Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesin canım gözün aydınadetim 5 gün geçti kan tahlili yaptırdım 53,01 çıktı doktor sadece hamilelikte yükselmez diyor başka sebebleride olabilir diyor kasıklarım ve belim çok ağrıyor başka ne olabilir fikriniz v armı kızlar
evet çok düzenli oluyorum teşekkür ederimevet çok düzenli oluyorum teşekkür ederim
çarşamba günü yaptırmıştım bugün tekrar yaptırayım ozamanHamilesin işte canım doktor saçmalamis. 48 saat sonra testi tekrarla 70 civari çıkarsa sağlıklı ilerliyor demektir. Değer 5gun gecikmeye göre az olabilir ama geç döllenme geç yumurtlama vs olmuş olabilir.
evet 2 günden beri canım sıkkın bende düşünüyorum ne olabilir diyeo dr var yaaa b..k yemiş
artık gerçekten insanın ağzını bozuyorlar yaaa
ne kadar negatif drlarımız varrr ,
çarşamba günü yaptırmıştım bugün tekrar yaptırayım ozaman
evet 2 günden beri canım sıkkın bende düşünüyorum ne olabilir diye
Aynen bugün tekrar yaptır canım inşallah yükselmiştir. Benim ilk değerim 73tu şimdi 3aylik olduk bile şükür :) kız kardeşimin ilk değeri 21di o bile 10haftaya yaklaştı maşallah. Senin değerin hiç de düşük değil yani
Tahlil yaptırdım kızlar bugünde 78 çıktı
pazartesi gideyim diyorum canım daha başlamadım içmeye pazartesi sabah inşallah herşey belli olacak içmeye başlarım%50 oranında yükselmiş canım 48 saat sonra tekrar tahlil yaptırabilirsin ya da direkt 2 hafta bekle kadın doğuma git keseyi gör. Şuan gitsen çok küçük olduğu için zaten görünmez :) bu arada folik asit içmeye başladın mı?