniz gibi olur çok korkuyorum
- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
Adet dönemi yaklaşırken de rahim kalinlasiyor ama adetine daha 4 gün varmış bir kere daha yaptr bence deBenim de 4 gün geçti saglik ocağında kan testi verdim 1.20 çıktı hcg.sonuc negatif.ozel hastaneye muayeneye gittim doktor muayene etti rahim kalınlaşması var gebelik olabilir hem sağlık ocağının testine güvenmiyorum tekrarlayalim testi dedi.ozel hastane olduğu için guvenemedim ve tekrar test yaptirmadim 5 gün daha bekleyip sonra gidicez test yaptırmaya.boyle bir durum yaşayan var mi