- 6 Mayıs 2024
- 195
- 81
- 13
- 30
- Konu Sahibi lazanya000
Merhaba evet ilaç kullandım ve dün adet oldum yarın tekrar doktora gidicem üçüncü gün gel kan tahlili yapacağız hormonlara bakıcaz demiştiMerhabalar adet gördünüz mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba evet ilaç kullandım ve dün adet oldum yarın tekrar doktora gidicem üçüncü gün gel kan tahlili yapacağız hormonlara bakıcaz demiştiMerhabalar adet gördünüz mü
Anladım. Bildiğim kadarıyla adetliyken kan verince tiroid hormonu biraz yüksek çıkıyor zaten öyle bir şey olursa doktor tekrardan gel derMerhaba evet ilaç kullandım ve dün adet oldum yarın tekrar doktora gidicem üçüncü gün gel kan tahlili yapacağız hormonlara bakıcaz demişti
Bugün gittim herşey normal dedi stres hava değişimi etkiler dedi bir sorun yok çikolata kistim var ama çok küçük dediAnladım. Bildiğim kadarıyla adetliyken kan verince tiroid hormonu biraz yüksek çıkıyor zaten öyle bir şey olursa doktor tekrardan gel der
İyi çok şükür senin adina sevindim canım. Mevsimsel olabiliyorBugün gittim herşey normal dedi stres hava değişimi etkiler dedi bir sorun yok çikolata kistim var ama çok küçük dedi
Sen ne yaptın pekiİyi çok şükür senin adina sevindim canım. Mevsimsel olabiliyor
Tarlusal vermisti doktor kullandım 3 gün. 10 gün icinde adet olmam gerekiyormus normalde.Bugün 8.günümSen ne yaptın peki
Olmadın mı dahaTarlusal vermisti doktor kullandım 3 gün. 10 gün icinde adet olmam gerekiyormus normalde.Bugün 8.günüm
Yok ya olmadım hala doktor sana hangi ilacı vermistiOlmadın mı daha
Yok ya olmadım hala doktor sana hangi ilacı vermistiT
Tarlusal vermisti doktor kullandım 3 gün. 10 gün icinde adet olmam gerekiyormus normalde.Bugün 8.günüm
Tarlusal banadaYok ya olmadım hala doktor sana hangi ilacı vermisti
Banada demişti doktor ilaç bitince 3 gün daha bekle eğer olmazsan gel diye ama ben ilaç bitmeden oldumTekrar gidecem bu aralar 12 gun dolsun
Çok şükür bugun oldum sonundaBanada demişti doktor ilaç bitince 3 gün daha bekle eğer olmazsan gel diye ama ben ilaç bitmeden oldum