- 6 Mayıs 2024
- 195
- 81
- 13
- 30
- Konu Sahibi lazanya000
Sizin kaç gün olduİnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Mevsimsel mi nedir anlamadım benim gecikmem olmazdı ilk defa böyle bu kadar oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin kaç gün olduİnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Mevsimsel mi nedir anlamadım benim gecikmem olmazdı ilk defa böyle bu kadar oldu
12 oldu galiba. Birazdan kadın doğuma gideceğim cok korkuyorum biraz panik biriyimdir inşallah bir problem çıkmaz.Sizin kaç gün oldu
Benimde 11 gün oldu bugün kadın doğuma gittim kan verdim kan sonuçlarım öğleden sonra çıkacak ve 4 te ultrasona giricem12 oldu galiba. Birazdan kadın doğuma gideceğim cok korkuyorum biraz panik biriyimdir inşallah bir problem çıkmaz.
Şimdi geldim hastaneden sağ yumurtalığımda 3 cm lik bir kist çıktı rahimde de biraz kalınlaşma görüldü. Doktor normal olduğunu söyledi önemli bir durum yokmuş adet sökücü ve folik asit verdi bakalım adetin ikinci günü tekrar gel dediBenimde 11 gün oldu bugün kadın doğuma gittim kan verdim kan sonuçlarım öğleden sonra çıkacak ve 4 te ultrasona giricem
Benimde 11 gün oldu bugün kadın doğuma gittim kan verdim kan sonuçlarım öğleden sonra çıkacak ve 4 te ultrasona girice
Ne yaptınız doktor ne dedi sizeBenimde 11 gün oldu bugün kadın doğuma gittim kan verdim kan sonuçlarım öğleden sonra çıkacak ve 4 te ultrasona giricem
Aynı bende de kistler var ama doktorum daha bakmadı sonuca adet söktürücü verdi hafta içi birdaha çağırdı o zaman bakıcak ultrason sonucunaNe yaptınız doktor ne dedi size
Evet doktorum dedi kanaman olunca 3 üncü gün gel dediGeçmiş olsun aklında bulunsun canim sen de adetin ikinci veya üçüncü günü git mutlaka yumurtaliklar daha net görünüyor yoksa birdahaki ayı beklemek durumunda kalırsın
Sizin de ilk defa mı boyle geciktiEvet doktorum dedi kanaman olunca 3 üncü gün gel dedi
Evet ilk defa başıma geliyor çok nadir 2 gün falan geçtiği de olurdu ama normal onlar. Bu kadar geciktiğini hiç görmemiştim. Sizinde mi ilkSizin de ilk defa mı boyle gecikti
Evet benimki de ilk defa bu kadar uzun oldu.Evet ilk defa başıma geliyor çok nadir 2 gün falan geçtiği de olurdu ama normal onlar. Bu kadar geciktiğini hiç görmemiştim. Sizinde mi ilk
Çocuk düşünüyoruz onun etkisi olabilir mi acaba bilemedimEvet ilk defa başıma geliyor çok nadir 2 gün falan geçtiği de olurdu ama normal onlar. Bu kadar geciktiğini hiç görmemiştim. Sizinde mi ilk
Olabilir stres çok etkiliyor. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz acabaÇocuk düşünüyoruz onun etkisi olabilir mi acaba bilemedim
Evet stres kilo degisimi her sey etkiliyor maalesef. Bizim burda academia var ona gittim seninki hangisiydiOlabilir stres çok etkiliyor. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba
Ben şehir hastanesine gidiyorumEvet stres kilo degisimi her sey etkiliyor maalesef. Bizim burda academia var ona gittim seninki hangisiydi
Merhaba arkadaşlar adetim beş gün gecikti iki haftadır kasıklarım ağrıyo gebelik testi yaptım hep negatif çıktı acaba çokmu erken test için biraz daha mı beklemelimiyim?
Ben şehir hastanesine gidiyorum
Doktorunuz iyiyse hastane çok önemli olmuyor aslinda. Ben urfada yaşıyorum hastaneler çok kalabalık burda özeller dahilBen şehir hastanesine gidiyorum
Aynen öyle ben memnunumDoktorunuz iyiyse hastane çok önemli olmuyor aslinda. Ben urfada yaşıyorum hastaneler çok kalabalık burda özeller dahil
Merhabalar adet gördünüz müAynen öyle ben memnunum