- 22 Mayıs 2024
- 194
- 35
- 13
- 25
- Konu Sahibi lazanya000
Merhaba arkadaşlar adetim beş gün gecikti iki haftadır kasıklarım ağrıyo gebelik testi yaptım hep negatif çıktı acaba çokmu erken test için biraz daha mı beklemelimiyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gün geciktiyse erken değil tes
Azönce okudum birisinde adet gecikmesinin 11. Gününde çıkmış pozitiflik bazılarında geç belli oluyor sanırım beklemekten başka çare yok ozaman :/5 gün geciktiyse erken değil test için
Randevu aldım 27 sine kadar bekliycem bakalım inşallah hamileyimdirKan verin daha net çıkar
Umutlandırmak istemiyorum ama benim gecikmemin 5.gününde 1.2ydi ben de artar mı diye düşünüyordum ve gecikmenin 11.gününde 27 ile öğrendim geç döllenme büyük ihtimalle doktora gideveğim bugün kese ve kalp atışı içinRandevu aldım 27 sine kadar bekliycem bakalım inşallah hamileyimdir
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bana da dua edinUmutlandırmak istemiyorum ama benim gecikmemin 5.gününde 1.2ydi ben de artar mı diye düşünüyordum ve gecikmenin 11.gününde 27 ile öğrendim geç döllenme büyük ihtimalle doktora gideveğim bugün kese ve kalp atışı için
(Teşekkürler yazdığınjz için )Evet ya bakalım inşallah 27 sinde gidicem randevuya dua edinYani geç döllenme olmuş olabilir adet olmazsan tekrarlarsın testi
Amin inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız ama 27sine kadar bir kere daha kan verebilirsiniz sağlık ocağındanSağlıcakla kucağınıza alın inşallah bana da dua edin
Merhaba kasık ağrısı her zaman gebelik değil yumurtlama habercisi de olabilir diye okumustum bence adet olasiya kadar değerlendirmede fayda var ozellikle düzensiz adet olan yada pcos olan biri için tecrubeyle sabitMerhaba arkadaşlar adetim beş gün gecikti iki haftadır kasıklarım ağrıyo gebelik testi yaptım hep negatif çıktı acaba çokmu erken test için biraz daha mı beklemelimiyim?
Benim de 8 gün gecikti hiç böyle olmazdım. Normalde adet öncesi çok üşürüm bu defa tam tersi sicak basiyordu. İşin garibi ağrım sızım hiçbir şeyim de Yok. Arada bir karnıma bisey batcakmis gibi olup gitti. 8 gun boyunca evde test yaptim hep negatif. Pazartesi kan vereceğim bakalımMerhaba arkadaşlar adetim beş gün gecikti iki haftadır kasıklarım ağrıyo gebelik testi yaptım hep negatif çıktı acaba çokmu erken test için biraz daha mı beklemelimiyim?
Merhaba kasık ağrım iki hafta boyunca hep sürdü ovülasyonda silik çıktı . Dün kan verdim negatifmiş akşama eve geldiğimde ise adet öncesi kahve rengi akıntı oldu sanırım bugün adet olucamMerhaba kasık ağrısı her zaman gebelik değil yumurtlama habercisi de olabilir diye okumustum bence adet olasiya kadar değerlendirmede fayda var ozellikle düzensiz adet olan yada pcos olan biri için tecrubeyle sabit
Her nasip vaktine esirdir Allah hayırlı saglikli evlat versinMerhaba kasık ağrım iki hafta boyunca hep sürdü ovülasyonda silik çıktı . Dün kan verdim negatifmiş akşama eve geldiğimde ise adet öncesi kahve rengi akıntı oldu sanırım bugün adet olucam
Bendede oldu sekiz gün geciktiyse buna rağmen idrarda çıkmıyorsa büyük ihtimal kanda negatiftir . Eğer seninkide negatifse büyük ihtimal eve gelince adet görürsün . (Psikolojik ve stres kaynaklı) Ama inşallah Allah gönlünce verir istediğin sonucu alırsın Allah kucağımızı boş bırakmasınBenim de 8 gün gecikti hiç böyle olmazdım. Normalde adet öncesi çok üşürüm bu defa tam tersi sicak basiyordu. İşin garibi ağrım sızım hiçbir şeyim de Yok. Arada bir karnıma bisey batcakmis gibi olup gitti. 8 gun boyunca evde test yaptim hep negatif. Pazartesi kan vereceğim bakalım
İdrarda hemen çıkmıyormuş önce kanda cikiyormus. Bazılarının erken belirti veriyor anlamıyorum pazartesiyi bekleycem buraya yazarımBendede oldu sekiz gün geciktiyse buna rağmen idrarda çıkmıyorsa büyük ihtimal kanda negatiftir . Eğer seninkide negatifse büyük ihtimal eve gelince adet görürsün . (Psikolojik ve stres kaynaklı) Ama inşallah Allah gönlünce verir istediğin sonucu alırsın Allah kucağımızı boş bırakmasın
Benim de aynı şekildeydi kan testi verdim negatif çıktı normalde iki güne bir değerin artması gerekiyormuş ben de cumaya kadar bekleyeceğim yine negatif çıkarsa doktora gideceğim son çareMerhaba kızlar benim bugün gecikmenin 7 inci günü cumartesi acilde kan verdim negatif çıktı ama hala adet olamıyorum bir haftadır adet sancısı bel ağrısı çekiyorum ama gelen giden yok
Benim dün verdiğim kan testi de negatif çıktı gebelik yok ama 8 gün oldu gecikti perşembe kadın doğuma gidicem artıkBenim de aynı şekildeydi kan testi verdim negatif çıktı normalde iki güne bir değerin artması gerekiyormuş ben de cumaya kadar bekleyeceğim yine negatif çıkarsa doktora gideceğim son çare
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Mevsimsel mi nedir anlamadım benim gecikmem olmazdı ilk defa böyle bu kadar olduBenim dün verdiğim kan testi de negatif çıktı gebelik yok ama 8 gün oldu gecikti perşembe kadın doğuma gidicem artık